Arkadaşlar yediğimiz ilk golde top neill'ın ayağından mı yoksa Ufuk'un elinden mi Ergiç'e gitti?
Neill'ın ayağından.Umut Öncel' Alıntı:Arkadaşlar yediğimiz ilk golde top neill'ın ayağından mı yoksa Ufuk'un elinden mi Ergiç'e gitti?
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Bu arada macın başındaki 3'lü çok iyiydi Videosu var mı izliyelm
Serkan Özer' Alıntı:Fatih altaylı'nın son yazısı durumu çok net şekilde açıklıyor !
Mert Göker' Alıntı:Akşam maçtan geliyorum. Eve gelip Tv açıyorum ve Mehmet Helvacı´nın rahat, umursamaz, kaygısız ve günü kurtarayım düşüncesiyle yapmış oldukları açıklamaları duyunca gerçekten sinirleniyorum !
Nereden buluyoruz böyle adamları bilemiyorum.
Mert Göker' Alıntı:[quote="Serkan Özer":1zim5i85]Fatih altaylı'nın son yazısı durumu çok net şekilde açıklıyor !
Komisyon meselesinden ziyade klübün içinde bulunduğu durumu belirtmek istemiştim .Yanliş hatırlamıyorsam GALATASARAY bu yönetime büyük geldi adlı yazıydı.
Burak Barut' Alıntı:Kimse Galatasaray'dan komisyon alamaz Futbol Şubesinde.Geçiniz.Fatih Altaylı yı bu ülkede bu kadar önemsemeyin