Forum Üyeleri Hakkında Merak Edilenler

Re: Forum üyeleri hakkında merak edilenler ?

Burak Barut' Alıntı:
Nilay ve Özlem ablanın ne işle uğraştıklarını merak ediyorum ayrıca bir merakım daha var :)

Kimler Trabzon'u görmek ister :)

Nilay ablanı bilmiyorum ama Özlem ablan bütün gün bana mail atmakla meşgul. Aydın Doğan bu yüzden ücret ödüyor kendisine :)

Semih Ural' Alıntı:
[quote="Burak Barut":38hnuei5]Nilay ve Özlem ablanın ne işle uğraştıklarını merak ediyorum ayrıca bir merakım daha var :)

Kimler Trabzon'u görmek ister :)

Nilay ablanı bilmiyorum ama Özlem ablan bütün gün bana mail atmakla meşgul. Aydın Doğan bu yüzden ücret ödüyor kendisine :)[/quote:38hnuei5]

hahahahahaha diyorum Semihçim sana
hem merak ettim bak aldın mı pazar günü vatan ın yanında ayşe tüter le iftardan sahura yemek tarifleri adlı nacizane ekimizi :D :p

Onur Yavuz' Alıntı:
Uğur iletilerin seni ele veriyor, başka ipucuna gerek yok : )

Boşuna dememiş Ferit Edgü "üslup kişinin aynasıdır" diye. Kişiliğimizin oluşmasında en önemli etken aile olunca...

Benim babamda şoför abi..

Onun için üsluplarım agresif,asabi ve muhalif oluyor. ;)

Ayrıca iletileri diken niteliği taşıyanlar ve anlatma,yorumlama problemi olan arkadaşlar şu anda aileleri hakkında ne düşünüyorlar merak ediyorum bu yazından sonra.

Onur Uncu dedikleri adamın google bot'u olup olamdıını merak ediyodum; gerçekmiş :D Gerçi hala kimlik görmedik biraderim :D

Tugay karıştırma şimdi ortalığı. Bu kadar sivri ve sivrilme ihtiyacı duyan kişilerde de elbet aile etkilidir der karıştırırım bak ortalığı :)

Onur Beyle aramızın bozuk olmasına sebep kimler kimlerin nazarı değdi sorabilir miyim :)

Murat Abi Trabzon'a gelmeyi ister miydiniz =)

Seneye 1.lige çıkıyoruz kimler gelecek :)

Cevdet Abi Fenerli ve Beşiktaşlılarla resim çektirmeyi Galatasaraylılık etiğine yakıştırdı mı :)

Bir ara bazılarınız biliyordur futbol deplasmanlarınıda kovalıyorduk. Gitmediğim az yer vardır. Trabzonda bunlardan biri. Bir dönem hep bir aksilik oldu gidilemedi Trabzona. O nedenle gelmiyorum kardeşim Trabzona filan :)

Özlem Nokta' Alıntı:
Sabahları uyanınca bakkala gittiğinde
"bakkal amca bana 2 ekmek , 1 de gazete " diyosun ya
işte o gazetenin orda olma sebebiyim :)
gazetelerin tüm Türkiye planlamasını yapıyorum ...
RTE nın şu aralar sıkı fıkı olduğu Aydın Doğanın gazeteleri diye de ekliyeyim :)

Sabahları keşke uyanabilsem en erken 2-3 :)

Bakkal amca desem bakkal amca benden genç, gazete ver desem git oradan al der,RTE dedin gene mideme ağrı girdi,Aydın Doğan dedin ne diyeceğimi bilemedim ama çok(!) severiz kendisini...
Ablacım şu dağıtımla ilgili sorularım ve problemlerim var :)
Neden ülkenin çeşitli noktalarında Matbaalarınız yoktur.İstanbul'da 3 gazete çıkarken Anadolu'da neden bir tane çıkıyor :?

Tugay, ailenin etkisini ben uydurmuyorum, sosyal bilim uzmanları yaptıkları gözlemlere dayalı olarak açıklıyorlar. Senin üslubunla ilgili sorunu benden iyi biliyorsun, halkavcılığı yapmanı tavsiye etmem.

Can, Türkçe öğretmeni olmak isterdim. Öğretmenlik kutsal meslek hele de Türkçe öğretmenliği. (Son yıllardaki Türkçenin yozlaştırılması çabaları nedeniyle daha da önemli hale geldi)

Burak, samimi iki kişinin arasına bir üçüncü kişi değil ancak şüpheci yaklaşım girebilir : )

Ayrıca sayın Onur Yavuz, siz bırakın bu sosyal bilim uzmanlarını... :)

Demişsiniz ki Uğur'a yazdığın iletiler seni ele veriyor.Zaten Uğur hiçbir zaman karşıt bir görüş yazmıyor ki.Onu sadece Kobe-LeBron tartışmasında muhalif gördüm.O da basketbolcuyu çok sevdiğinden...

Anlatmak istediğim klişeleşmiş şeyler yazmayı bende çok iyi biliyorum.
Ancak burası forum ve küçücük ayrıntıdan bile birşeyler çıkarmak üyelere mahsus.Olumlu olur,olumsuz olur.Muhalefet olmadan hiçbir iş yürümez topluluk ortamlarında.Bizler de aynı renklere gönül vermiş kişiler olarak ( Özlem Hanımhariç :) ) burada tartışmalı,gerekirse delili olan fikirler sunmalıyız.

Çoğu kişi Uğur'un yorumlarını beğenir.Saygım vardır ki kendisi gayet de güzel bir Türkçe ile yazıyor.Ama ben beğenmiyorum.Dürüstçe de söylüyorum. :) Klişeleşmiş,klasik yorumlardan çok muhalifliği esas alan iletiler daha çekici geliyor.Ama tabii bunu yazan da seven de asabi oluyor. :) Ayrıca kitap okuması gerekiyor. :p

Tugay dikkatini çekti mi bilmiyorum ama bu konudaki yorumumu senden başka üstüne alınan olmadı : ) Art niyetli olmak bu olsa gerek...

Sorun aykırı bir fikre sahip olmak değil söylem tarzı. Sözünü buraya aktardığım yazar (Ferit Edgü) kitabında 1 olayı 101 farklı şekilde ifade etmiş. Umarım açıklayıcı olmuştur son cümlem.

Konu başlıklarını açanlara gözüm takıldı da Oğuzhan Parlak vardı Almanya´dan yazan, daha çok haberleri foruma aktaran...

Benden başka üstüne alınan olmaz tabii... Çünkü alınacak adamlar ya cezalı ya üyeliği silinmiş ya da bu topiğe uğramıyor. :) Bir şekilde yazılanı görmediği kesin yani.Neyse uzatmaya pek fazla gerek yok.Sende çok iyi biliyorsun yazdığının hangi adrese kimlere ulaştığını abi.Benim yaptığıma art niyetli olmaktan çok yazılanlardan birşeyler çıkarmak denir.Uzatmayalım fazla bende hala takıldığım kişiyi sorayım bilenlere. :)

Fransız Tarik Kirksay'ı sürekli takımımız için öneren ve basketbol scoutluğuna güvendiğim Seçkin Hasseli nerede ? Görüşen var mı ?

Burak Barut' Alıntı:
Onur Beyle aramızın bozuk olmasına sebep kimler kimlerin nazarı değdi sorabilir miyim :)

Murat Abi Trabzon'a gelmeyi ister miydiniz =)

Seneye 1.lige çıkıyoruz kimler gelecek :)

Cevdet Abi Fenerli ve Beşiktaşlılarla resim çektirmeyi Galatasaraylılık etiğine yakıştırdı mı :)
Herkesi Trabzon'a çağırıyorsun. Eğer herkes gelirse, batmaya adayısın. :) Çünkü onlara Trabzon insanının hoş görüsünü ve yöremizin yemeklerini göstermek durumunda kalırsın. Bu finansmanı nerden buluyorsun Burak Barut? :)

Her mesaja muhalif olan postlara bende oldum olası uyuz olmusumdur.
Herkes kendi gibi yazmalı bence. O zaman herkes tarafından sevilir. :muhaha

S.Nilay Kızılok'un ''S'' ile başlayan ismini merak ettim. :) Soran olduysa kaçırmışımdır ben belki.