Final 8 Rezaletine Dair!

Kadın basketbolunun Avrupa’daki en büyük organizasyonu olan “Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finallerine” ev sahipliği yapacağımız FIBA tarafından 2011 Ekim ayında açıklanmıştır. Yapılan deklarasyonunun ardından bu haberi büyük bir sevinçle karşılayan ve kendilerine büyük oranda pay biçen kadın şubesi idarecilerimiz, sözü edilen zamandan günümüze kadar geçen süre zarfı içerisinde gerekli hazırlıkları yapamamakla kalmayıp kendi beceriksizliklerini örtbas etmek adına organizasyonun bütün sorumluluğunu Türkiye Basketbol Federasyonu’na devretmişlerdir.

Organizasyonunun tarafımızca düzenlemesi durumunda, salonun sadece % 7‘lik kısmını rakiplerimize verme hakkımız var iken, idarecilerimiz iş bilmezlikleri sebebiyle biletlerin % 50’sini ezeli rakibimize ellerimizle vermiş olduk. Sayısal anlamdaki taraftar üstünlüğümüzü daha maç başlamadan masa başında kaybeden idarecilerimiz, aynı sebeple salon güvenliği noktasındaki yaptırım gücünü de tarafsız (!) kurumlara teslim etmişlerdir. Kendisi salona girerken olağanüstü güvenlik önlemleri dahilinde kişilik haklarına saldırılırcasına bir muameleye kalan Galatasaray taraftarı, bütün maç boyunca, her ne hikmetse elini kolunu sallayarak salona yüzlerce yanıcı ve patlayıcı madde sokan Fenerbahçe taraftarının saldırılarına maruz kalmıştır. Kendisini korumakla yükümlü yüce Türk polisine bu yöndeki taleplerini ileten taraftarlarımızın nasıl bir şekilde cevaplandığı kamuoyunun takdirindedir. Maç bitiminde Abdi İpekçi Arena etrafında yankılanan ambulans sirenleri de emniyet teşkilatının gövde gösterisinin fon müziğini oluşturmuştur.

Son tahlilde, bütün bu olaylara sebebiyet veren, kendi beceriksizliklerinden dolayı haklarımızı elleriyle başkalarına teslim eden, maçın en kritik anlarında Fenerbahçe taraftarı tarafından yapılan saldırılara zemin hazırlayan, çaresiz gözlerle oturdukları yerde olan bitene göz yumarak seslerini dahi çıkaramayan kadın takımı şube görevlilerini toplu bir şekilde istifaya davet ediyoruz. En hafif tabiriyle görevlerine karşı hıyanet ve dalalet içinde olduklarına inandığımız bu isimler için, Galatasaray defteri bir daha açılmamak üzere, ivedilikle ve ebediyen kapatılmalıdır.

Saygılarımızla
GSbasket.Org
 
Yönetimden isteyene, idarecilerin yaptığı hataları ve yapamadıklarına dair daha detaylı bilgi de verebilirim şahsen ben. GS peşkeş çekilmiştir ve 7 aydır kulüpte her merciiye bunu belirtmeme rağmen çabalarım sonuçsuz kaldı. Gerçi Basketbol yöneticisi bile olmayan bir kulüpten bahsediyoruz. EL'e kalan GS'a 3 seneliğne 22 milyon $ verildi diye nerdeyse faşing kutlamaları yapacaklardı.

Aslanlarda klana yeni erkek aslan hakim olduğunda eski erkeke ait tüm yavruları öldürür büyük erkekleri sürüeden kovar dişileri haremine katar. Biz de ise kulübün başına yeni erkek aslan Ünal Aysal yönetimi gelmesine rağmen basketbol şubesinde hala Yiğit Şardan'ın ekibi bulunmakta. Başlarında da Nalga olayından sonra TBF'nin bize yolladığı Murat Tümer. İşte eski erkek aslana ait tüm kalıntıları yok etmek zorunda yönetim. Ha ekimde aldık bu şampiyonanın haklarını ve TBF'ye devrettilk. Umarım artık O Hakan Üstünberk'İn de şubede bir şey yapmadığını anlamışsınızdır.
 
geçen sene çalınan şampiyonluktan sonra bu sene EL F8 rezaleti, açık ara kulüpteki en kötü yönetilen şube işbilmezlerin hepsi bu şubede toplanmış ve yaşanan rezilleklere rağmen resmi siteden hala bir açıklama yok.
 
son yılların en kaliteli takımı oluşturuldu diye çok seviniyordum. ama malesef bu yönetim işi yüzüne gözüne bulaştırmıştır. takım içindeki huzursuzluk aleni ortadadır. kenar yönetim olmasa takım sanki daha iyi oynayacaktır. Alba nın beklenmiyen sakatlığı üzerine alınan transferlere bakın...komedi... bir daha bize ev sahipliği verilir mi bilemem,ama biz göremeyiz buna eminim. bu tarihi fırsatı kaçıran ve ilgisiz kalan tüm kişilere hakkımı helal etmiyorum... lütfen hemen bugün bırakıp gidin.... bari lig şampiyonluğumuz gitmesin... fowles in katılımıyla şimdikiler haricinde her kim olsa bu takımı iyi yönetir ve şampiyon oluruz diye inanıyorum. ama lütfen bugünden tezi yok bırakıp gidin... başta Ceyhun hoca sen... lütfen gidin....
 
Galatasarayın resmi internet sitesinden bir açıklama geldi:TARAFTARIMIZA YAPILAN MUAMELE KABUL EDİLEMEZ(http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13016.php) isimli haberi bizimle dalga geçmek için yaptıkları düşüncesindeyim.Ev sahibi biziz herşey bizim elimizde ve sen gidip %50-%50 seyirci alıyorsun salona sonra sanal alanda ötüyorsun,maçta çay içerken yöneticiler millet dayak yiyordu ve bu yapılan açıklama hakikaten sabır kalmadı ama bu son noktasıydı artık.Herkes görmüştür neyin ne olduğunu.Bayan basketbol takımının idare eden yöneticiler kimse direkt bu işi bırakmalılar YETER ARTIK!
 
Balık baştan kokar misali şube yönetiminde başlamak üzere koça kadar bir sürü saçmalık dizisi. Bu kadar yatırım neden yaptınız o zaman demezler mi adama
 
Murat Tümer sen ne iş yaparsın

Şu kulübe kakalandığın günden beri ne yaptın birader sen ben ne yaptığını biliyorum.Galatasaray çalışanına yakışmayacak bir karaktere sahipsin artık sana dur deme zamanı geldi.
 
Yarattığınız rezil takımın yanında ölüm tehlikesi yaşayan Galatasaraylıların,coplanan kadınların,gördükleri sonucunda travma yaşayan çocukların da vebali boynunuzda.O izdihamdan ölü çıkmadığına hayatınızın sonuna kadar dua edin;mümkünse becerebileceğiniz bir işle meşgulken.
 
Yatıp kalkıp spor polisine dua etsinler... Onlar meslektaşlarını bir miktar dizginlemeseydi derbideki seyirci rekorundan değil saha dışı olaylardan bahsederdi basketbol dünyası ve tarih seyirci rekoru kırılan maç olarak değil ölümleri not düşerdi deftere.

Onun için davetimizi daha yüksek sesle yineliyoruz!
 
Ya Abdürrahim Albayrak deli gibi uğraşıyor herif bu yolda ( Allah korusun ) canını verecek bizim basketbol yöneticileri orda salak salak çay içiyor yok onu yapıyor bunu yapıyor . 50 50 seyirci edip bizi orda eziyet çektiren zihniyet hala nasıl görevlerini yapıyor ulan herifler ses bombası attı ya üzerimize ya ses bombası ??
 
Bu olayda baş suçlu Ali TÜRSAN bu güne kadar ne iş yaptığı belli değil,İkinci SUÇLU Murat TÜMER fedarasyonun bize kazığı,bu iki zatı muhterem Galatasaray'dan bedavaya maaş alanlardır.
 
Rivas macında ki boş trıbunlere mı üzileyim,fener macındakı olaylara ve kaybettığımız maca mı uzileyim,basımızda hala bu takımı yönetecek kadar teknık bılgıye sahıp olmayan bır hocanın varlığına mı yoksa? Ya fınal 8 den once o kadar hayal kurduk,şampıyonluk hesap kıtapları yaptık vs vs, olmayınca da insan üzülüyor ya,yazıktır yanı onca emeğe,kendı ulkende fınal 8 oynuyorsun ama sonuc,husran her yonden!
 
Malesef yönetim basiretsizliği yaşandı, salonun an be an elimizden alınışına şahit olduk, koç rezaleti yaşandı ve Rivas yenilgisi ile bazıları takımı satıp maça gelmedi, salonda yaşananlar ise ayrı bir utançtı, bir çok insan polis jopunun tadına baktı, yaşlılar, kadınlar ve çocuklar mağdur oldular.

AMA HALA HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ!
 
Kendi haklarımızı korumayıp elleriyle başkalarına peşkeş çeken hainler bu kulupte var oldukça bize rahat yok! Bu işin sorumlularını bulup ortaya çıkarmak en büyük görevimiz bundan sonra.

Bu organizasyonu Fenerbahçe yapsaydı % 7' den bir tane fazla bilet koklatırmıydı bize? Caferağada GS yöneticilerini merdivene oturtan kafadan bahsediyoruz? Sen ne yapıyorsun elinle onlara buyrun gelin başımızın üstünde yerin var diyorsun. Olacak iş değil, tam bir fiyasko ve rezalet.

Sonra senin taraftarın polisten dayakta yer, oyuncun maçın en kritik anlarında faul atarken kafasına çakmak, torpil, su şişeside yer! Sende oturup izlersin öküzün trene baktığı gibi!
 
"Basketbol Erkek Takımı hepimizi gururlandıran bir başarı sergiliyor. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın yanısıra Euroleague'de iyi noktalara geldiler. Bir teşekkür de Oktay Mahmuti, ekibi ve sporcularımıza. Kadın basketbolunda ise yatırımlarımıza rağmen karşılığını henüz alamadık. Basketbol maçlarında seyirci sayımız bu sezon yüzde 311 arttı. Bu bize yeni bir kapalı salon için cesaret veriyor."


Başkanın bugünki divandaki basketbo ile ilgili açıklaması erkek takımın hakkettiği övgüyü verirken bayan takımla ilgili gerçekleri maalesef bir şeyleri kaybedince görmüşler. Seneye bir temizlik var galiba.

Ayrıca gs basketin giriş sayfasındaki açıklama içinde kutluyorum bizler burda bazı kişileri eleştrince bize saldırıldı ben bugünlerin yaşanabileceğini hissettiğimden en başta önlem alınmasını istedim. Açıklama harika ordaki taraftarımıza yapılanları asla kabullenemiyorum fiba organizasyonunda patlayıcı madde atanlara müdahele edemediler ülkenin o ondaki imjı zedelenmesini bile bile . Ama bize geldimi polisin anlaşılmaz bir nefret tutumu var bunu kadıköydeki futbol maçlarında basket maçlarında hep yaşadık.

Ayrıca burda şunuda yazmak istiyorum bir spor ve haber kanalı sahibi fanatik fenerli olan tv maç sonrası görüntülerinde polisin müdahelesindeki galatasaray görüntülerini kullandı yani olayları biz yaptık biz başlattık izlenimi verme çabaları olduğunu düşünüyorum onlar içinde açıklama gelmeli.

Evet eğer bizim onlara yüzde 7 gibi bir oran verip sırf para kazanmak için veya tbf nin ricası ile buna boyun eğen kim varsa derhal istifa etmeli. Bizi hep bir şamap yanağına vur ondan sonra öbürünü uzat misaline döndürdüler yıllarca. Yeter artık yeter bu ülkede her fenerin sahasındaki maçlarda ortam gerilip bizim taraftada ortamın yumuşatılma takdiklerinden bıktım artık.

Başta gs basketin yaptığı açıklamaya bir taraftar olarak imzamı atıyorum.
 
Malesef yönetim basiretsizliği yaşandı, salonun an be an elimizden alınışına şahit olduk, koç rezaleti yaşandı ve Rivas yenilgisi ile bazıları takımı satıp maça gelmedi, salonda yaşananlar ise ayrı bir utançtı, bir çok insan polis jopunun tadına baktı, yaşlılar, kadınlar ve çocuklar mağdur oldular.

AMA HALA HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ!


Burda başka konuşuyorsun radyoda başka, bir karar ver Eyüp.
 

Üst