Forum Üyeleri Hakkında Merak Edilenler

Re: Forum üyeleri hakkında merak edilenler ?

Üyeler olmazsa bu forum olmaz ama aynı şekilde yöneticileri olmazsada bu forum olmaz.Birşeylerin hatrına bazı şeyleri sineye çekelim hoşumuza gitmeyen şeylerde olabilir ama sabırlı olalım.

Beyaz Show'a çıkan Karadeniz Teknik Üniversitesi Kolbastı takımının arasında Burak ABİ(Barut) var mıdır?

Burak Abi Kolbastı Biliyor mu?

Kolbastı öğrenmek kolay mı?

:)

:) Burak Barut evdedir izlemektedir bugun izlediğiniz performans vasat bir oynamaydı.Bu oyunu sokakta nerede duyarsanız duyun herkes oynamaya başlar en azından tempo tutar :)

Burak Barut oynamayı bilir sayılır ancak kıvırtma konusunda pek iyi değildir.Öğrenmek zor değildir kendini müziğe kaptırdın mı doğaçlama bir oyun olduğu için herşey senin o anki yaratıcılığına ve müziğe bağlanmana baĞLI:)

Müzik çok oynatıcı ve yerinde durdurmayıcıdır onu da eklemem lazım:)Oynayanlar içinde arkadaşım da vardı ayrıca.

Bi soru daha sorucam Burak Abi şimdi aşağıdaki çevrimiçi kişilere baktığımız zaman seni göremiyoruz ama sen bi anda :shock: diye karşımıza çıkıyorsun bu nasıl oluyor anlamak zor :)

Gizliyim Esrarengizim:)

Gizli olarak gösteriyorum kendimi:)Kullanıcı Panelinden ayarlayabilirsin onu Okan:)

Burak Barut' Alıntı:
Gizliyim Esrarengizim:)

Gizli olarak gösteriyorum kendimi:)Kullanıcı Panelinden ayarlayabilirsin onu Okan:)

Burada gizli, MSN'de çevrimdışı sen ne ayaksın anlamadık valla. :)

Ah be huyum kurusun 8)

Kolbastının doğuşunu öğrendim nasıl bugunlere geldiğini onu paylaşayım sizle...

cok eskı yıllarda
kabadayılık zamanlarında
trabzonun ust taraflarında magaralar varmıs
boztepe de degırmen erenın ustunde falan
orada kabadyılar agalar
alem yaparlarmıs karılı kızlı
baskın olupta yakalanmayalım dıyede kapıya erketeler koyarlarmıs
( ozamanlar askerlere kol kuvvetı denırdı)
kollar gelıp baskın yapacakları zaman
erketeler hemen ıcerı haber ederlermıs
Oynamaya mı başlardı vay be
ıcerdekıler bu sefer kısık sesle
geldılerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bastılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
vurdularrrrrrrrrrrrrrrrr

Şarkının orjinalini dinlemek isteyenler parmak kaldırsın ve eklesin:)

Kol Basti ismi de buradan gelirmiş.

Çok yaşa Mustafa!

Geçen gün yine geldi aklıma ancak bu başlıkta yaşanan tartışma arasında kaynar gider diye yazmadım. Bir ara forumda gördüm ama okumakla yetindi sanırım o gün. Hem basketbol hem futbol takımlarımızla ilgili yaptığı yorumları bekliyorum Timur´un.

Burak Barut' Alıntı:
:) Burak Barut evdedir izlemektedir bugun izlediğiniz performans vasat bir oynamaydı.

Benim dün izlediğim performans harikaydı valla.yerlerinde duramadılar.bide aynı anda aynı hareketleri yapmaları ve kızların bu oyuna yakışmaları çok güzeldi.bugünde merak ettim gerçek kolbastıyı ve internetten izledim sonra ikisini karşılaştırdım.ktü ninki daha güzel geldi bana.

Yattara süper kolbastı oynuyor her Trabzon galibiyetinden sonra çalan ilk şarkıdır millet rahatça oynar ve sonra stadı terkeder:)

Hüseyincim asıl kolbastı dediğimiz şey herkes oturdu ve sonra ortaya iki kişi çıktı ve oynadılar asıl kolbastı diye nitelendirdiğimiz oyun o.

Diğerleri biraz şov kısmı kalabalıkta ve herkesin aynı hareketi yapması tabi ki daha cazip ve güzel geliyor:)

Burak Barut' Alıntı:
Yattara süper kolbastı oynuyor her Trabzon galibiyetinden sonra çalan ilk şarkıdır millet rahatça oynar ve sonra stadı terkeder:)

Hüseyincim asıl kolbastı dediğimiz şey herkes oturdu ve sonra ortaya iki kişi çıktı ve oynadılar asıl kolbastı diye nitelendirdiğimiz oyun o.

Diğerleri biraz şov kısmı kalabalıkta ve herkesin aynı hareketi yapması tabi ki daha cazip ve güzel geliyor:)

Yani KTÜ nün trt1 de yaptığı gösteri herkes oturur 2 kişi oynar ;) :)

Aynen öyle...Süper gol sevinci çıkar bundan:)
Sonuçta Kolbastı budur arkadaşlar Trabzon'da oynamayan bilmeyene kız vermezler :p

Burak Barut' Alıntı:
Aynen öyle...Süper gol sevinci çıkar bundan:)
Sonuçta Kolbastı budur arkadaşlar Trabzon'da oynamayan bilmeyene kız vermezler :p

Hakikaten Burak Abi keweel atmış golü bizimkiler toplanmış köşe bayrağının oraya herkes oturmuş meirayla keweel kolbastı oynuyor :hi

:) Bunun nedeni daha esnek ve daha kıvırabilmeleri:)
Gördüğün gibi belin kıvrılması lazım sürekli olarak bu işi kızlar daha iyi yaptığı için onlarda daha hoş duruyor:)