forum yönetimine...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay Aktepe' Alıntı:
Bu konunun açılması için fazlasıyla geç kalındı...

Çünkü bu konuyu açmaya kimse cesaret edemedi.Forumdaki herkes forumu,dostluğu,basketbolu ve en önemlisi Galatasaray'ı çok seviyor.
Böyle bir konu açarak ceza almayı veya forumdan uzaklaştırılmayı kimse istemezdi.

Ali Abi'ye bu yüzden çok teşekkür ediyorum.Artık medeni cesaret mi dersiniz kendisinin yaptığını yoksa başka birşey mi bilemem...

Yönetim sayesinde, farklı nedenlerden dolayı, sevdiğimiz birçok dostumuzu kaybettik.Ve çoğu da haklı olarak geri dönmediler.

Belki biraz ağır olacak ama ben içimden geçeni,düşündüklerimi dürüstçe yazıyorum.Buradaki hiçbir yönetici işini iyi yapmayı maalesef bilmiyor.
Öğrenmek için de çabalamıyor.Rütbe olarak yöneticilik verildiyse insanlara onlar anadan doğma bu işi biliyorlar diye verilmedi yöneticilikleri... Kendilerinden insanlar hakkında fikir yürütebilme,caydırabilme,açıklayıcı olabilme ve cezadan önce mantıklı uyarıları yapabilme hareketlerini bekliyor,teşekkür ediyorum.
İmza !! İmza !!İmza

Benimde site yöneticilerine sorum var ; Bu kadar insan mı sizi elestirmekte haklı yoksa siz mi kendinizi savunmakta haklısınız

Ayrıca Eyup abinin yazısına da imza atıyorum
 
1. soru sordum, öylemisin değilmisin diye
2. avukat değilim, kim olduğumu senin gibi yeniler bilmez.
3. hangi organımı nereye sokacağımı bilecek yaştayım
4. sen yöneticilerden cevap bekliyosun benden değil diyosun ya,

bunların hepsi sana cevaptır.
benden sana cevaptır.
senin yönetici dediğin arkadaşlara sor avukatmıyım, davalımıyım diye
 
Utku Çapan da yöneticidir ya da yöneticiydi dersem bir çok cümle boşa gider.

Türkiye'deki demokrasi kelimesini çok seviyorum ya. Biraz önce ki oylamada demokrasi adına çıkan 18 hayır oyu gibi. Devam.
 
Emin ve Tugay!

Bir abiniz olarak sizden ricam bu konu ile ilgili eleştirilerinizi sukünet ve itina ile yapın, kırıcı olmayın lütfen!

Sorumluluk almak zor, karşı tarafla empati yapın biraz, vede eleştirirken dikkatli olun.

TEŞEKKÜRLER
 
Göker AKEL' Alıntı:
[quote="Burak Barut":33xnztn4]5 gündür hiç kimsenin bu konuyu yazı yazmaması beni çok merak ettirdi.

Bu akşam itibari ile burada yazılan 10'dan fazla iletinin özenle seçilip silinmesi GSbasket.org forumu yönetimine hiç yakışmadı !!![/quote:33xnztn4]

Kerem SEÇER' Alıntı:
Göker,

Başından beri görmeme rağmen hiçbir mesaja dokunmadım. Ama konuşmuşlar sanırım ve sildim bu yüzden. Neden sen tartışma çıkarıyorsun tekrar?

Göker AKEL' Alıntı:
İşte sorun da bu neden sadece benim mesajımı silmedin de tüm mesajları sildin ? Benim amacım tartışma çıkarmak olmadı bundan sonra da olmaz , benim isteğim GSbasket.org forumunun eski günlerde ki gibi , diğer forumlardan farklı olan kriterlerini ve değer yargılarını korumasıdır.Zaten bu olayların geçmişi eskiye dayanıyor.Ama bunları özelden konuşuruz.

Burak Barut' Alıntı:
Bu akşam Ömer msn de bana durumu anlattı bir kaç şey söyledi duruma üzüldüğünü onu kırdığımı falan anlattı biraz konuştuk.Ben forum üyesi hakkında merak ettiğim şeyleri öğrendim sayılır o yüzden de iletileri silelim önerisini kabul ettim.
Ancak merak ettiğim birşey daha var.Yöneticilere ilişkin soru sormuştum neden hiç bir yönetici soruya cevap vermedi çok merak ettim açıkcası.

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Göker tekrar yazıyorum burdaki hiçbir yönetici mesaj yada konu sildi diye hesap vermek zorunda değildir. Bugüne kadar iyiniyetle yaklaşılarak özel mesajdan da olsa zaman zaman bu konu hakkında cevap verildi ama sürekli "neden mesajlarım siliniyor, forum neden eskisi gibi değil" diye yakınmalar devam ederse insanların sabrı da bir yere kadar sonra hiçbir soruna cevap alamazsın. Forum ilkelerini ve kurallarını tekrar okuyup orda neleri kabul ettiğini de tekrar bir gözden geçir istersen.

Burak kimmiş buraya yazmayıp da başka basketbol sitesine yazan? Aliemreyimi diyorsun? Ayrıca burda yazmadığını nerden biliyorsun? Yöneticiler özel bölümünüde mi görüyorsun? Şu anda yönetici olan bütün arkadaşların siteye katkısı var ki hala yöneticiler. Yok pardon biz salağız boşu boşuna havadan yönetici yapıyoruz insanları.

Her zaman herşeye saygılıyım ve sabırlıyım ama dediğim gibi bir yere kadar. Eleştirin ama buraya sadece yöneticilere laf sokmak için yazacaksanız hiç yazmayın. 4000 küsür üyesi var bu forumun ve farklı düşüncedeki herkesin istediği gibi davranamayız kusura bakmayın.

Göker AKEL' Alıntı:
Sayın Çiçekoğlu , (Önder abi yazmak isterdim ama artık bu yaklaşımınızdan sonra imkansız) ben birçok forumda yöneticilik yaptım ama bu forumu diğerlerinden farklı görüp 2005 yılının mart ayından beri ''kesintisiz hergün'' takip eden ve paylaşımlarda bulunan bir üyeyim.Ama sizde çok iyi biliyorsunuz ki yönetici , yetkili veya üye olmaktan çok bazı değer yargıları vardır.Ve birde üslup , ama sizin katılmadığınız o eski hava ne yazık ki birçok arkadaşımızın forumu bırakmasına sebep oldu ...
Konuyu uzatmak gereksiz hele de ''atomu bölmenin , insan düşüncelerini değiştirmekten daha kolay olduğu bir bilinçsizlikle'' Ben forum kurallarını 500 defa okumaya razıyım fakat sizde 30 dakikanızı ayırıp Burak Barut arkadaşımızın belirttiği kişinin 5 gündür yazılı olan mesajda ki Ömer olduğunu , Ali Emre ile ''uzaktan & yakından alakası olmadığını'' ve ne yazık ki 4000 küsür diye yazdığınız (3121 gerçeği) üye sayısının yine ne yazık ki en fazla 80'i aktif bir şekilde foruma katıldığını göz ardı etmeyiniz. (eskiden 2000 küsür üyeli zamanlarda bile bu kadar değildi!)
Bana gösterdiğiniz saygı ve sabırı umarım forumda tanıdığım yöneticiler var ben herşeyi yapar , kimseyi takmam diyen , forum kuralları sizler için benim Murat abim var diyenlerede gösterirsiniz ...

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Gökercim üye sayısı 4000 küsürdür forum anasayfasında gördüğün 3121 rakamı databasedeki bir problemden dolayı yalnıştır. Net sayısını söylemek isterdim ama şu anda göremiyoruz maalesef. 80 aktif üye tesbitini ise oldukça ilginç buluyorum çünkü forumun günlük ortalama tekil hiti ölü sezonda olmamıza rağmen 2000 dir. He diyorsanki bu 80 kişi hergün sürekli IP değiştirip foruma giriyor birşey diyemem. Senin dediğin şekilde günlük tekil hit 150 falan olmalı sitenin!

Burak bana özel mesaj atmış olsa görürdüm, her konuyu yazılan her mesajı tek tek takip edemem kabul edersinki, 5 gündür sorduğu soruya cevap alamaması yalnış yere yazmasından kaynaklanmış olaiblirmi sence?

Eleştiriyide geçtiniz artık forumun bizim bile şu anda tam olarak bilmediğimiz istatistiklerinede hakimsiniz tebrik ederim.


Sayın Çiçekoğlu'nun yazdığı gibi ''kimseyi zorla tutmuyoruz'' ve burası son derece demokratik , tarafsız ve dikta insanların (yöneticilerin) olmadığı bir forumdur !!!
Yanlışım varsa düzeltin , son paragraf dışında tabi , çünkü orada doğru yazan tek bir kelime yok ...
 
Forumda özgürlük var diyoruz, herkes düşüncesini kurallara uyarak rahatça yazabilir diyoruz... Ne güzel bunları demek. Ya uygulamak ?

Düşüncelerimi belirten bir yazı yazdım.
Misyoner oldum,mazoşist oldum.

Forum yönetimine dileklerimizi,şikayetlerimizi yazdığımız başlıkta bile sitede geçmişi eski olan renktaşlarımızın yönetici diyebiliriz dediği kişinin insanları dizginlemeye çalışması zaten konunun ne kadar hassas,önemli ve üzerinde durulması gerektiğini gösteriyor.

Örnek vermek gerekirse.Bizim buraya yazdıklarımız nasihat olarak adlandırılabilirdi.Ancak Utku Beyle girdiğimiz tatsız diyaloğa musibet diyebiliriz.

Atalarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.Bizlere güzel sözlerini bıraktıkları için...

'' Bir musibet bin nasihatten iyidir. ''
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Emin ve Tugay!

Bir abiniz olarak sizden ricam bu konu ile ilgili eleştirilerinizi sukünet ve itina ile yapın, kırıcı olmayın lütfen!

Sorumluluk almak zor, karşı tarafla empati yapın biraz, vede eleştirirken dikkatli olun.

TEŞEKKÜRLER

Tamam Abi.
Kendi adıma ben teşekkür ederim...
 
Birbirimizi kırmadan yorumlarımızı yapıp saygı çerçevesinde tartışma ortamı oluşturursak çok daha iyi olacak.

Kullanıcılar pek tabi ki yöneticilerden memnun olmayabilirler; kimse kimseyi zorla beğenmek zorunda değil sonuçta ancak bu şekilde kırıcı konuşmak da 'varsa' problemi çözmemizi zorlaştıracaktır.

Benim amacım buradaki yöneticileri savunmak değil; 1998 yılından beridir bizim aramızdan da bir takım görüş ayrılıkları sonucu kopmalar oldu ki bu da çok doğaldır; bunun için illa diktatör ruhlu insanların yaptırımlara girişmeleri de gerekmiyor.

Şu forum bu forum beni zerre kadar ilgilendirmiyor; her ortamın kendine göre kuralları vardır ki olması da kesinlikle kaçınılmazdır. Bizler burada özellikle Türkçe' yi düzgün kullanma konusunda çok hassasız, bununla beraber karşılıklı atışma şeklinde geçen dialogları da hoş karşılamıyoruz. Galatasaray yönetimi ya da teknik heyeti konusunda da daha ılımlı bir çizgide olmak en azından benim şahsi tercihim diyebiliriz. Herhangi bir olumsuzlukta felaket tellalciliğine soyunmak forumun amacını da saptıracaktır. Gerçekten başarılı olduklarında olumlu yorumlarda bulunmadan, başarısızlık sonucunda ise forumun altını üstünü getirmek ne kadar doğru bilemiyorum.

Bu fikirler doğrultusunda forumun da yazılı olmayan kuralları belirginleşiyor belki de. Elbette ki yolunda gitmeyen birşeyler göründüğünde eleştireceğiz; biz kimsenin tabiri caizse paralı askeri değiliz, düşüncelerimizi pek tabi ortaya dökeceğiz ama kendimizi kaybetmeden, saygımızı kaybetmeden bu sonuca ulaşmak herkes için en doğru olacaktır diye düşünüyorum.
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Emin ve Tugay!

Bir abiniz olarak sizden ricam bu konu ile ilgili eleştirilerinizi sukünet ve itina ile yapın, kırıcı olmayın lütfen!

Sorumluluk almak zor, karşı tarafla empati yapın biraz, vede eleştirirken dikkatli olun.

TEŞEKKÜRLER
Biraz gec oldu ama bende kendi adıma tesekkur ederim
 
Sevgili ALİ bey:

Sizi tanımıyorum ama görüşlerinize aynen katılıyorum.Aslında bu konuya dahil olmak istemiyordum.Yalnız durum sizin yazdığınızın da !!ötesinde bir hal aldı.Şimdi belki yazılarımı okudunuz belki okumadız.Bilemem ancak bu kulübe uzun sayılacak bir dönem hizmet vermiş biri olarak başkanların karşısında da doğru bildiğimi söyleme cesareti olan birisiyim.Yalnız bu forumda bazı kişiler yazdıklarımdan rahatsız olmuş ki !!!beni yıldırma politikası içine girdiler şimdi cevap veriyorum tehtid oluyor vermiyorum bu sefer kendi hayat görüşümle ters düşüyorum. Bende bir karar aldım artık forum yolu ile değil daha önce uyguladığım metodla yani salonda konuşacağım tabi kendi yöntemlerimle ben bunu söyleyince buda üstü kapalı tehtid oluyor.Ben lafı eveleyip gevelemem açıkça söylerim benim kastetdiğim kişi Onur YAVUZ 'dur ben karşımdakinden yüzüme konuşmasını beklerim çünkü ben bunu yapıyorum.Ama iş kişisel bir hal ve hırsa dönüşünce ister istemezde bende kendimi ve ismimi korumak zorundayım.Şimdi forumdakiler işine gelmiyorsa yazma gibi işin kolay tarafına kaçıyor asıl üzüldüğüm konu ise forum her gün daha fazla Murat hocanın sanal alemde sesi olmasıdır.


saygılarımla

M. DURAN
 
iyi dinle beni
sen özgürce düşüncelerini söylüyorsun, bende özgürce düşüncelerimi söylüyorum.
anlamadığın şeyi özetleyerek söylüyorum.
bu kadar rahatsızsan mutlu değilsen zorla tutan yok seni, istemiyosan yazmazsın olur biter
ha, bu kadar rahatsızken kendine bir misyon edinip beğenmediğin yöneticileri düzeltmek mi istiyosun (misyonermisin) yoksa bu kadar sıkıntı çekmene rağmen burada devam etmekten zevkmi alıyosun (mazoşistmisin) diye sordum.
sana mazoşistsin yada misyonersin demedim
sordum
anladın mı?

özgürce istediğini yaz
özgürce istediğini de anla

ama bilmeden konuşma
şekilli cümlelerle (duyu organları (burun gibi) ) ağdalı cümlerle, atasözleriyle istediğin kadar laf sokabilirsin.
ama bilmeden konuşma

uzattığın kadar uzatabilirim. durduğun yerde dururum.
 
Ali Alpar' Alıntı:
hergün mutlaka birçok forum yazarının yazıları editleniyor,siliniyor ve hatta foruma yazması yasaklanıyor.
özellikle de aranızdan bazılarının ikide bir çıkıp da ortaya bir azar mesajı atması, üzücü ve kırıcı oluyor.

bence bırakın artık bu tip davranışları, biraz daha yumuşak, biraz daha iyimser olmaya çalışmakta fayda var...


herkese sevgiler...
Bence Ali abinin bu yazısı her şeyi anlatıyor!

Sorun bu kadar basit, sorun türkçeyi güzelleştirmekle veya seviye tespit amacıyla yazı silmekle açıklanamayacak kadar net!!!!

Yazılar keyfiyetle silinmemeli, editlenmemeli, bir yöneticinin hoşuna gitmedi diye kaldırılmamalı!
 
M.Duran,
biraz içi boş bir post olacak ama, kesinlikle Sn. ÖZYER'in istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum bende. buna inanan tüm site yöneticilerininde bunu yazmasında fayda olduğunu düşünüyorum. maç başlığında yazdığım yazıda herkes hesabını vermeli derken bunu kastettim.
ben 2 başlığı karıştırmak istemediğim için buraya belirtmedim. ama son yazılarınızı genel olarak destekliyorum.
 
Bu mesele çok tartışıldı sonra bir şekilde üstü örtülüp birşey yokmuş gibi devam edilidi şimdi tekrar aynı şeyler yapılmaya çalışılıyor. Herşeyden önce şu var bir insanın yazdığı yazının değiştirilmesi o yazan insanın düşüncelerinede aynı zamanda bir müdahaledir edep ahlak dediğimiz hususlar konusunda ciddi bir ihlal varsada silebilirsin ama değiştirmek bu tartışmaları çok başka noktalara gitmesini sağlar bizde sürekli tartışa dururuz.
 
Mithat bu konuyada Murat Hocayı bulaştırdın ya pes!!!

Omu siliyor yazılarını????

Gerçekten çok yanlış düşünüyorsun!
 
Mithat Duran' Alıntı:
asıl üzüldüğüm konu ise forum her gün daha fazla Murat hocanın sanal alemde sesi olmasıdır.


saygılarımla

M. DURAN

Özellikle bu cümle çok talihsiz olmuş. Bir önceki mesajımda da yazdım "Biz kimsenin paralı askeri değiliz, olmayız da." Biraz daha ılımlı bir ortam oluşması için yaptığımız çalışmalar bu şekilde algılanıyorsa gerçekten de üzülürüm. Murat Özyer burada kimsenin babasının oğlu değil, her iyi Galatasaraylı' nın da iyi teknik sorumlu olması beklenemiyorsa elbette ki Murat Özyer de eleştirilecektir ama daha önce de yazdığım gibi kendimizi kaybetmeden doğru cümleler kurarak sonuca ulaşmalıyız.

Mithat Duran' ın yazısının başında vurgulamak istediği "kendisine uygulandığını iddia ettiği sanal yaptırımlar" konusunda da yorum yapmak gerekirse; Onur Yavuz ile aralarındaki dialogu tam olarak bilemiyorum ancak Mithat Duran' ın yazı uslubu bütün bu olumsuz havayı yaratıyor diyebilirim. Küçük dağları ben yarattım, herşeyi ben en iyi bilirim edalarıyla yazmak kimseye birşey kazandırmaz. Mithat Duran uzun zamandır bu forumda bu uslubu tercih ediyor ki bence hatalı bir davranış.
 
Tepki vermeniz güzel, olumlu ya da olumsuz da olsa eleştirilmek ise bizler için büyük bir şans. Çünkü kendimizi görebiliyor ve geribildirim alabiliyoruz bu sayede. Öncelikle, düşüncelerinizi sunduğunuz için, ancak kimi zaman kırıcı olmanıza rağmen, teşekkür ediyorum.

Ben burada 2006 sezonundan beri yöneticilik yapıyorum. GSBasket daha önceleri takip ettiğim bir forumdu. Bu forumu ben bildim bileli (gsbasket.com, galatasaray.to zamanları dahil) bazı kuralları ve tarzı vardır; her forum gibi. Ben geçirdiğim 3 sene içinde, bu kuralları olabildiğince kavrayıp, uygulamaya çalıştım. Keza diğer tüm yöneticilerimiz de bunu yaptı, halen de yapıyor. Burada yöneticileri belirleyen Arda Ezer ve Önder Çiçekoğlu, bu siteyi 1998'de beraber kuran son derece tecrübeli insanlar. Bu insanlar yöneticileri seçerken bazı kriterleri göz önünde bulunduruyor ve biz de onlardan biri oluyoruz sonrasında. Ben bir çok forumda yazıyorum, hatta 2 adet diğer kişisel sitem de var, onların forumunun da bir tarzı ve kuralları var.

Sizin itirazınız, anladığım kadarıyla bu kuralların sertliğine ve ağırlığına. Ancak gsbasket.org'u, bir çok taklidine rağmen, bugün şubeye ulaşan ve pankartlarıyla, tişörtleriyle, atkıları ve sweatshirtleriyle Türkiye'nin en büyük basketbol taraftar forumu yapan olgu, forumu bugünlere getiren kurallar ve tarzdan başka bir şey değildir.

Anlayışınız için teşekkür ediyorum.
 
Mithat Duran' Alıntı:
Sevgili ALİ bey:

Şimdi forumdakiler işine gelmiyorsa yazma gibi işin kolay tarafına kaçıyor asıl üzüldüğüm konu ise forum her gün daha fazla Murat hocanın sanal alemde sesi olmasıdır.

Saygılarımla

M. DURAN

Kimsenin Murat hocayı istemediği bir ortam nasıl Murat hocanın sanaldaki sesi oluyor? Mithat hakkaten bazen sürekli Murat hocaya laf sokmak için konuları karıştırıyorsun bence.

Tekrar tekrar aynı şeyi yazmaktan bıktım. Keyfimize göre kimsenin mesajlarını silmiyoruz. Çok ciddi birşey olmadıkçada bugüne kadar kimseyi zorla siteden de atmadık. Kimsenin burdan ayrılmasını istemem ama ısrarla beğenmiyorsanız, yapılanlardan irrite oluyorsanız bakmayın arkadaşlar buraya. Ben alisamiyen.net te bir sorun yaşadım, daha sonra tekrar takip etmeye başlarmıyım bilmem ama şu ara takip etmiyorum mesela orayı.

Her türlü eleştiriye, forumun kalitesini artırmak için öneriye açığız diyoruz ama bazı arkadaşlar iyiniyetimizi suistimal ediyorlar maalesef.
 
Ömer Horzum' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3rtimkc4]Bu konunun açılması için fazlasıyla geç kalındı...

Çünkü bu konuyu açmaya kimse cesaret edemedi.Forumdaki herkes forumu,dostluğu,basketbolu ve en önemlisi Galatasaray'ı çok seviyor.
Böyle bir konu açarak ceza almayı veya forumdan uzaklaştırılmayı kimse istemezdi.

Ali Abi'ye bu yüzden çok teşekkür ediyorum.Artık medeni cesaret mi dersiniz kendisinin yaptığını yoksa başka birşey mi bilemem...

Yönetim sayesinde, farklı nedenlerden dolayı, sevdiğimiz birçok dostumuzu kaybettik.Ve çoğu da haklı olarak geri dönmediler.

Belki biraz ağır olacak ama ben içimden geçeni,düşündüklerimi dürüstçe yazıyorum.Buradaki hiçbir yönetici işini iyi yapmayı maalesef bilmiyor.
Öğrenmek için de çabalamıyor.Rütbe olarak yöneticilik verildiyse insanlara onlar anadan doğma bu işi biliyorlar diye verilmedi yöneticilikleri... Kendilerinden insanlar hakkında fikir yürütebilme,caydırabilme,açıklayıcı olabilme ve cezadan önce mantıklı uyarıları yapabilme hareketlerini bekliyor,teşekkür ediyorum.

İsim vermenizi rica ediyorum.[/quote:3rtimkc4]

Ne için isim vereyim ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst