forum yönetimine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Alen Hekimbas":fq62b4k1] Herşeyden önce şu var bir insanın yazdığı yazının değiştirilmesi o yazan insanın düşüncelerinede aynı zamanda bir müdahaledir
[/quote:fq62b4k1]

Yani öyle bir yazmışsınızki herkesin yazdıklarını değiştiriyoruz sanki. Birinin yazısı değiştiriliyorsa icinde aşağılayıcı,hakeret vb. gibi şeyler içeren unsurlar yada ciddi Türkçe bozukluğu vardır. Bunun haricinde değiştirilen bir yazı yoktur. İzin verinde bu tip yazıları değiştirelim düşünceleri değil !
 
Ömer Horzum' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":8ayycuar]Bu konunun açılması için fazlasıyla geç kalındı...

Çünkü bu konuyu açmaya kimse cesaret edemedi.Forumdaki herkes forumu,dostluğu,basketbolu ve en önemlisi Galatasaray'ı çok seviyor.
Böyle bir konu açarak ceza almayı veya forumdan uzaklaştırılmayı kimse istemezdi.

Ali Abi'ye bu yüzden çok teşekkür ediyorum.Artık medeni cesaret mi dersiniz kendisinin yaptığını yoksa başka birşey mi bilemem...

Yönetim sayesinde, farklı nedenlerden dolayı, sevdiğimiz birçok dostumuzu kaybettik.Ve çoğu da haklı olarak geri dönmediler.

Belki biraz ağır olacak ama ben içimden geçeni,düşündüklerimi dürüstçe yazıyorum.Buradaki hiçbir yönetici işini iyi yapmayı maalesef bilmiyor.
Öğrenmek için de çabalamıyor.Rütbe olarak yöneticilik verildiyse insanlara onlar anadan doğma bu işi biliyorlar diye verilmedi yöneticilikleri... Kendilerinden insanlar hakkında fikir yürütebilme,caydırabilme,açıklayıcı olabilme ve cezadan önce mantıklı uyarıları yapabilme hareketlerini bekliyor,teşekkür ediyorum.

İsim vermenizi rica ediyorum.[/quote:8ayycuar]
Onun yerine cesurca ben isim vercem Onur Yavuz , Murat İnal .

Bunlar dısında ben yöneticilerden memnunum . Arda x2 abi :) , Kerem abi hatta yöneticiyken Eyup abi performanslarıyla beni memnun etmisti
 
Öncelikle sakin yazmakta fayda var!

Çözümü çok basit bir konu için tartışma çıkmasın, Ali abi'nin yazısı çözümüyle beraber orda duruyor, sorun bu kadar basit!

Daha önce A.ATIŞ beyde eleştirdi ve siteyi bıraktı, eleştirilerin özü aynı, yazılar silinmesin, acımasızca cezalar 3er 5şer hafta verilmesin!


Küfür içermeyen, hakaret, içermeyen, hiç bir yazı silinmemeli, kısaca!
 
Arda EZER' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":5twqi7tt]asıl üzüldüğüm konu ise forum her gün daha fazla Murat hocanın sanal alemde sesi olmasıdır.


saygılarımla

M. DURAN

Özellikle bu cümle çok talihsiz olmuş. Bir önceki mesajımda da yazdım "Biz kimsenin paralı askeri değiliz, olmayız da." Biraz daha ılımlı bir ortam oluşması için yaptığımız çalışmalar bu şekilde algılanıyorsa gerçekten de üzülürüm. Murat Özyer burada kimsenin babasının oğlu değil, her iyi Galatasaraylı' nın da iyi teknik sorumlu olması beklenemiyorsa elbette ki Murat Özyer de eleştirilecektir ama daha önce de yazdığım gibi kendimizi kaybetmeden doğru cümleler kurarak sonuca ulaşmalıyız.

Mithat Duran' ın yazısının başında vurgulamak istediği "kendisine uygulandığını iddia ettiği sanal yaptırımlar" konusunda da yorum yapmak gerekirse; Onur Yavuz ile aralarındaki dialogu tam olarak bilemiyorum ancak Mithat Duran' ın yazı uslubu bütün bu olumsuz havayı yaratıyor diyebilirim. Küçük dağları ben yarattım, herşeyi ben en iyi bilirim edalarıyla yazmak kimseye birşey kazandırmaz. Mithat Duran uzun zamandır bu forumda bu uslubu tercih ediyor ki bence hatalı bir davranış.[/quote:5twqi7tt]


Şimdi nasıl bir uslup kullandığım yalnız beni bağlar.Beğenip beğenmeme hakkına sahipsin okumassın olur biter iş benim uslubuma müdahele noktasına gelirse ki!!!çoğu zaman geliyor.Bende orda dur derim.

Beni tanıyan arkadaşlar var aranızda dediğin gibi küçük dağları ben yarattım gibi bir tarzım hiç olmadı.yalnız şu bir gerçek basketbol konusunda bayağı geniş bilgi ve birikime sahip olduğumu söylerler.

Bunuda söyleyen tvde izlediğiniz basketbol otariteleridir.Örnek istiyorsan transfer topiğinde aldığımız iki amerikalının yetersiz olduğunu hele marshall'ın bu takımın formasını giyecek kapasitesinin olmadığını defalarca yazmamdır.

Ben bu forumda her zaman olanaları yazdım.Daha yazacaklarım var ama onları yazarsam bu kulübe kötülük yapmış olurum.Ben iki gündür bir örnek veriyorum ama forumun hoca taraftarlarından kimse çıkıpta sen yanlışsın diyemiyorlar.Sence ilginç değil mi?neyse fazla uzatmanın gereği yok benim uslubum bu !!!bununda nasıl olacağını yalnız ben belirlerim beni eleştirebilirsin bu gayet normal ama satır aralarına gizlenmiş alaycı bir tutum benim hoşuma gitmez.
 
Ali Alpar' Alıntı:
az yazan ama forumu sürekli takip eden biriyim, tanıyan tanır. yazmayayım yazmayayım dedim ama artık daha fazla dayanamadım.

iyi kötü bilgisayar dünyasını bilen, internet çıktığı günden beri bu alemin içinde olan, onlarca forum ve platformda üyeliği bulunan, yazan ve okuyan biri olarak şöyle bir tespit yapmakta fayda görüyorum: bu forumu yöneten kardeşlerim kadar yasakçı,kısıtçı ve diktatörce bir yönetim tarzı benimsemiş forum yöneticileri görmedim. hergün mutlaka birçok forum yazarının yazıları editleniyor,siliniyor ve hatta foruma yazması yasaklanıyor.

sevgili yönetici arkadaşlar, bakın burası adı üstünde bir forum ortamı, bildiğim kadarıyla hiçbir kulüp veya derneğin resmi sitesi değil ve herhangi bir misyonu yok. buraya herkes kimseye hakaret etmeden dilediğini yazar, herkesi kritik eder, dili döndüğünce, nefesi yettiğince paylaşmak istediklerini paylaşır. ama sizler bu yönetim tarzını değiştirmedikçe, çok sesliliği kabul etmedikçe ve bu özgürce görüş bildirme serbestisini ortadan kaldırma çabanızdan vazgeçmediğiniz müddetçe bu o ortamda ancak kendiniz çalar, kendiniz oynarsınız. en son olarak 'özyer, istifa' diye açılan bir başlığı bile değiştirecek kadar kendinizden geçtiniz. çabanızın son derece iyi niyetli olduğundan hiçbir şüphem yok, ama giderek sevimsiz hale geliyorsunuz. özellikle birbirlerini iyi tanıyan, sürekli görüşen kişiler arasında bu tarz sakınca yaratmayabilir ama unutmayın ki burası herkese açık bir ortam ve birbirlerini gerçek hayatta görmemiş, tanışmamış birçok insan var ve inanın bu yönetim tarzı birçok insanı irrite edebilir. hatta ara ara girip okuyan birçok kişi 'yahu burası ne böyle, bu mahkeme engizisyondan daha beter' diye düşünebilir. özellikle de aranızdan bazılarının ikide bir çıkıp da ortaya bir azar mesajı atması, üzücü ve kırıcı oluyor.

bence bırakın artık bu tip davranışları, biraz daha yumuşak, biraz daha iyimser olmaya çalışmakta fayda var...

bu mesajı atmaktaki amacım, sizleri kırmak veya üzmek değil ama birtakım şeyleri söylemeden de duramadım.

son söz: 2 senedir devam eden ve ne yazık ki artık kanıksanmaya başlanan başarısızlıkları, milyon dolarlık bütçeleri kötü yönetimi, kurduğu kötü takım ve oynattığı kötü oyun karşısında ben de diyorum ki: 'Murat Özyer, istifa !!!'

herkese sevgiler...
Kendimde dahil olmak üzere herkese bu yazıyı 10 kere okumayı tavsiye ediyorum!

Eline sağlık Ali abi iyiki yazmışsın!

HEM NALINA HEM MIHINA VURMUŞSUN!

MURAT HOCANIN İSTİFA ETMESİNİ İSTEMESEMDE!!! BUNU HAKARET ETMEDEN SÖYLEME ÖZGÜRLÜĞÜ İSTEMENE SAYGI DUYUYORUM!
 
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":1dmfaoxi]Sevgili ALİ bey:

Şimdi forumdakiler işine gelmiyorsa yazma gibi işin kolay tarafına kaçıyor asıl üzüldüğüm konu ise forum her gün daha fazla Murat hocanın sanal alemde sesi olmasıdır.

Saygılarımla

M. DURAN

Kimsenin Murat hocayı istemediği bir ortam nasıl Murat hocanın sanaldaki sesi oluyor? Mithat hakkaten bazen sürekli Murat hocaya laf sokmak için konuları karıştırıyorsun bence.

Tekrar tekrar aynı şeyi yazmaktan bıktım. Keyfimize göre kimsenin mesajlarını silmiyoruz. Çok ciddi birşey olmadıkçada bugüne kadar kimseyi zorla siteden de atmadık. Kimsenin burdan ayrılmasını istemem ama ısrarla beğenmiyorsanız, yapılanlardan irrite oluyorsanız bakmayın arkadaşlar buraya. Ben alisamiyen.net te bir sorun yaşadım, daha sonra tekrar takip etmeye başlarmıyım bilmem ama şu ara takip etmiyorum mesela orayı.

Her türlü eleştiriye, forumun kalitesini artırmak için öneriye açığız diyoruz ama bazı arkadaşlar iyiniyetimizi suistimal ediyorlar maalesef.[/quote:1dmfaoxi]


Ben adalet istiyorum sevgili Önder iki nokta bir ünlem için verilen 1 haftalık cezanın bana adaletini söylermisin.Sen bu sitenin kurucusu olduğun için ben senden beklerim bu adaleti.Eğer sen herkese eşit adalet uyguluyorsan benim hak ettiğim adaleti bana veririsin.Şimdi silinen iletilerin %99 hocayı eleştiren kişilerin budurumda sen de endişelenmezmisin.eğer forumun kurallarının içinde yöneticiler cezalandırılamaz maddesi varsa eyvallah yoksa ben adalet istiyorum.benim bir özür alacağım var bunu bekliyorum.Madem özgürüz istifa topiğinin ismi niye değiştiriliyor.Niye müdahele ediliyor bana bunu açıklarmısın.Ben sebebini açıkça söyleyeyim hoca görür ve üzülür diye gerçek bu
 
Sanırım basketbol takımımız başarılı olsa hiç böyle konulara girilmeyecekti belkide..Bunda da bir hayır vardır eminim..
 
Benim bırakmam yetmemiş sanırım. Ben de bütün sorun bende herhalde diye düşünüyordum. Yanılmışım. :)

YAŞASIN DEMOKRASİ YAŞASIN ÖZGÜRLÜK YAŞASIN FORUM!!!!!!!

Ne rahatmış böyle yahu. 8)

Mithat Bey basketbol bilginizle ilgili yaptığınız gaf ve hataları da dökelim mi bir ara buraya :)
Strickland a vasat demeyi kıstas alırsanız kendinize sanırım olmaz. Daha güzel hedefler beklerdim sizden.
Ki seviyorum özellikle avrupalı bilginizi.
 
Murat İNAL' Alıntı:
Benim bırakmam yetmemiş sanırım. Ben de bütün sorun bende herhalde diye düşünüyordum. Yanılmışım. :)

YAŞASIN DEMOKRASİ YAŞASIN ÖZGÜRLÜK YAŞASIN FORUM!!!!!!!

Ne rahatmış böyle yahu. 8)

Mithat Bey basketbol bilginizle ilgili yaptığınız gaf ve hataları da dökelim mi bir ara buraya :)
Strickland a vasat demeyi kıstas alırsanız kendinize sanırım olmaz. Daha güzel hedefler beklerdim sizden.
Ki seviyorum özellikle avrupalı bilginizi.


Valla sevinirim sevgili Murat bende en azından hatalarımı görmüş olup.Hem ders çıkartıp hemde tazelemiş olurum.Benim açımdan bir sıkıntı yok önemli olan yanlışı kabullenip doğruyu bilmektir.Sonuçta
 
Öncelikle şunu belirteyim ki özel zevklerim arasında asla emek harcanarak yazılan iletileri silmek ya da değiştirmek yok. Tıpkı ceza verme meraklısı olmadığım gibi.

Forumda en çok ileti silen ya da düzenlemeye giden kişi benim. İletileri genel olarak neden sildiğimi açıklayım.

1- Yöneticiye, teknik kadroya, oyunculara hakaret içeren iletiler. (Teknik kadroyu özel olarak altını çizdim çünkü Mithat Duran ben seçilmişe laf söylemem ama atanmışa her sözü söyleme hakkım vardır anlayışıyla yazdığını ifade etti.)
2- Karşılıklı atışmalar, laf sokmalar... (Sonucu özel mesaj yoluyla küfürleşmeye ve kavgaların reele taşınmaya vardığı için.)
3- Türkçeyi bariz bir şekilde hiçe sayan iletiler. Kaldı ki bu tür iletileri öncelikle düzeltip üyeyi uyarıyorum ama ısrarla aynı tarzda yazmaya devam ederse siliyorum. (Sohbet programlarında konuşur havada ileti yazılmasının forumun seviyesini bozduğunu düşünüyorum.)

İlk planda aklıma gelen iletiler üzerinde oynama gerekçelerim bunlar...

Zaman zaman içeriğinde küfür olmayan iletileri de siliyorum. Karşınızdakine ?sütü bozuk? dediğinizde görünürde edilmiş bir küfür yok ama o sözün argodaki karşılığı edilebilecek en ağır küfrü (o. çocuğu) içeriyor. Ya da ?Özyer´den midem bulanıyor? İnsanın midesi kimden bulanır? Sizce bu ifadeler Galatasaray´da göre alan bir kişi için söylenecek söz müdür? Bu örnekleri çoğaltmak mümkün ama gerek yok.

Forumda fikir paylaşıyorsak ister istemez bazen siyaset de konuşuluyor ama takdir edersiniz ki bu karşıt görüşlüleri alenen tahrik içermemelidir. Zaman zaman sert çıkışlar yapıyorum doğrudur. Örneğin; ?Bugün? başlığında Tugay Aktepe´nin yazdığı siyasi içerikli alıntı. Tugay´ı kaç kez uyardığımı ben hatırlamaz oldum bu konuda. Ancak Tugay yine siyasi içerikli bir yazıyı alıntılayarak yeni bir tartışma başlattı. Bu şartlar altında benden Tugay´ı ?Tugay lütfen siyasi tartışma yaratacak iletiler yazma, bu forum kurallarına aykırı, sana yakışmıyor? dememi beklemiyorsunuz sanırım.

Mithat Duran konusuna gelecek olursam, kendisinin dürüst davranıp iletilerinde noktalama işaretleri kullanması için kaç defa uyardığımı söylemesini rica ediyorum. Uyarılara rağmen kendisi ısrarla noktalama işaretlerini kullanmamış bu zamanla diğer üyelere de yansımıştır. (İletiler dönemsel olarak incelediğinde bu durum rahatlıkla anlaşılacaktır.) Bilinçli olarak forum kurallarını ihlal edip uyarılara da "ben noktalama işareti kullanmayacağım ne yapıyorsan yap" yanıtını alınca ben de iletilerini silmeye başladım. Eğer noktalama işareti kullanılmayan iletiyi okumak zor geliyorsa okuma geç diye düşünenler olabilir. O zaman küfürlü iletileri de görmezden gelelim gitsin. Arda´nın (Ezer) aralarında kişisel bir sorun var mı bilmiyorum sözüne de açıklık getireyim. Buradaki kimseyle kişisel husumetim yok. Olayı kişiselleştirecek olsam şahsıma söylediği sözler nedeniyle Mithat Duran´ın yazdığı son özel mesaja ceza verirdim.

Ayrıca Mithat Duran son günlerde Murat Özyer´i eleştiren iletilerinize hiç müdahale edildi mi? Demek ki eleştirmekle hakaret etmek arasındaki çizgiyi idrak edebildiğinizde iletilerinize dokunulmuyor. Lütfen halkavcılığı yapmayın.

Eyüp Bey madem Türkçeye özen göstermemden, iletilerin keyfi değiştirildiğinden veya silindiğinden şikayetçiydiniz, neden bunu zamanında yönetim bölümünde dile getirmediniz? Yoksa iyi polis kötü polis hikayesi mi...

Murat Özyer´i savundum bugüne kadar. Halil Üner´in üstüne gelince dağda açan çiçek gibi geldi bana. Yoksa ne bir akrabalığım ne de farklı bir çıkarımız var birbirimizle. Görev yaptığı süre içerisinde 1-2 kez takımın idmanına gittim Ankara´da bir kez de otele. Yani takımın idmanını izleyebilmek için değildi onu savunmam. Ama her şeyden bir çıkar bekleyen zihniyetin böyle değerlendirmesine de şaşırmadım.

Konu başlığının genelinde hedefteki isim olmam nedeniyle uzatmaya da hakkım olduğunu düşünüyorum ama şimdilik bu kadar yeter.

Not: Elbette ben de hatalar yapmış olabilirim, bunları olaylara nesnel açıdan bakabilecek kişilerden (Başta forum yönetimindeki arkadaşlar olmak üzere Ali Alpar, Ali Demici, Ahmed Salih, Timur Sağlam...) duymayı isterim.
 
Burda ben tartışılacak bişey görmüyorum,bu siteyide her kurum gibi yöneten ve yönetmesi gereken insanlar var,onların tercih ve seçimlerine saygı duymalıyız,onlar bu forumu bu sularda gezdirmek istiyorlar,bu onların tercihidir dediğim gibi kimse burada yazdığı için ne para kazanıyor ne zorumluluğu var forum mantığı bi haykırma, benide okuyun, benimde bu konuda bi fikrim var demektir,eğer bazı insanlar forumda kendi seslerinin sansürlendiğini düşünüyorlarsa ,birdaha yazmazlar,hatta okumazlar; Bu forum ne bi nimet nede bi serap çöldeki,onlarca forum var isteyen oralara yazar,hatta isteyen kurar blogunu okuruz her gün kendisini zevkle, sanki insanlar foruma aşık olmuş gibi bırakamıyorlar,galatasaray basketbol takımı nın bi forumuna bi yazı yazmak insanın hayatındaki kaçıncı önceliği olur ki,Ben bu forumu çeşitli nick ve isimlerle 2004 den beri takip ediyorum,yönetici arkadaşların samimi çabalarını yakından izledim,bazen onlara kızsamda onların yerine kendimi koyduğumda hak veriyorum bazı davranışlarına!
Kısacası bu forumda isteyen yazar isteyen gider başka forumda yazar ben gerçekten anlamıyorum bunun bile mesele yapılmasını,zaten gördüğüm en absürd forum bu ,bazen düşünüyorum bu insanların başka işleri yok mu gerçek bi hayatları yok mu diye!
altı üstü sağı solu bi forum neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum!
 
Çok fazla yazmasamda sürekli forumu takip ediyorum, gayet memnunum ve zevk alıyorum. Şu ana kadar sadece bir kere mesajım değiştirildi onda da ağır bir laf etmiştim. İnsanlar kurallara ısrarlar uymuyorsa tabiki ceza verilmesi gerekir. Yeterki forumun bu çizgisi bozulmasın.
 
Bu konudaki son mesajımdır...

Bundan evvel bu konuya benzer bir başka konuda benzer görüşlerimi paylaşmıştım fakat, maalesef yine aynı sorunların tekrar ettiğini görüyorum.

7 Ekim'de bir konu açmıştım, başka bir konuya paye edilerek birleştirildi, akabinde buna tepki gösterdikten sonra başlığımı değiştirerek konuyu tekrar açtılar. Bir nevi işlemi yapan arkadaşımızla olayı tatlıya bağladık.

Bugün foruma girdiğimde daha evvel açmış olduğum başka bir konunun başlığını değiştirdiklerini gördüm! Başlığı düzenleyen arkadaşımız, sanıyorum imla kurallarına uygun hale getirmek için buna yaptı (!) fakat, "maalesef" konu başlığı imla kurallarına mütenasipti. Daha sonra yapılan noktalama işaretlerindeki düzenleme, benim cümleye vermek istediğim anlamı değiştrimişti! Başlığı yazmıyorum, değiştiren arkadaşımız biliyordur...

Arkadaşlar, biraz fazla olmuyor musunuz?!
Sadece siz mi biliyorsunuz bu imlâ kurallarını?
Böyle yaparak, kendinizi ulemâ, beni cühelâ yerine koyduğunuzun farkında mısınız?
Daha iki gün evvel bu konuda ciddi bir tepki vermişken, neden aynı sorunu yaşıyorum?!

Bu hadisenin tadı kaçtı. Hakikaten tadı kaçtı...

Ben, forumda moderatörlük yapan bazı arkadaşlarımızın birçok imlâ hatasını ve anlatım bozukluklarını görüyorum. Tek tek bunları gösterecek değilim. Hata yapmalarını asla yadırgamıyorum, zira forumdaki yazılardan derleme kitap oluşturulmuyor!

Ben bu konuda bir daha asla şikayette bulunmayacağım.
Böyle devam edecekse, imlâ kurallarını bizden daha iyi bilen (!) birileri yazsın!..
 
Ahmed bey kimseden Türkçe'ye ve imla kurallarına % 100 uymasını bekleyemeyiz zaten. En az hassas olduğumuz nokta budur belki. Zaten foruma şöyle bir göz gezdirirseniz birçok imla ve Türkce'ye uygun olmayan mesaj görebilirsiniz. Bizim yaptığımız yazım hatalarıda var zaten.
 
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Ahmed bey kimseden Türkçe'ye ve imla kurallarına % 100 uymasını bekleyemeyiz zaten. En az hassas olduğumuz nokta budur belki. Zaten foruma şöyle bir göz gezdirirseniz birçok imla ve Türkce'ye uygun olmayan mesaj görebilirsiniz. Bizim yaptığımız yazım hatalarıda var zaten.

bakın, ben bir tane yakaladım bile.. son cümlede " yazım hataları da " olarak yazılmalıydı Önder Bey :) dahi anlamındaki -de ayrı yazılır..1 hafta no post :)

( şaka ha, şimdi bu takılma için de 15 kişi cevap verirse, kendimi affetmem:))
 
Onur Yavuz'a cevap yazmıştım ama sevgili Önder Çiçekoğlu mesajımı uygunsuz bulmuş(canı sağolsun) kaldırmış, bende yumuşatıp foruma koyuyorum, orjinalini zate Onur Yavuz okud!
-------------------------------------------
Onur bey!
Aslında benimle direk muhattap olmasanız, sadece ceza vereceğinizde, veya size özel olarak isminizle birşeyler yazdığımda benimle muhattap olsanız, oda sadece suçumu ve cezamı bildirmek olsa!

Oysaki size saygımın hiç olmadığını biliyorsunuz, nasıl cevap yazacağım şimdi sizin küçük saptırmanıza????

Neyse mademki duymak istiyorsun buyrun aynaya bakın!

Ben hep iyi polisi oynadım, hep oynayınca birde bakıyorsunki iyi polis olmuşsunuz!

Siz bence ne kötü polis olabildiniz, nede iyi polis, ben size başka bir deyimi yakıştırdım siz kiralık katilsiniz!(sizin deyiminizle teşbihte hata olmaz)

Ben her zaman iletilerin silinmemesi gerektiğini söyledim, siz üzerinize hiç bir şey alınmıyorsunuzki!

Yalan söyleyip sonra aklımda öyle kalmış diye unutan bir mizaçtasınız, hep kendi söküklerinizi halının altına süpürüyorsunuz!

Karşınızdakinin 2 sene önceki lafını bile bugün ortaya çıkaracak kadar küçük(aslında büyük) hesapçısınız!!!!

Ali Alpar abi, bu topicte bariz senin kelimeleri saptırdığını ifade etmiş hala ondan duymak istedğiniz nedir??

Bana attığın iftira sonrasında forum yöneticisi bir arkadaştan eleştiride aldın, ayrıca yalanını herkes gördü, insanlar seni kınamadıysa sizin haklı olduğunuz anlamınamı gelmeli bu!

Bu forumun başkanı arda, başkanın adamıyım diyen ömer, vede kötü polisi Murat, nede olsa sizi hep destekledi, diyemezlerdide onur iftira attın ayıp kardeşim özür dile!

Şimdi bu arkadaşlar size onur bey yalan söylemek ayıp demediyseler benmi suçluyum???

Bumu sizi cesaretlendiren?
A.ALPAR!
S.KARADAĞ
A.TIŞ
E.YILDIZ
A.Salih(onuda canından bezdirmişsin)
Bir kaç hala yönetici olan arkadaş!
Bazı genç arkadaşlar sizden çok rahatsız olduklarını söylüyorlar, okullarında görmedikleri despot tavırları burda siz TARAFTAR FORUMUNDA onlara yapıyorsunuz!

Kendinize gelin artık LÜTFEN(yumuşak mesaj olsun diye koydum), öğreten adam değilsiniz, yapamıyorsunuzda, türkçe'yi düzeltiyorum cilvesi(orjinali başka) altında beğenmediğiniz yazıları SİLEREK insanları rencide ediyorsunuz, yalanlarla saptırmalarla bir yerlere varamazsınız artık!

Şu yazılanlarla oynama hobinizle vedalaşıp, insanların özgürce yazmasına izin verin!

Bu cevabımdan sonra bakalım nasıl bir iftiranıza maruz kalacağım!

Malum üzerime attığınız çamur hala kurumadı, kurumayacakta!

AMA NE DEMİŞTİM??? BANA İFTİRA ATTIĞINIZDA!
O DEDİĞİNİZ OLAYI YAPTIĞIMI İSPATLAYIN BEN BU FORUMU BIRAKACAĞIM!
AKSİ TAKTİRDE SİZ SİZİ SİZİ SİZİ.... SİZ NE OLDUĞUNUZU BİLİYORSUNUZ!
 
Bu mesajın yazarı kimdir? Eyup Yıldız mı?
Nereden cıktı simdi bu tip bir mesaj anlayamadık pek.

Konudan konuya atlıyoruz yine ...
 
Arda EZER' Alıntı:
Bu mesajın yazarı kimdir? Eyup Yıldız mı?
Nereden cıktı simdi bu tip bir mesaj anlayamadık pek.

Konudan konuya atlıyoruz yine ...
Ben yazdım tabiki.
Nerden çıktığı konusuna gelince, konunun içinde yer alan olaylar silsilesi nereye yazılacaktı?
Onur Yavuz!

Sizin sessiz kalmanızdan, hatta ona destek olmanızdan yüz bularak, insanların mesajlarını siliyor, editliyor, vede iftiralar atıyor, sorunun temeli bu!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst