Haaa anladım TAM BAĞIMSIZDIK ya ondan sanırım.Güzelmiş.
olmamasının dicektin heraldeBurak Barut' Alıntı:Adnan Polat'a herhangi bir kötü tezahürat olmasının altında neler var çok merak ediyorum ?
--o taraftar grubundan kesinlikle böyle bir tepki beklemeyin.ben o taraftar grubunun içinde yaklaşık 4 sene bulundum hemde tam göbeğinden.bedava çok bilet aldım sağolsunlar.o zaman param yoktu mecburen grubun içine girmiştim.bu grup herkesin bildiği gibi adnan polat ın grubudur.Burak Barut' Alıntı:Adnan Polat'a herhangi bir kötü tezahürat olmasının altında neler var çok merak ediyorum ?
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:5 Ay öncede korkmadan söylüyorduk,yine aynı şekilde söylüyoruz herşeyin sorumlusu en tepedeki kişidir.Zaman bizi hep haklı çıkardı,haklı çıkarmaya devam edecek.
İçmizde geleceği gören tek kişisin sanırım.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:5 Ay öncede korkmadan söylüyorduk,yine aynı şekilde söylüyoruz herşeyin sorumlusu en tepedeki kişidir.Zaman bizi hep haklı çıkardı,haklı çıkarmaya devam edecek.
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":2rwhzreh]5 Ay öncede korkmadan söylüyorduk,yine aynı şekilde söylüyoruz herşeyin sorumlusu en tepedeki kişidir.Zaman bizi hep haklı çıkardı,haklı çıkarmaya devam edecek.
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Bayram Kurtulmuş":1sjaazp0]5 Ay öncede korkmadan söylüyorduk,yine aynı şekilde söylüyoruz herşeyin sorumlusu en tepedeki kişidir.Zaman bizi hep haklı çıkardı,haklı çıkarmaya devam edecek.
Bayram bey 5 önce başkanin karşisinda siz ne kadar Adnan öztürk ü desteklemiş olsanizda bana göre ciddi bir başkan adayi yoktu ve şimdi Adnan sezgine güvenerek kendisine inananlari hayal kirikliğina uğratiyor futbol branşinda ama klubumuz sadece futbol klubu değil ve diğer branşlarda atilan doğru adimlari lütfen görelim.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:5 Ay öncede korkmadan söylüyorduk,yine aynı şekilde söylüyoruz herşeyin sorumlusu en tepedeki kişidir.Zaman bizi hep haklı çıkardı,haklı çıkarmaya devam edecek.