Galatasaray - Bursaspor | TSL 2.Hafta

"Baros ve Kewell gibi ne yazık ki yaşlı/sık sık sakatlanan oyuncuya dayalı futbol oynuyoruz. Bir de Arda var tabii. Büyük takımlara karşı bu üçlünün işi zor. Yönetim Galatasaray tarihinin en büyük acemiliklerini yapmaya devam ediyor. Transfer komedisi yaşanıyor yıllardır. Büyük başarılara hep büyük kalecilerle imza attık. Simovic, Tafarel, ve biraz da Mondragon. Daha sonra kaleci gelmedi Galatasaray'a. Ama yönetim pek şikayetçi değil bu durumdan. Elano'yu satabiliriz açıklaması yapılıyor sonra ondan verimli futbol bekleniyor. Yeni transferler daha sezon başlamadan sakat. Orta saha tarihinin en kötü orta sahası, ama yıllardır buna çare yok. Neredeyse bir yıldır hep gol kaçırmaktan şikayet ediyoruz çünkü Arda-Baros-Kewell dışında yaratıcı oyuncu yok orta sahada ve forvette. Ve dediğim gibi bunlardan ikisi zaten sık sık sakatlanıyorlar. Gol yememeyi öğrenemiyoruz çünkü ne doğru düzgün kaleci var ne de doğru düzgün sert savunma oyuncusu ve orta saha. Bir eleştirim de Rijkaard'a. Belki oyuncuyu kazanmak için ideal davranıyor ama Hakan Balta 10 kere hata yapıp, gol yedirse, yine ertesi maçta ilk 11'de başlıyor örneğin. Bu mantıkla başarının geleceğine inanmıyorum.
Futbolcu kalitemiz iyi değil. Seyirci yuhalayınca biraz kendilerine geldiler ama bu gaz düzgün takımlara sökmez. En az üç ciddi transfer yapılırsa en azından önümüzdeki seneyi kurtarabiliriz. Bu sene açıkçası 5.likten öteye gidebileceğimizi sanmıyorum. Avrupa mı? Önce yöneticilerimiz Galatasaray kültürüne yakışan Avrupalı duruşu sergileyecekler. Üçüncü sınıf takımların yöneticileri gibi zırt pırt ekrana çıkıp, edebiyat yapmayacaklar. Ondan sonrası kolay, zaten Avrupa Galatasaray'a yabancı değil."

Karpaty maçından sonra yazdıklarım. Aklın yolu bir. Akıl varsa tabii.

Ertuğrul Sağlam maç değerlendirmesinin sonunda şöyle dedi: Sonuç olarak Galatasaray taraftarının alkışladığı bi Bursapor vardı sahada dedi.

Bende o alkışlayan arkadaşlara hiç bişey demiyorum bilmem ne olup gidin evinizde izleyin maçı.

Kubilay Yelkenci' Alıntı:
Volkan Şen : Takımımı yanlız bırakıcağım için pişmanlık duydum ama atılmadım
Bunu aciklayinca adam oldugunu saniyor heralde.
Hayir Volkan, bunu aciklayarak adam olmadigini daha da net bir sekilde gösteriyorsun!

Niye mesajlarımız siliniyor ? A.Sezgin istifaymış, Polat istifa diyecek yürek yok mu ? Sadece sezginin eseri sanki bu hal. uA taraftar grubu bitmiştir benim gözümde

Salih Coskun' Alıntı:
[quote="Kubilay Yelkenci":1b0iowmh]Volkan Şen : Takımımı yanlız bırakıcağım için pişmanlık duydum ama atılmadım
Bunu aciklayinca adam oldugunu saniyor heralde.
Hayir Volkan, bunu aciklayarak adam olmadigini daha da net bir sekilde gösteriyorsun![/quote:1b0iowmh]

Nasıl oluyor o iş, merak ettim işin gerçeği?

Hakemleri tartışmaya gerek yok zaten her zaman böylelerdi.

Futbolcuların emeklerine yazık oldu ben ona üzüldüm. Müthiş oynadığımız, 15'in üzerinde korner kullandığımız maçı saçma 2 golle kaybettik.

Bu arada Ufuk'daki potansiyeli umarım herkes görmüştür. İyi işlenirse Onur,Cenk,Volkan gibi olabilir.

Not:Telegol Sezgin'i arayacakmış.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Nasıl oluyor o iş, merak ettim işin gerçeği?
Demek istedigim, kendi bile kabul ediyor (etmemesi beklenemezdi zaten ama bari sussun). Madem farkindasin ve adamsin, git söyle hakeme elle oynadim de!

Ciddi ciddi düşünüyorum, orta saha falan hikaye, Elano'yu tutup bir de solbek mi alsak diye. Mr. Balta resmen yere çakılmış vaziyette. geçen sene pek ses etmedik, takım kötüydü, Hakan'ın da kötü oynamaya hakkı var dedik ama bu sene daha da beter. Bıraktım bindirme yapmayı, orta açmayı, artık karşısındaki adam tek hareketle iki çalım nasıl yerimin denemelerini yapıyor.

İyi, güzel bir ilk yarı. Dengeli bir oyun, rakibe pozisyon vermeden geçen bir süreç, ardından tak 1-0 geridesin. Ne denir ki, ben böyle şansın...

Ufuk 2 gol yedi. Biraz hantal ve çevikliğini kaybetmiş gibi göründü. Ama bu zamanla geri kazanabileceği birşey. En azından Aykut'un aksine kaleci altı pastan dışarı çıkmaz prensibini benimsemiyor. Hiç değilse arkasında duralım, bir kalecimiz olsun.

Adnan and Adnan, siz artık Allah'a havelesiniz...

Haldun Üstünel'i yollayan Adnan Polat. Onu istifaya davet edemeyip gidip Adnan Sezgin'e bağırmak cidden trajikomik. Bunda sezon başında bolkepçe alınan kombinelerinde etkisi büyük.

Hani bizler Mustafa, Barış, Ayhan, Sabri, Aydın bu takımdan neden gönderilmez diyoruz ama diğerlerine göre cüzi bir rakama oynuyorlar sonra Adnan POLAT 2012 kriterlerini nasıl karşılar dimi?

Böyle vasıfsız ama ucuz oynayan adamlar olsun onun için varsa yoksa mali yapı kaliteymiş, seviyeymiş, başarıymış önemi yok!

Gerçekten Mustafa-Barış orta sahası ile lütfen şampiyonluktan ziyada ilk 2 için bile adımızı anmayalım böyle kalitesiz, düz orta saha ile ligde 3'de 0 ile devam ederiz...

Sürekli pas pas pas! Bir adam eksiltin, adam geçin be kardeşim bu kadar mı vasıfsızsınız?

Valla kimse gidip de orada hakeme elle oynadım demez, diyen de Dünya fair-play ödülünü alır zaten. Volkan'ın bugün bize karşı yaptıklarının belki de daha beterini bizimkiler yaptı. İsim vermek istemiyorum, ama bu tavırları ne Volkan'ı ne de bizim oyuncuları küçültür; abartmadıkları sürece...

Bide utanmadan parçalı formayla çıkmışlar beceriksizler! Kendi sahanda 1 gol(yaziyla bir) atamıyorsan beceriksizsin demektir.Ali sami yenin deplasman takımları için korkulcak bi yanı kalmamıştır.

Bu maç neyse lig uzun ama perşembe Ukrayna takımına elenilirse ne olcak?
Biran önce radikal kararlar alınmalı bu hesap ödenmeli!