Forum Üyeleri Hakkında Merak Edilenler

Re: Forum üyeleri hakkında merak edilenler ?

Adim Fikri Akin 12 Temmuz 1993 İstanbul doğumluyum, siteyi uzun süredir takip ediyorum ama hiç yazı yazmıyordum 3 gün öncesine kadar. :)
Foruma arkadaşım Volkan Kızıltaş sayesinde üye oldum.Forumdaki kişilerle ilk tanışmam Ayhan Şahenkte oynanan Efes Pilsen maçında oldu,Eyüp abi,Cevdet abi,Gökçe abiyle tanışmıştım.

NOT:Umarım en kısa zamanda arkadaşım Volkan'ın üyeliği açılır.

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Bu da sorumu tabii ki Onur Yavuz haha.

[quote="Okan BAKIR":2rrsctpk]Bu sitenin en gaddar admini kimdir ?
[/quote:2rrsctpk]

Gaddar demeyin abime rica ediyorum : ) Kendisi en disiplinli...

Bol not veren hocalar sevilir vermeyenler sevilmez zaten bu ülkede :)

Fikri Akın' Alıntı:
Adim Fikri Akin 12 Temmuz 1993 İstanbul doğumluyum, siteyi uzun süredir takip ediyorum ama hiç yazı yazmıyordum 3 gün öncesine kadar. :)
Foruma arkadaşım Volkan Kızıltaş sayesinde üye oldum.Forumdaki kişilerle ilk tanışmam Ayhan Şahenkte oynanan Efes Pilsen maçında oldu,Eyüp abi,Cevdet abi,Gökçe abiyle tanışmıştım.

NOT:Umarım en kısa zamanda arkadaşım Volkan'ın üyeliği açılır.

Bunu bizim değil başkasının okuması gerekir Fikri.. :)

Şimdi gaddarı bilmem ama bildiğim birşey var..

Burak Barut bir gemiyse Onur Yavuz limandır.. :) (Alıntıdır)

Onur Yavuz ortaokul'da ki muzik hocama benziyor.
Adı Nilgun Okur idi korkmayan ogrenci yoktu kendisinden
hatta soyle derdik Nilgun Okur canınıza okur haha.

Nilay Hanım iyi ki Antalya´ya iğrenç dedim, bu kadar üstüme oynamanızı kınıyorum : )

Burak açıklamış aslında en güzel biçimde; disiplinliyim. Bunun yanı sıra Türkçeye önem vermem ve bu konuda sık sık uyarı yapmam göze batıyor olsa gerek. Ya ben öyle düşündüğünüz gibi kötü birisi değilim : )

Onur Abi sadece Türkçe'ye gerektiği önemi veriyor. O olmazsa biz ne yapardık? Diye düşününce ceavını bulamıyorum...
Sitenin en beyefendi ve kimse ile tartışmayan kişisi kim?

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Onur Abi sadece Türkçe'ye gerektiği önemi veriyor. O olmazsa biz ne yapardık? Diye düşününce ceavını bulamıyorum...
Sitenin en beyefendi ve kimse ile tartışmayan kişisi kim?
Şuanlık ben :) :) :) :) :)

Derim ben intikam soguk yenmesi gereken bir yemektir nihaha. :ehue

Onur Yavuz' Alıntı:
Nilay Hanım iyi ki Antalya´ya iğrenç dedim, bu kadar üstüme oynamanızı kınıyorum : )

Burak açıklamış aslında en güzel biçimde; disiplinliyim. Bunun yanı sıra Türkçeye önem vermem ve bu konuda sık sık uyarı yapmam göze batıyor olsa gerek. Ya ben öyle düşündüğünüz gibi kötü birisi değilim : )

Nilay ve Özlem ablanın ne işle uğraştıklarını merak ediyorum ayrıca bir merakım daha var :)

Kimler Trabzon'u görmek ister :)

Memleketimiz her sene gitmek için gayret ediyorum. Gezmeyi seven ve yurdumuzu tanıyamay çalışan her insan gidip özellikle Doğu Karadeniz'i görmelidir...

Burak Barut' Alıntı:
Nilay ve Özlem ablanın ne işle uğraştıklarını merak ediyorum ayrıca bir merakım daha var :)

Kimler Trabzon'u görmek ister :)

Sabahları uyanınca bakkala gittiğinde
"bakkal amca bana 2 ekmek , 1 de gazete " diyosun ya
işte o gazetenin orda olma sebebiyim :)
gazetelerin tüm Türkiye planlamasını yapıyorum ...
RTE nın şu aralar sıkı fıkı olduğu Aydın Doğanın gazeteleri diye de ekliyeyim :)

Bu forumda,forumun tarihçesini anlatabilecek bir üye varmı?(Kuruluş,gelişim,o dönem forumun demirbaşları,kısa bir özeti)

Onur Yavuz' Alıntı:
Uğur Yılmaz´ın ailesinde öğretmen olan var mı acaba?

[quote="Burak Barut":2qw5k372]Kimler Trabzon'u görmek ister :)
Davet eden yok ki gezelim, görelim...[/quote:2qw5k372]
Olmaz mı abi? Genlerde var. Babam ''Tarih Öğretmeni'' idi. Kendisi müdürlük de yaptı. Geçen yaz emekli oldu... Abi içine mi doğdu? Nerden öğrendin? :)

Okan BAKIR' Alıntı:
Bu forumda,forumun tarihçesini anlatabilecek bir üye varmı?(Kuruluş,gelişim,o dönem forumun demirbaşları,kısa bir özeti)
10. Yıl Organizasyonunda sitenin en eskileri olan abilerimiz, ilk kuruluş yıllarını kısa bir özet yapmıştı...

Uğur iletilerin seni ele veriyor, başka ipucuna gerek yok : )

Boşuna dememiş Ferit Edgü "üslup kişinin aynasıdır" diye. Kişiliğimizin oluşmasında en önemli etken aile olunca...