Forum Üyeleri Hakkında Merak Edilenler

Re: Forum üyeleri hakkında merak edilenler ?

Nilay Abla'nın benim gibi dedelerden kalma şu anda kullanılmayan bir soyadı var mı ? :)

Var tabii ama annem tarafına ait oldugu icin kullanmak nasip olmadı. :)

Ama tam bana uygun bir soyadmıs. + Unlu ayakkabı markası bosnak
Hoticlerde annemin akrabası. Kucukken bana hep ayakkabı hediye
ederlerdi spor. :muhaha

Tugay Aktepe' Alıntı:
Nilay Abla'nın benim gibi dedelerden kalma şu anda kullanılmayan bir soyadı var mı ? :)

Selena gibi olmuş isim yalnız =)

Nilay'ın anlamı nedir? Burak'ın anlamı daha karizmatik :)

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Var tabii ama annem tarafına ait oldugu icin kullanmak nasip olmadı. :)

Ama tam bana uygun bir soyadmıs. + Unlu ayakkabı markası bosnak
Hoticlerde annemin akrabası. Kucukken bana hep ayakkabı hediye
ederlerdi spor. :muhaha

Benimde var. :) Tugay Mustafofski 8) :ehue

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
Sanela.

Saglıklı,huzurlu demek bir diger anlamı da rüya.

+

güzelde bir şarkı vardır Sanela ismi üstüne..

kuda idu brodovi sanela
kuda plove na?e sudbine
imal tamo ljubavi sanela
imal srece kuda ide? ti

za?to krade? na?e snove sanela
za?to krade? uspomene
tudja ruka tebe vodi sanela
tudjin pita samo poto si?

özellikle bu saatlerde dinlenince daha fazla etki gösteren güzel bir şarkı,tavsiye edilir... ;)

1982 yılı... Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'nda 2. sınıf öğrencileri Türkiye Ekonomisi dersinin hocasını bekliyor. Sınıf, öğrencilerin gürültü patırtısıyla sallanırken sert görünümlü hoca kapıda beliriyor. İçeriye kızgın bir bakış atıp kürsüye geçiyor. Tebeşirle tahtaya kocaman bir (1) rakamı çiziyor. 'Bakın' diyor. 'Bu, kişiliktir. Hayatta sahip olabileceğiniz en değerli şey... 'Sonra (1) 'in yanına bir (0) koyuyor: 'Bu, başarıdır. Başarılı bir kişilik (1) 'i (10) yapar'. Bir (0) daha... 'Bu, tecrübedir. (10) iken (100) olursunuz'. Sıfırlar böyle uzayıp gidiyor: Yetenek... Disiplin... Sevgi... Eklenen her yeni (0) 'ın kişiliği 10 kat zenginleştirdiğini anlatıyor hoca... Sonra eline silgiyi alıp en baştaki (1) 'i siliyor. Geriye bir sürü sıfır kalıyor. Ve Hoca yorumu patlatıyor: 'Kişiliğiniz yoksa, öbürleri hiçtir! ! ! ... 'Sınıf, mesajı alıp sessizliğe gömülüyor.

Bu Hikayeyi bilmeyen forum üyesi var rmıdır:)

Guzel sarkı dinledigin hemen Turkcesini yazayım sana.

sanela ,nereye gıdıyor gemiler
nereye dalıyor bizim kaderlerimiz
sanela,orda ask varmı
mutuluk varmı senin gittigin yerde

sanela,neden bizim ruyalarımızı calıyorsun
neden calıyorsun hatıraları
yabancı eller senı goturuyor sanela
yabancılar soruyor sadece battınmı?

Evren YILMAZ' Alıntı:
güzelde bir şarkı vardır Sanela ismi üstüne..

kuda idu brodovi sanela
kuda plove na?e sudbine
imal tamo ljubavi sanela
imal srece kuda ide? ti

za?to krade? na?e snove sanela
za?to krade? uspomene
tudja ruka tebe vodi sanela
tudjin pita samo poto si?

özellikle bu saatlerde dinlenince daha fazla etki gösteren güzel bir şarkı,tavsiye edilir... ;)

Bu sitenin yönetcilerinden bir tanesinin buraya hiç yazı yazmamasına rağmen bir başka basketbol sitesine yazı yazması şahsen beni çok rahatsız etti acaba merak ediyorum diğer yöneticileri hiç rahatsız etmiyor mu?

Göker,

Başından beri görmeme rağmen hiçbir mesaja dokunmadım. Ama konuşmuşlar sanırım ve sildim bu yüzden. Neden sen tartışma çıkarıyorsun tekrar?

İşte sorun da bu neden sadece benim mesajımı silmedin de tüm mesajları sildin ? Benim amacım tartışma çıkarmak olmadı bundan sonra da olmaz , benim isteğim GSbasket.org forumunun eski günlerde ki gibi , diğer forumlardan farklı olan kriterlerini ve değer yargılarını korumasıdır.Zaten bu olayların geçmişi eskiye dayanıyor.Ama bunları özelden konuşuruz.

Bu akşam Ömer msn de bana durumu anlattı bir kaç şey söyledi duruma üzüldüğünü onu kırdığımı falan anlattı biraz konuştuk.Ben forum üyesi hakkında merak ettiğim şeyleri öğrendim sayılır o yüzden de iletileri silelim önerisini kabul ettim.
Ancak merak ettiğim birşey daha var.Yöneticilere ilişkin soru sormuştum neden hiç bir yönetici soruya cevap vermedi çok merak ettim açıkcası.

Göker tekrar yazıyorum burdaki hiçbir yönetici mesaj yada konu sildi diye hesap vermek zorunda değildir. Bugüne kadar iyiniyetle yaklaşılarak özel mesajdan da olsa zaman zaman bu konu hakkında cevap verildi ama sürekli "neden mesajlarım siliniyor, forum neden eskisi gibi değil" diye yakınmalar devam ederse insanların sabrı da bir yere kadar sonra hiçbir soruna cevap alamazsın. Forum ilkelerini ve kurallarını tekrar okuyup orda neleri kabul ettiğini de tekrar bir gözden geçir istersen.

Burak kimmiş buraya yazmayıp da başka basketbol sitesine yazan? Aliemreyimi diyorsun? Ayrıca burda yazmadığını nerden biliyorsun? Yöneticiler özel bölümünüde mi görüyorsun? Şu anda yönetici olan bütün arkadaşların siteye katkısı var ki hala yöneticiler. Yok pardon biz salağız boşu boşuna havadan yönetici yapıyoruz insanları.

Her zaman herşeye saygılıyım ve sabırlıyım ama dediğim gibi bir yere kadar. Eleştirin ama buraya sadece yöneticilere laf sokmak için yazacaksanız hiç yazmayın. 4000 küsür üyesi var bu forumun ve farklı düşüncedeki herkesin istediği gibi davranamayız kusura bakmayın.

Sayın Çiçekoğlu , (Önder abi yazmak isterdim ama artık bu yaklaşımınızdan sonra imkansız) ben birçok forumda yöneticilik yaptım ama bu forumu diğerlerinden farklı görüp 2005 yılının mart ayından beri ''kesintisiz hergün'' takip eden ve paylaşımlarda bulunan bir üyeyim.Ama sizde çok iyi biliyorsunuz ki yönetici , yetkili veya üye olmaktan çok bazı değer yargıları vardır.Ve birde üslup , ama sizin katılmadığınız o eski hava ne yazık ki birçok arkadaşımızın forumu bırakmasına sebep oldu ...
Konuyu uzatmak gereksiz hele de ''atomu bölmenin , insan düşüncelerini değiştirmekten daha kolay olduğu bir bilinçsizlikle'' Ben forum kurallarını 500 defa okumaya razıyım fakat sizde 30 dakikanızı ayırıp Burak Barut arkadaşımızın belirttiği kişinin 5 gündür yazılı olan mesajda ki Ömer olduğunu , Ali Emre ile ''uzaktan & yakından alakası olmadığını'' ve ne yazık ki 4000 küsür diye yazdığınız (3121 gerçeği) üye sayısının yine ne yazık ki en fazla 80'i aktif bir şekilde foruma katıldığını göz ardı etmeyiniz. (eskiden 2000 küsür üyeli zamanlarda bile bu kadar değildi!)
Bana gösterdiğiniz saygı ve sabırı umarım forumda tanıdığım yöneticiler var ben herşeyi yapar , kimseyi takmam diyen , forum kuralları sizler için benim Murat abim var diyenlerede gösterirsiniz ...

Gökercim üye sayısı 4000 küsürdür forum anasayfasında gördüğün 3121 rakamı databasedeki bir problemden dolayı yalnıştır. Net sayısını söylemek isterdim ama şu anda göremiyoruz maalesef. 80 aktif üye tesbitini ise oldukça ilginç buluyorum çünkü forumun günlük ortalama tekil hiti ölü sezonda olmamıza rağmen 2000 dir. He diyorsanki bu 80 kişi hergün sürekli IP değiştirip foruma giriyor birşey diyemem. Senin dediğin şekilde günlük tekil hit 150 falan olmalı sitenin!

Burak bana özel mesaj atmış olsa görürdüm, her konuyu yazılan her mesajı tek tek takip edemem kabul edersinki, 5 gündür sorduğu soruya cevap alamaması yalnış yere yazmasından kaynaklanmış olaiblirmi sence?

Eleştiriyide geçtiniz artık forumun bizim bile şu anda tam olarak bilmediğimiz istatistiklerinede hakimsiniz tebrik ederim.