Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Murat Temur;n886866' Alıntı:
Bu tür önemli değişimleri önceden bildirip ardından da mümkün olduğunca gece saatlerinde yapın. Ve yeni mesajları ne yazık ki göremiyoruz.


Yeni mesajlar ve Bugünkü mesajlar sekmesini aktif ettik yukarıdan ulaşabilirsiniz.
 
Önder Çiçekoğlu;n888541' Alıntı:
Tapatalk uygulamasını aktif ettik kullanabilirsiniz.


Onder Bey, öncelikle ilginize teşekkür ederim. Yanlız uygulama ile forumu açtığımda Türkçe karakter problemi var. Bu forumdan mı yoksa Tapatalk dan mı kaynaklanıyor acaba ?
 
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.Takip edilmesi inanılmaz zorlaşmış.Sayfa sonuna girmek neredeyse benim için işkence.Bence yöneticilerimizin bu soruna bir çare üretmesi gerekiyor.Bu konuda da yanlız olmadığımızı düşünüyorum...
 
Forumun yaklaşık 10 senelik bir veri tabanı var ve bu server için büyük bir yük doğal olarak. O yüzden en güncel yazılımları kullanmak zorundayız. Bu büyük veri tabanından dolayı sitede zaman zaman hız sorunu yaşanması normal. Bunun ortadan kalkması için VPS sunucusuna geçmemiz gerekiyor ama şu an için ne yazık ki böyle bir gelirimiz yok.

Bununla beraber konudaki son mesaja gitmek için aşağıdaki resimde siyah ile yuvarlak için aldığım kırmızı butonlara tıklayabilirsiniz.

b4PQ6m.jpg
 
Harun Taşkapılı;n888988' Alıntı:
Birşey merak ediyorum,forum neden bu kadar kötü bir software e sahip.Acayip yavaş ve eskisinden cok kotü

Üzülerek haklı olduğunuzu belirtmek istiyorum. Forumun altyapısını geliştirelim derken görsel anlamda bir takım sıkıntılara yol açıldı. Şu an itibariyle bu görselliğin / tasarımın güncelleşmesi zor görünse de yapıcı eleştiriler dikkate alınacaktır. ;)
 
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama kış saati için ayarları yaptığımda "you have invalid birthday" şeklinde uyarı veriyor. Hasılı saat ayarını yapamadım, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Baya direndim ama forumu resmen kullanamıyorum ben . Bir sayfa açılacak yüzyıllar geçiyor. Birşey yazıyorsun tam gönderiyorsun hata veriyor. Sonra yazı da o arada kaybolduğu için bi daha yazası gelmiyor insanın. Mesaj kutuma gelen şeyleri silmek de ayrı bir dert. Bazen siliyor bazen silmiyor. Artık olabildiğince az girmeye çalışıyorum foruma. Keşke eski haline dönse diyeceğim ama sanırım diğer insanlar bana göre daha adapte foruma. Fakat bence eski hali hem hızlı hem de sorunsuzdu.
 
Yo ben de sizin gibi düşünüyorum ne yazıkki :) Eski haliyle daha cezbediciydi forum, bi hevesle koşup laptopu açıyordum ne konuşuluyor forum gündeminde diye ama bu yeni sürüm beni de biraz soğuttu açıkcası. Hızı olsun, görünümü olsun eski hali daha favorimdi.
 
Eski halini tapatalk ile takip etmek cok keyifliydi. Siteden bakıyorsun, o da resmen ızdırap. Galatasaray yönetimi basketbola, forum yonetimi de foruma sahip çıkmalı artık. Cazibesini yitiriyor malesef.
 
Bazen her şeyi bırakıp, güneye müneye yerleşip, organik sebze yetiştirme işine atılasım geliyor. Böceklerden tiksinmesem ve güneşli havaları sevsem, belki daha gerçekçi bir hayal bile olabilirdi. Neyse...

vbulletin muhteşem bir yazılım değil ancak senelerdir kullandığımız için hem bunca senelik verinin aktarımını, hem de kullanıcıların alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak başka bir forum yazılımına geçmeyi pek gözümüz yemiyor.

Sorunları çözmek için -ki bana göre encoding sorunu en tepede yer alanlardan biri- uğraşıyoruz. Sitede gezen botların CPU kullanımına negatif etkisi olduğunu düşünüyorum. 100 küsür misafir var, üyelerle beraber sürekli 200 küsür kullanıcı bağlanıyormuş gibi duruyor. Bunu çözersek bir ümit sayfa yüklenmesi vs. daha hızlı olabilir. Hosting firması ile sürekli iletişim içindeyiz zaten.

Kısaca, okuyoruz, çözüm arıyoruz, araştıyor ve deniyoruz. En büyük isteklerimden biri sitenin baştan sona (üyeleri de memnun edecek şekilde) sağlam çalıştığını görebilmek. Buraya yazılan burada kalmıyor yani. Belki geç cevap veriyoruz, belki herkesi yanıtlayamıyoruz ancak ilgilenmediğimizi düşünmeyin.
 
Sera Geyran'ın dediklerini bilgim olmadığından dolayı pek de anlamamakla birlikte bu işleri bilen biri olduğunu biliyorum o yüzden güvenim sonsuz . Kısa sürede daha akıcı bir hal alacaktır forum. Sizden ricam ; problem belirtmekle kişileri eleştirmek arasındaki farkı lütfen gözardı etmeyin. Emin olun sorumlu kişiler gerekli emeği ve özeni gösteriyordur. :)
Bu uyarımtrak ricayı da fasulyeden de olsa moderatör olmamdan dolayı yapıyorum. Haddimi aştıysam affola :)
 

Üst