Dün İvankov'un ayağının kaleye çarpıp sakatlandığı pozisyonda Neill Bursalı ile kavga ediyor Servet 2 metreden bön bön bakıyordu. Maçın özetlerinde gördüm. Kewell tartışırken çevresinde GS'lı yoktu. Takımın kendilerinden ve arkadaşlarından başka dostu yok gibi hareket etmesi lazım ama yok. Bursalı sporcular bile arkadaşları ama aynı formayı giydikleri konusunda şüpheleri var.
Takımın lideri yok derken Rijkaard, orta sahada oyunu kuracak birinden bahsediyor. Tüm spor basını birleşmiş, Arda'ya çaktırmadan laf attı diyor. Sanırsın ki Arda GS'da çok güçlü bu yüzden Rijkaard ancak çaktırmadan Arda'ya laf atabiliyor.
Arda demişken, Taraftarın milan-harry diye bağırıp Arda için bağırmaması takımın altını dinamitliyor iyicene. Arda giderse kimi oynatacak bu taraftar acaba yerli statüsünde. Embesiller tribünü sarmış. Adnan Polat'a istifa diye bağırdığında şşşşttt diye bağırmasını bilirler kabak garibim Adnan Sezgin'e patlar. Kapalı tribün'ün maç boyu bir kaç tezahurat dışında sesini tam duyamadım (bağırdıalrsa da ciğerden yüksek volume bağırmamışlardı) Ama Adnan SEzgin İstifa diye bağırdıklarında, o sırada tezahurat yapmama rağmen duydum. Taraftarın takımını desteklerken ki isteksiz ama protesto ederken ki istekli tavrı beni artık deli ediyor. Bu gidişle tribün hayatımı noktalayacağım. Aslantepeye kombine almayacağım. Gerçekten yıpratıyor insanı.
Maç öncesi takım sahaya çıkmış, takımın tribüne çağırılması lazım az sonra maç başlayacak eskii açık "saldırın durmadan" diye bağırıyor
) Yahu maç başlamamış ne saldırını. Çağırsana takımı yanına. Buyrun taraftar manzaraları...
Misimoviç gelse ne olur emana gelse ne olur. Futbolu bildiğine inanmış Hıncal Rıdvan yorumlarına endexli adam onları da 2 haftaya harcar.Yazacak çok şey var maçla alakalı ama ben bıktım artık.