Yönetim İSTİFA
Kaan Çağdur' Alıntı:Yönetim İSTİFA
aynen katılyorum ayrıca adam oyuna ikinci forvet koyamıyor yokki.ama adnanlar cezayı kesecekler teknik ekibeKürşat Turkay' Alıntı:Hakan-Ayhan-Barış derhal gitmeli..Adnanlar utanmalı,taraftar daha ne yapsın sabretti sabretti yeter artık..Takım ruhsuz,Orta Sahada adam yok,Adnanlar ne işe duruyor acaba..Rijkaarda kimse laf söylemesin adam hakan ve Mustafaya pas nasıl verilir onu mu öğretecek...
Barış-Mustafa-Ayhan maksimum ne verebilir??Hakan nasıl pas atamaz ..Satılacak adam kurtarıcı diye sokulmak zorunda neden kalınır??Forvet alternatifi nasıl olamaz??Yedek kulübesi Elano dışında anadolu takımı kadrosu gibi neden olur?..Bunlarda da Rijkaard suçlu herhalde..Salih Coskun' Alıntı:Takimda disiplinsizlik varsa ondan da Adnan Sezgin mi sorumlu? Bütün oyuncular formsuz ise Adnan Sezgin mi suclu?? Bu rezaletin sorumlusu yönetim oldugu kadar Rijkaard'dir, kimse bana masal anlatmasin!!
17 milyon Dolar'a alip 3 kazma oyuncu karsiliginda bedavaya verdigimiz Jardel düsünüldügünde hakli baskan, Galatasaray tarihinde böyle bir kazanc elde etmediSercan Karabıçak' Alıntı:Bakın beyler Keita'yı 8 milyon avroya aldık,8 milyon 100 bin avroya sattık.Galatasaray tarihinde bu kadar kazançlı bir satış olmadı
Barış-Mustafa-Ayhan maksimum ne verebilir??Hakan nasıl pas atamaz ..Satılacak adam kurtarıcı diye sokulmak zorunda neden kalınır??Forvet alternatifi nasıl olamaz??Yedek kulübesi Elano dışında anadolu takımı kadrosu gibi neden olur?..Bunlarda da Rijkaard suçlu herhalde..[/quote:5dw19cmt]Kürşat Turkay' Alıntı:[quote="Salih Coskun":5dw19cmt]Takimda disiplinsizlik varsa ondan da Adnan Sezgin mi sorumlu? Bütün oyuncular formsuz ise Adnan Sezgin mi suclu?? Bu rezaletin sorumlusu yönetim oldugu kadar Rijkaard'dir, kimse bana masal anlatmasin!!