forum yönetimine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum Galatasarayın basketbol şubesine destek olmak,yararlı fikirler ortaya atmak ve hakaret vs.. edilmeden doğruları gösterip eleştiri yapmak için var.Ya da ben öyle sanıyorum.

Ama son bir kaç aydır gerçekten bu amaçlar tamamen bir köşeye itilmiş yönetim-kullanıcı arasında ki gerginliklerle gündeme geliyor.Bu da forumun asıl amacına bir şey kazandırmıyor.

Başarılarla beraber git gide büyüyen bir forum olduk.Özellikle geçen sene lig içinde yaşadığımız liderlik forumda üye patlamasını meydana getirdi.Bizim yeni üyelerle daha iyi fikirler ve eleştiriler getirmemiz gerekirken o dönemde gelen başarı akabinde başarısızlık forumda farklı kutuplar oluşturdu.Sadece eleştirmek bazıları hakaret etmek için foruma girmeye başladı.Bu hakaretlerin çoğu ise amaçsız ve haksız hakaretlerdi.
Forumun belli kitlesinin çoğu bu forum farklı diye geliyor buraya.Bu farklılıklar nedir?
SAYGI
SEVGİ
SAMİMEYET
DÜZEN
DİSİPLİN vs....

Benim izlenimlerime göre forumda 1 sene önce hangi yaptırımlar uygulanıyorsa şimdide aynı kurallar işliyor.Önemli olanda bu değilmi zaten?Üyeler 1 sene önce burada hangi şartlarda üye olup hangi kuralları kabul ettilerse şimdi de o kurallar geçerli?

Son aylarda sadece yönetimi eleştirmek için burada olan abilerimiz ve kardeşlerimiz var.Onlar kurallara dikkat ederek yazmaya uğraşsınlar.Forum yönetimi kurallara uyan üyenin iletini silmeye devam ederse ha tamam ozaman suçlu biziz diyecez.

Durum öyle bir noktaya geldiki muhalefet-iktidar durumuna gelindi.Ama unutulmamaliki burdaki ortak payda GALATASARAY.Forumdaki yöneticlerin Murat hocanın arkasında durmasının nedenini Hocayla kahvaltı yapma sevdasına kadar getirildi.Bu haksız hafiftende kişiliğe dokunan eleştirilerde kimse onların değimiyle iktidarın durumunu düşünmedi.

Bu forum senin benim forumum olmamalı burası Galatasaray taraftarının buluşma merkesi olmalı.Doğru eleştiriler,yeni fikirler vs..

Cumartesi Fenerbahce ile final akabinde salı günüde önemli biravrupa maçımız varken bu tartışmalar gerçektende hiç hoş olmuyor.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Arda EZER":2q0ly8b5]Bu mesajın yazarı kimdir? Eyup Yıldız mı?
Nereden cıktı simdi bu tip bir mesaj anlayamadık pek.

Konudan konuya atlıyoruz yine ...
Ben yazdım tabiki.
Nerden çıktığı konusuna gelince, konunun içinde yer alan olaylar silsilesi nereye yazılacaktı?
Onur Yavuz!

Sizin sessiz kalmanızdan, hatta ona destek olmanızdan yüz bularak, insanların mesajlarını siliyor, editliyor, vede iftiralar atıyor, sorunun temeli bu![/quote:2q0ly8b5]

Sizin aranızdaki husumetin, konunun içinde yer alan olaylar silsilesiyle ne alakası var?
Kimsenin kimseye desteği ya da kösteği yok.

Onur Yavuz' un misyonu budur arkadaşlar; adama boşuna genel yetkili sıfatı verilmiyor. Kimsenin direk üzerine alınmasına da gerek yok, forumun kendine göre kuralları varsa bu kurallar da yetkililer tarafından uygulanacaktır.

Bence yukarıda yazdıgın mesaj SİLİNMEYİ kesinlikle hak ediyor. Bu şekilde mesaj yazan arkadaşlar hala mesajlarım neden siliniyor diye bağırıyorlarsa hiç bağırmasınlar. Silen arkadas kimse tamamıyla haklıdır.
 
En kötü devlet devletsizlikten iyidir.
En kötü kural kuralsızlıktan iyidir.
Hukukun da yazılı ve de yazılı olmayan kuralları vardır.
İnternet ortamında insanları beğenmediği yerlere zorla bağlayan, yazdıran vb. bir kural da yok.
Forum mantığı yazdığın forumun yazılı ve de yazılı olmayan kurallarını kabul ederek yazmaya dayanır.
Kuralları kabul etmiyorsan orada durmanın da manası yok. Nasıl ki, hem beğenmeyip hem de durmadan yönetime bunu yaptın şunu yaptın diye zılgıt çekmenin manası olmadığı gibi.

İnternette en sıkı takip ettiğim iki forum var, ikisini de kuruldukları günden beri takip ederim. Hergün en az 4-5 defa girer her postu okurum. Birisi Gsbasket, diğeri alisamiyen.net (2-3 aydır orda bulunan bazı fikirler ve olaylara yaklaşımlar rahatsız ettiği için üye olarak giriş yapmıyorum, bundan sonra da girip yazmıyacağım). Her iki foruma da üye olup bu formun kurallarını çok katı diye eleştirenleri diğer forumda ise süt dökmüş kedi pozunda olanları anlıyamıyorum. Zira forum aleminin en katı kurallarının olduğu forum belki de alisamiyen.net'tir. Gsbasket'teki postlar alisamiyen.net'in kurallarına göre değerlendirilseydi postaların yarısı dipsiz kuyuya taşınması gerekirdi (çöp kutusu).

Bunu yazmamın sebebi ise yukarıda mesaj yazan ve bazı mesajlarda ismi forum yönetimini eleştirenlerin arasında yer alan kişlerin aynı zamanda alisamiyen.net'e de üye olmaları ve o ortamın katı kuralları arasında mutlu mesut yazmalarıdır.

Kendi adıma ise Gsbasket'in yönetim şeklinden memnunum, hatta bazı noktalarda çok yumuşak ve sessiz kaldıklarını bile düşünüyorum.
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Öncelikle şunu belirteyim ki özel zevklerim arasında asla emek harcanarak yazılan iletileri silmek ya da değiştirmek yok. Tıpkı ceza verme meraklısı olmadığım gibi.

Forumda en çok ileti silen ya da düzenlemeye giden kişi benim. İletileri genel olarak neden sildiğimi açıklayım.

1- Yöneticiye, teknik kadroya, oyunculara hakaret içeren iletiler. (Teknik kadroyu özel olarak altını çizdim çünkü Mithat Duran ben seçilmişe laf söylemem ama atanmışa her sözü söyleme hakkım vardır anlayışıyla yazdığını ifade etti.)
2- Karşılıklı atışmalar, laf sokmalar... (Sonucu özel mesaj yoluyla küfürleşmeye ve kavgaların reele taşınmaya vardığı için.)
3- Türkçeyi bariz bir şekilde hiçe sayan iletiler. Kaldı ki bu tür iletileri öncelikle düzeltip üyeyi uyarıyorum ama ısrarla aynı tarzda yazmaya devam ederse siliyorum. (Sohbet programlarında konuşur havada ileti yazılmasının forumun seviyesini bozduğunu düşünüyorum.)

İlk planda aklıma gelen iletiler üzerinde oynama gerekçelerim bunlar...

Zaman zaman içeriğinde küfür olmayan iletileri de siliyorum. Karşınızdakine ?sütü bozuk? dediğinizde görünürde edilmiş bir küfür yok ama o sözün argodaki karşılığı edilebilecek en ağır küfrü (o. çocuğu) içeriyor. Ya da ?Özyer´den midem bulanıyor? İnsanın midesi kimden bulanır? Sizce bu ifadeler Galatasaray´da göre alan bir kişi için söylenecek söz müdür? Bu örnekleri çoğaltmak mümkün ama gerek yok.

Forumda fikir paylaşıyorsak ister istemez bazen siyaset de konuşuluyor ama takdir edersiniz ki bu karşıt görüşlüleri alenen tahrik içermemelidir. Zaman zaman sert çıkışlar yapıyorum doğrudur. Örneğin; ?Bugün? başlığında Tugay Aktepe´nin yazdığı siyasi içerikli alıntı. Tugay´ı kaç kez uyardığımı ben hatırlamaz oldum bu konuda. Ancak Tugay yine siyasi içerikli bir yazıyı alıntılayarak yeni bir tartışma başlattı. Bu şartlar altında benden Tugay´ı ?Tugay lütfen siyasi tartışma yaratacak iletiler yazma, bu forum kurallarına aykırı, sana yakışmıyor? dememi beklemiyorsunuz sanırım.

Mithat Duran konusuna gelecek olursam, kendisinin dürüst davranıp iletilerinde noktalama işaretleri kullanması için kaç defa uyardığımı söylemesini rica ediyorum. Uyarılara rağmen kendisi ısrarla noktalama işaretlerini kullanmamış bu zamanla diğer üyelere de yansımıştır. (İletiler dönemsel olarak incelediğinde bu durum rahatlıkla anlaşılacaktır.) Bilinçli olarak forum kurallarını ihlal edip uyarılara da "ben noktalama işareti kullanmayacağım ne yapıyorsan yap" yanıtını alınca ben de iletilerini silmeye başladım. Eğer noktalama işareti kullanılmayan iletiyi okumak zor geliyorsa okuma geç diye düşünenler olabilir. O zaman küfürlü iletileri de görmezden gelelim gitsin. Arda´nın (Ezer) aralarında kişisel bir sorun var mı bilmiyorum sözüne de açıklık getireyim. Buradaki kimseyle kişisel husumetim yok. Olayı kişiselleştirecek olsam şahsıma söylediği sözler nedeniyle Mithat Duran´ın yazdığı son özel mesaja ceza verirdim.

Ayrıca Mithat Duran son günlerde Murat Özyer´i eleştiren iletilerinize hiç müdahale edildi mi? Demek ki eleştirmekle hakaret etmek arasındaki çizgiyi idrak edebildiğinizde iletilerinize dokunulmuyor. Lütfen halkavcılığı yapmayın.

Eyüp Bey madem Türkçeye özen göstermemden, iletilerin keyfi değiştirildiğinden veya silindiğinden şikayetçiydiniz, neden bunu zamanında yönetim bölümünde dile getirmediniz? Yoksa iyi polis kötü polis hikayesi mi...

Murat Özyer´i savundum bugüne kadar. Halil Üner´in üstüne gelince dağda açan çiçek gibi geldi bana. Yoksa ne bir akrabalığım ne de farklı bir çıkarımız var birbirimizle. Görev yaptığı süre içerisinde 1-2 kez takımın idmanına gittim Ankara´da bir kez de otele. Yani takımın idmanını izleyebilmek için değildi onu savunmam. Ama her şeyden bir çıkar bekleyen zihniyetin böyle değerlendirmesine de şaşırmadım.

Konu başlığının genelinde hedefteki isim olmam nedeniyle uzatmaya da hakkım olduğunu düşünüyorum ama şimdilik bu kadar yeter.

Not: Elbette ben de hatalar yapmış olabilirim, bunları olaylara nesnel açıdan bakabilecek kişilerden (Başta forum yönetimindeki arkadaşlar olmak üzere Ali Alpar, Ali Demici, Ahmed Salih, Timur Sağlam...) duymayı isterim.


Kelimelerin arasından cımbızla laflari çekip yazmana gerek yok.Sizin benle artık kişiselleşmiş bir hırsınız var şimdi sizde benim kişisel bir meselem oldunuz Onur bey.siz hiç merak etmeyin bu forumda siz yönetici ben ise forum üyesiyim ama untmayın salonda kral benim burda siz evsahibi ben misafir salonda ise siz misafir ben ev sahibi.Burda nasıl ağırladıysanız beni bende sizi öyle ağırlayacağımdan şüphen olmasın.Şuana kadar tepkimi gayet medeni bir seviyede gösterdim,anladım ki !!! bu işler böyle olmuyor sizden ricam birdaha arkamdan konuşmayın yüzüme söyleyemeye cesaretiniz yoksa mail atabilirsiniz.


saygılarımla
M. DURAN
 
Benim Onur'la ne husümetim var? forum meselelerinden gayrı?

Ayrıca ben Murat ile iletileri silmemesi gerektiği konusunda münakaşa ederken, onur yavuz'un meseleye girişi ve bana söyledikleri sizi rahatsız etmedi!

Ama benim bir yazıma 'bana diyecektiki.....' şeklinde balta indirip nasıl tarafsız kaldınız gördüm!

Ha birde ben başkanın adamıyım diyen ömer var, oda başkan ne derse o :) diye buyurdu?

Bunun için Onur züccaciye dükkanına girmiş fil gibi davranıyor!

Başkan Özet'le!

Siz böyle davrandıkça virgül yüzünden insanlar ceza alacak, benim gibi ünlem koymayı sevenler rencide edilecek, yazılar silinecek, editlenecek, 'TÜRKÇE'Yİ GÜZELLEŞTİRME CİLVESİ ADINA'!

Şimdi sizdende bu forumu beğenmiyorsan yazma git demeyi bekliyorum!

Onur bunu iftira ve yalanlarla başarmaya çalıştı, ama siz bu forumun sahibi benim, dükkan benim, diyip beni kovabilirsiniz!!!!!!!!!

Çok doluyum çok :(
 
Bu işin dükkanla sahiplikle ilgisi yok. Kimseye de çek git diyecek bir yapım yok ancak nedense bu tarz tartışmaların içinde hep Eyüp Yıldız var. Ben bunu anlayamıyorum işte. Biraz da iğneyi kendimize batırsak Sn. Eyup Yıldız.

Ali Alpar' ı uzun zamandır tanırım hatta meslekdaşımdır kendisi ama açtığı konunun buralara geleceğini düşünmüş müydü bilemiyorum :)
 
Bayadır foruma doğru düzgün yazmıyorum son olan olaylardan dolayı baya bir şevkim kaçmıştı. Sabah dedim ki öglen su konuya 1-2 kelime bişey yazıyım. Şimdi bir açtım ki hakaretler, tehditler, karşılıklı anlayışsızlık vs..

Ben bu şekilde daha fazla yazmayı doğru bulmuyorum. Yaş ortalaması 30 ve üstü olan adamların muhabbeti bu olmamalı kesinlikle.

Çok açık görünen birşey var ki iki tarafın da çok ciddi hataları var ama kimse aynaya bakmayıp sadece karsı tarafı suçlamaya devam ederse bu tartışmadan en ufak bir sonuç dahi çıkmaz.

Kalın sağlıcakla..
 
Arda EZER' Alıntı:
Bu işin dükkanla sahiplikle ilgisi yok. Kimseye de çek git diyecek bir yapım yok ancak nedense bu tarz tartışmaların içinde hep Eyüp Yıldız var. Ben bunu anlayamıyorum işte. Biraz da iğneyi kendimize batırsak Sn. Eyup Yıldız.

Ali Alpar' ı uzun zamandır tanırım hatta meslekdaşımdır kendisi ama açtığı konunun buralara geleceğini düşünmüş müydü bilemiyorum :)
Ben forumun en az tartışan insanıyım, ama Murat ile gelenekselleşen bir karşı karşıya geliş oldu, konu neydi peki?

Keyfe keder ileti silinmesi, kaldırılması, editlenmesi vs....!

Şimdi devam eden sorun ney?????

Keyfe keder ileti silinmesi, kaldırılması, editlenmesi vs....!

Şimdi bu misyonu devam ettiren kim????

Ben yönetimi bırakırken şunu söyledim, bu tavra hep karşı duracağım!!!!

Şimdide Forumun Zahid Akman'ına karşı mücadele etmek boynumun borcu!
 
Mithat Bey;

Yazdığınız cümleler açıkça tehdit içeriyor, yazarken elinizin işaret parmağını da sallıyor muydunuz monitöre doğru ?

Burada tüm üyeler ' ev sahibi ' , tüm üyeler forumun diri kalmasında başrol oyuncusu.. Yönetimdeki insanlar bu işi meccanen ve severek yapıyor, hiçbirinin ne ego tatmini, ne de reel hayatta olası ezilmişliğin sanal alemde masturbate edilmesi gibi bir derdi yok emin olabilirsiniz.. Ancak hiçkimse Tanrı değil ve hata yapmak insana mahsus, olası hataların ' medeni ' bir çerçeve dahlinde konuşulması da hem Galatasaraylılık hem de insanlık düsturu olmalı belki de..

Özellikle genç arkadaşlara örnek olması gereken bizim gibi ' dinazor ' tabir edilen kişilerin konulara çok daha mutedil ve düşünerek yaklaşması gerekiyor..

Sizin ' ev sahibi ve kral ' olduğunuz salonda, Cumartesi günkü maçta görüşmek dileğiyle..

Kerem


Mithat Duran' Alıntı:
. . . ama untmayın salonda kral benim burda siz evsahibi ben misafir salonda ise siz misafir ben ev sahibi.Burda nasıl ağırladıysanız beni bende sizi öyle ağırlayacağımdan şüphen olmasın.Şuana kadar tepkimi gayet medeni bir seviyede gösterdim,anladım ki !!! bu işler böyle olmuyor sizden ricam birdaha arkamdan konuşmayın yüzüme söyleyemeye cesaretiniz yoksa mail atabilirsiniz.

saygılarımla
M. DURAN
 
Sorun basit, çözüm basit, ama çözmek için çaba yok!!!
 
Sevgili Kerem Porazan! ( Keremler hep iyi çıkıyor :) )

Kerem

Sen yönetime yeni girdin ve genel anlamda faaliyet alanın Kültür - Sanat o sebeple senin yapıcı üslubun değil bizim konuşmak istediğimiz, asıl mesele ve sorun kendisini çok iyi biliyor ve biz defalarca belirttik zaten.
 
Herkesi hırs bürümüş valla. Gizli kapaklı köşelerde konuşuluyordu bu konu heralde, burayada insanlar kusmak için geldiği için parmağı olan herkes yazıyor. Benimde içime oturan şeyler var ama hiç söylemiyorum. Nede olsa biz hep kavga eden tarafız, diğerleri hep masum. Karaktersiz, gözünü hırs bürümüş, kimseyle anlaşamayan biri portresini çizmek "dünyaları ben yarattım" insanların bakış açısı oluyor ne yazik ki.

Bu tartışmalardan hep uzak durmaya çalıştım sadece özgür yorumlarımı yapmaya çalıştım halada bunun için çalışıyorum. Ama forumun genel havasından rahatsız olmaya başladım. Herkes birbirine taş atıyor ve her taş atan dünyanın en masum adamı oluyor kendi penceresinde.

Aynaya bakın biraz ki yüzünüzdeki çöküntüleri görebilesiniz...
 
Ben sizi tanımıyorum Kerem bey görevinizi bilmiyorum.Yalnız sanırım benle Onur bey arasındaki !!antlaşmazlığa neden katıldığınızı da bilmiyorum.Eğer maçlara sık gelen bir insansanız siz beni kesin tanırsınız.Burda bir kaç kişi bir şikayette bulunuyor.Sorunu giderilmesi yönünde bir fikriniz varsa bunu belirtmenizi rica ederim.Eğer yoksa ve bu forumun yöneticileri buna bir çare bulamıyorsa bizde kendi imkanlarımızla çözmek isteriz.Şimdi bunu belirtmenin neresi tehtid anlamadım tamam yaş olarak forumun dinozor gurubundayız.Ancak bize yapılan haksızlıklarada bir şekilde tepki vermesini iyi biliriz.Dün bu forumun kıurucularından sevgili Önder'e bir yazı yazdım dedim ki!!!! adalet istiyorum siz bana adaleti verin ki!!!bende sizin kurallarınızın doğru ve adil olduğunu savunayım.Şimdi bana diğer forumlardan verilen örnekler var o beni ilgilendirmez ben bu foruma üyeyim burda yazıyorum.Şahsıma yapılmış dedikodu ve arkadan sallamaları geyet iyi biliyorum bunu yapanıda biliyorum.Şimdi siz cevap verin sizin tepkiniz nasıl olur.Hani bir ata sözü vardır:(ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER İLK İŞ BABASINI ASMIŞ)bazı arkadaşlar bu tutum içindeyken benimde bir tep ki!! verme hakkım olsun
 
Salonda krallık nasıl oluyormuş?

Çok salonlara gittim ama öyle bir krallık göremedim( Burhan Felek'te İhsan Abi'dir gönlümüzün kralı gerisini tanımam)

Bu yıl erkek basketbol maçlarına gitmeyeceğim malum nedenden dolayı, bayan maçlarında bakarız olmadı belki sırf bu krallığı görebilmek için tek erkek basket maçına gelebilirim.

Bu arada mesele enteresan ama kişisel husumetler sanırım konunun asıl amacından sapılmasını sağladı.

Hakaret, imla ile ilgili uygulamalar gayet yerinde bence tek sorun şubenin tüm icraatlarına fazlaca angaje olunması . Bu yüzden tartışma ortamı sağlıklı değil bu bir tercihtir diyip yazmıyorum ne kendim için ne de forum için kayıp olduğunuda düşünmüyorum.

Başka bir forum yöneticisi olarakta şu tartışma için tüm yöneticilere sabır diliyorum.
 
sanirim sevgili eyup isi cozmus, sitemizin reytinge ihtiyac oldugu anlarda, tartismalari on plana cikariyor ki televizyondaki sabah programlari gibi, reytingi arttirsin.

hayir diger ihtimal de, hukumetin, hakkinda cikan her olumsuz haberden sonra, ergenekon ile ilgili yeni bir gozalti sureci baslatip, gundem degistirmesi, ki o daha trajikomik, cunku gundem ne kadar degisse de, bu sezona, bir numarada cuneyt, bes numara cemal rotasyonu ile baslayacagimiz gercegi kapi gibi karsimizda durmaya devam edecek.

saka bir yana, ki eyup yildiza takilarak basladim, beni en iyi onun anlayacagindan suphem olmadigindan, bu kronik durum biraz komik bir hal almaya basladi.

yukari da ornek verdigim ergenekon gozaltilari gibi, belirli araliklarla, ki bu araliklar genelde takimin basarisiz oldugu donemlere denk geliyor, cunku bu donemde stres ve tahammulsuzluk ust duzeye cikiyor ve olumsuz yansimalarina hep beraber sahit oluyoruz.

ancak, madem bu sitenin bir parcasi olmaya karar verdigimde uretmek fiilini kendimize bir siar olarak edindik, ozaman yangina korukle gitmek yerine daha yapici yontemlere ihtiyacimiz oldugu ortada.

bu noktada, fikirsel altyapisini tamamen hazirlamadigim icin, daha onder bey ile dair paylasmadigim bir plani, zamaninin aciliyet bildirmesi sebebiyle, foruma sunmaya karar verdim.

ancak bu adimdan once belirmek isterim ki, bu tartismada kisisel hirslarin da, tabii ki ademoglunun dogasinda bulunmasi itibariyle, tartismanin icine sokulmaya baslandigindan beri taraf degilim.
daha once bu konuda ki dusumcelerimi bir yazimda, alabildigine nazik bir uslupla onur beye bildirmis, ve kendisiyle bu konuda da gorus alisverisinde bulunmustum.

gelelim yapmamiz gerekene, ilk etapta biraz fazla utopik bir dusunce olarak gorunse de, onder beyin de bildigi uzere, bu siteyi bir basketbol sitesinden ziyade, belirli bir kulturel birikime sahip insanlarin emege dair paylasimlarini buyuttukleri bir aile olarak gormekteyim.

dolayisiyla daha once denenmemis olani denememin, bir cok konuda ilklere imza atmis bu guzel portala dustugu kanaatindeyim.

onerime gelince, uygulanabilirligi konusunda bazi eksiklikler bulunmakla beraber, sitemizin ozellikle demos-krotos kavramini daha fazla icsellestirebilmesi adina, belirli olcutler dahilinde yonetim seklinde degisikliklere gitmesi arzusundayim.

detaylarini oneriye gelen yaklasimlar dahilinde daha derinlemesine paylasacak olmakla beraber, kisa bir giris yapacak olursak, ozellikle yonetici kademesindeki arkadaslarimizin belirli periyodlar icerisinde icraatlarinin oylanmasi sonucunda, belirli bir donem yoneticilige ara vermesi mumkun olabilir. tabii ki boyle bir secim icin oncelikle nitelikli bir secmen kitlesi olusturulmasi gerekir, ancak, kidem, katilim, emek, ve bilgi gibi kavramlarin kistas olarak alinmasi durumunda, inanmaktayim ki gsbasket bunyesinde oldukca kaliteli bir guruh olusturulacaktir.

diger bir onerim ise, belirli bir yas grubundaki genc arkadaslarimiz arasindan belirli donemler icerisinde, onlari temsilen bir mod belirlenmesi, ve bu surecte onlarin yonetime dair esaslari uygulayarak ogrenmeye yonlendirilmelidir. unutulmamalidir ki, galatasarayda bayragi devraldiktan sonra yapilacak hizmetler kadar, bayragi devredecegin kisileri de yetistirmek esastir.

bu arkadaslar icin daha erken oldugunu dusunen kisilere, ugur, mustafa, erdal gibi genc arkadaslarima sonsuz bir guven duydugumu, ve onlara teminat olarak kendi sozumu verebilecegimi belirtmek isterim.

bu islem, hem nasil davranmasi gerektigini bilen yeni yonetici adaylari yetistirecek, hem genc arkadaslara sorumluluk altindaki kisilerin nasil davranmasi gerektigini ogretecek, hem de aidiyet duygusunu guclendirecektir.

kabul etmeliyim ki, uygulumasi oldukca zor bir tasari, yukarida bahsedilenler, ancak gsbasket e olan inancim, bu sitenin sanal bir ortamdan ziyade, hayatimizin onemli bir parcasi olduguna dair gozlemlerim, ve sitemizin uye yapisi, uygulanabilirlige dair inancimi arttirmaktadir.

thomas moore un bir utopyasi vardi, benim de..

saygilarimla
 
Kişisel hırslar denince ben üzerime hiç alınmıyorum aslında, bana gönderme yapan varsa belirtmek isterim!

Sitenin raitinglerine gelince, önder bir yerde açıklamıştı, raitingimiz iyiymiş, bunun için tartışma çıkarmama gerek yok savaş bey :)

Konuyuda A.Alpar abi açtı, Onur beyin silerim çünkü yazısından vede herkese bir şekil laf sokmasından sonra bu hale geldi!

Sorun belli iken tanıdık tanımadık bir çok insan eleştirmişken, neden hala özeleştri yapılmıyor, vede sorun çözülmeye çalışılmıyor anlamış değilim!
----------------------------------------------

Kerem Usluer abi'ye!

Forumla ilgili bu tartışmalarda duygularınla yorum yaptığını düşünüyorum abi, çünkü mantığın sana böyle yazdırmamalı, sanırım çeşitli dönemlerde yaşanan fikir ayrılıkları sende belirli insanlara karşı ön yargı oluşturdu, şimdi senin ön yargılarını parçalamak atomu parçalamaktan zor olacak!

Sadece sana şunu sorarak sözümü bitirmek istiyorum, İnsanlar sence hakaret etmeden, aşağılamadan, küfür etmeden, kişiliğe sataşmadan burada özgürce ama belki virgülü yanlış, ünlemi fazla, kendilerini ifade etmeleri gerekmiyormu????

Ben Özyeri severim o sevmez, herkes özgürce yazı yazamazmı????

SAYGILARIMLA
 
Mithat yazıklarını eğer tehdit anlamında yazdıysan kusura bakma ama bir daha bu forumda yazman imkansız hale gelecek. Cevabını özel mesaj olarak bekliyorum.

Eyüp ve Mithat kişisel kinlerinizi, hırslarınızı lütfen özel mesaj yoluyla ait olduğu kişiyle paylaşın. Eğer bundan sonra tek mesaj gelirse bu kişisel sorunlarla ilgili hiç düşünmeden sileceğim sonra neden siliyorsun diye sallamaya devam edin siz yine.

Bu konuya burada nokta koyuyorum çünkü bazı arkadaşlarımız sağolsun başka yerlere çekiyorlar konuyu. Aşağıdaki adreste forum kurallarını bulabilirsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kurallar geçerli olacaktır. Eleştiri, şikayet ve önerileriniz dikkate alınacaktır. Bir sıkıntınız olursa lütfen mail, ya da özel mesaj yoluyla ulaşın. Bundan sonra yöneticiler olarak herşeyi daha ince eleyip sık dokayacağız. Hepimiz bu platformun bir parçasıyız, mutlaka bizim de hatalarımız vardır, bunlar için herkesten özür diliyorum.

Forum Kuralları

Ayrıca forumdaki düzensizlikler yüzünden yazmayı bırakan arkadaşlarımız var diyenler lütfen bana özelden bu kişilerin kimler olduğunu söylesin hepsini tek tek dinleyeceğim.
 
Her ne kadar Önder´in açıklamasından sonra yazdığım iletiyi silsem de ithamların üzerimde asılı kalacağını düşünerek, cevap vermeye gerek kalmayacak şekilde iletiyi değiştirerek aktarıyorum. Önder ben son sözümü söyledim diyerek silerse saygı duyarım.
***

Eyüp Yıldız, kiralık katil, Zahid Akman yakıştırması yapmak çok güzel ifadeler...

Can Bulubay ile ilgili yaşadığınız tartışmada (gerçi ne kadar tartışma demek mümkün, tek taraflı hakaretler içeren mesajlar) ben küfür ettiniz diye hatırlıyordum ancak dediniz ya 2 sene geçmiş aradan. Ettiğiniz küfür değilmiş! Seviyenizi belli eden ifadelermiş... Gönderdiğiniz özel mesajları Can Bulubay silmiş diyerek sizin deyiminizle çamuru üzerinizde bırakabilirdim. Ama yanlış hatırladığıma dair açıklamayı yaptım ilgili bölümde.

Kimseden destek almaya ihtiyacım yok, yaptığım her davranışın hesabını rahatlıkla veririm. Benden şikayetçi olan genç arkadaşlar olduğunu söylüyorsunuz. Bundan doğal ne olabilir ki? Babamla aynı büroyu paylaştığım için zaman zaman O´nun odasındaki sohbetlere misafir olurum. Sabıka kaydı çıkarttığı zaman 4-5 sayfalık kaydı çıkan müvekkilerinden birisi sohbet sırasında; ?Ya şu mahkemenin hakimi şeker gibi adam, beni ilk duruşmada tahliye etti ama şu x ceza mahkemesinin hakimi yok mu sinir oluyorum ona. Suçu işlediğimi inkar etmiyorum ama neden ceza veriyor anlamıyorum...? Konuya dönersem elbette bazı isimler rahatsız olacak. Onların gözünde kötüyüm çünkü ceza veriyorum, iletilerini siliyor ya da düzeltiyorum. Bu arada kendisi buraya yazmayacağını ifade ettiği için Ahmed Bey´e özel mesajla sorabilirsiniz sorunun kaynağını...

Vay anasını be! Bir virgülden ceza veriyor bu Onur Yavuz! Mithat Bey yaptığım uyarıların sayısını ben kabala söyleyeyim; en az 10 kez. Eğer amacım Mithat Bey´in katılmadığım fikirlerinden dolayı iletilerini silmek olsaydı forumda halen dokunulmamış iletilerine de müdahale edecek bir bahane bulurdum. Ya da Murat Özyer´e her hakaret edişinde kulüpte görevli bir isme hakaretten ceza verirdim. Arkanızdan konuşma konusuna gelince elçiye zeval olmaz diyerek hareket ettim. Yoksa o sözlerin size ulaşacağından adım gibi emindim. Sizinle direk konuşma gereği duymadım çünkü sizinle muhatap olduğumda verdiğiniz yanıtlarla seviyenizi belli ettiniz. Ben o salona girerim, kurallara uyarak maçımı seyreder, takımıma desteğimi verir salondan çıkarım. Ha siz de buraya gelip kurallar dahilinde yazsaydınız -Murat Özyer´e yönelik öfkenizi kusmak için burayı aracı olarak kullanmasaydınız- hiç başınız ağrımazdı.

Şimdiye kadar konular hakkında bilgi sahibi olmayan üyeleri aydınlatmak için yapılan eleştirilere yanıt vermek istedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst