Galatasaray Fenerbahçe maçında olay

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Burak Barut":ymxmm64m]16-17 yaşında cocuk neden dayak yemiş acaba ?
Bugüne kadar orada binlerce maç oynandı hiç birinde olay çıkmayıp neden böyle oldu acaba ?
Sürekli bizimkileri suçlayarak bi yere varamazsınız.Birazcık da kulubun arkasında durun be mübarek.Her olayda yönetim hatası taraftar bilmem nesi vs vs..
Görüntüleri merak ettim düştü mü nete ?
Elinize sağlık.

Bu olayın kulüple falan alakası yokta,her ne şekilde olursa olsun,bunun savunulacak bir tarafı yok.Eşek kadar adam 16 yaşında çocuğa tekme tokat girişiyor benim gördüğüm görüntüde ..

İster haklı,ister haksız yok bunun doğrusu.Hayvanlıktır adı sadece..[/quote:ymxmm64m]

Yapma Tolga, o adrenalinde senin futbolcuna saldırıldığını görüyorsan sakin duruyor olabilmen çok zordur.
Ha dikkat et görüntülere orada Fb antrenörlerine fiili müdahale var.

Bu Fenerbahçe'nin geleneklerinde var herhalde, anlaşılan alt yapılardan itibaren oyun bilgisinden önce gittikleri her ortamı germeleri öğretiliyor bunlara. Her branşta her yaş grubunda aynı.

Taurasi olayini tamamen gündemden düsürmek icindir belki de. Zaten ne kadar gündeme geldi gördük de artik tamamen unutulur.

Fener kalecisi bizim kaptanımıza omuz atıyor, sonrasında arbede çıkıyor orada Fenerli takım elbiseli yöneticinin bizim çocuklara tekme tokat daldığını gören bir kaç kişi de sahaya iniyor.

Olaylar tamamen Fener'in tahriğiyle başlamıştır. Yapılanları tasvip etmek mümkün değil ama keşke çocuklar değil de o Fenerli yönetici bütün dayağı yeseymiş.

İyice sahipsiz buldular ortalığı, fırsat buldukları her yerde tahrik ediyorlar. NTVSpor da zaten FB TV uzantısı olarak yayın yapsa daha iyi olacak. Önce taraftar daldı diyorlar, sonra olaylar nasıl oldu bilmiyoruz diyorlar. Şeref yoksunları!

Sahaya giren kişiler ultrAslan mensubu değildir, zaten ultrAslan da bu olayı bir açıklama ile kınadı.

Burak Barut' Alıntı:
Görüntüleri izledim şu anda, ve tekrar tebrik ediyorum...Bu takımın sahipsiz olmadığını gösteren taraftarlarımız varmış gerçekten.Benim stadımda Fbliler kavga çıkaracak bizimkiler izleyecek öyle mi ?

Zaten olayı görüyorsunuz iki takım oyuncuları arasında kavga çıkıyor sonrasında bir kaç kişi atlıyor sahaya.Bunu abartıp duracaklar takımınızın ve taraftarınızın arkasında durmak çok zor olmasa gerek . . .

Tabi zor değil ne benim için ne de bu olayda ki sorumululuğun büyük kısmının biz olduğumuzu düşünen diğer taraftarlar için.Takım ve taraftarın arkasında durmak için yanlışlarına doğru demek içimden gelmiyor.Geçen sene iki kendini bilmez bir hareket yaptı,tahrik etti, erkek basket takımımızın bir yılı harap oldu.
Hem bu hadise burda bitmez ki , yarın öbür gün basket maçı var,diğer branşlarda da karşılaşacağız,deplasmana gideceğiz,fitili ateşlediler, inşallah büyümez ama pek öyle gözükmüyor...

Serkan Özer' Alıntı:
[quote="Burak Barut":3hnp1qf7]Görüntüleri izledim şu anda, ve tekrar tebrik ediyorum...Bu takımın sahipsiz olmadığını gösteren taraftarlarımız varmış gerçekten.Benim stadımda Fbliler kavga çıkaracak bizimkiler izleyecek öyle mi ?

Zaten olayı görüyorsunuz iki takım oyuncuları arasında kavga çıkıyor sonrasında bir kaç kişi atlıyor sahaya.Bunu abartıp duracaklar takımınızın ve taraftarınızın arkasında durmak çok zor olmasa gerek . . .

Tabi zor değil ne benim için ne de bu olayda ki sorumululuğun büyük kısmının biz olduğumuzu düşünen diğer taraftarlar için.Takım ve taraftarın arkasında durmak için yanlışlarına doğru demek içimden gelmiyor.Geçen sene iki kendini bilmez bir hareket yaptı,tahrik etti, erkek basket takımımızın bir yılı harap oldu.
Hem bu hadise burda bitmez ki , yarın öbür gün basket maçı var,diğer branşlarda da karşılaşacağız,deplasmana gideceğiz,fitili ateşlediler, inşallah büyümez ama pek öyle gözükmüyor...[/quote:3hnp1qf7]

Olaylar buradan hafta içi oynanacak maça sıçrarsa Fb istediğini almış olur en büyük ceza bize gelir.Umarım olay çıkmaz.

Sinirden kafayı yiyecem.

Aynı şey Fenerbahçe tesislerinde olsa bu kadar büyütülür müydü ?

Bu kadar yandaş medya grubu olamaz.Nefret ettim NTV Spordan.

Ana avrat küfür edesim var.Hiç ses çıkmıyor Taurasi olayından.Bize olsa fotomontajlı haber yapardı karaktersiz köpekler.

Tamam Fenerli oyuncuların tahrikleri olabilir ama bu tribünden inip 16-17 yaşındaki çocukları dövmeyi asla haklı çıkartmaz yapılan çok büyük ayıptır. Yapılan ayıbı onlar tahrik etti diye geçiştirmek çok yanlış bence. Onların ayıpları kendilerine, küçücük çocuklara tekme tokat dalmak ne demektir!!!

Eşşek kadar adamlar. 16-17 yaşlarında olsalar ne olacak ?
Neyine güvenipte omuz atıyorsun ki arkadaş ?
Kimlere özenipte böyle hareketlere kalkışıyorsunuz ?
Altyapı denen yerde biraz terbiye, ahlak, saygı verseler bu olaylar yaşanmaz. O kaleci gibileride desteksiz gidip belasını aramaz...

16-17 yaşındaki çoçuklarının tahriği ne olacak?Sürekli tahriklere gelmemeliyiz...Hata orda çocuk yaşındakilere saldıran insanlarda.Her Galatasaray taraftarı sütten çıkmış ak kaşık değil..Bence kulübümüz hemen açıklama yaparak en iyisini yapmış..

Direk kulübe veya taraftara giydirenleri gördükçe hayrete düşüyorum. Daha görülmüş mü altyapı maçlarında olay. Bir şey yaptılar ki olay çıktı. Hiçbir insan durup dururken sahaya girip 17 yaşındaki sporcuya saldırmaz. 7 yaşında da olsalar 70 yaşında da Fenerbahçe geleneğini almış sporculardan her şeyi beklerim.

Bir de biz özür kampanyaları başlatırken rakip takımın taraftar siteleri görevini yapmaya başladı. Biz hala aman objektif olacağız, ev sahibiysek suç bizdedir gibi tutumlara devam edelim.

Hayır Fenerbahçe idarecisi takım elbiseli brinden bahsediyorlar bizim oyuncularımıza vurmaya kalkan, olaylar ondan sonra patlak veriyor. Tamamen bilinçli yapılmış bir hareket ortamı germek için.

Yarın olacakları söyleyeyim size Tehlike söz konusu basketbol maçında oyuncularımıza yakın yerlere seyirci alınmasın güvenlikleri tehlike altında gibi açıklamalar gelecek.

Bu yönetimden nefret eder hale geldim. Açıklamalarda bile eziklikleri var ya. Ani telaşla yapılmış üzüntülüyüz açıklaması nedir ya? Olayı öğren önce. Bir de fbli yöneticilere bakın 13 tane futbolcuyu alıyor napıyor hastaneye gidiyor. Hepsinin durumu hastanelik mi hayır, sadece 1 kişinin kırılmış burnu ama kamuoyu yaratıyorlar işte. Bizimkiler de fb'ye yalakalık yapıyor gibi üzüntülüyüz, bilmem neyiz açıklamaları yapıyor. Tabiki de üzüntülüyüz ama ne zaman kavga çıkmış altyapı maçında daha önce hiçbir şey yaşanmasa kavga çıkmazdı.

Neyse sene başı fb bayanlar cumuhurbaşkanlığı maçında adnan polata küfrediliyor diye kontra olarak aziz yıldırıma bağıran taraftara kızan bir başkana sahibiz. Engin kennerman taraftara küfredince herhangi bir yaptırımda bulunmayan yönetime sahibiz. Düşününce bunları üzülüyor insan Galatasaraya yakışmayan bir yönetime sahibiz ve saha dışında ezilmeye mahkumuz maalesef.

Ntvsporda Özgür buzbaş denen adamın anlattıklarını dinleyince herhalde savaş çıktı,linç edildiler sandım.Ama görüntüleri izlediğimizde kıravatlı bir fenerlinin saldırısı ve fenerlilerin tahrikleri olduğu anlaşılıyor.ve kavga çıkıyor.

Taraftarlarımızın bir çok hatası olmuştur ama 16_17 yaşlarındaki çocuklara saldıracak kadar gözü dönmemiştir.

ayrıca mevcut yönetimimiz fenerbahçenin hakkını bilip bilmeden savunup özürve üzüntü açıklaması yapacağına kulübümüzün hakkını savunsun.

Ben bu forumda aklı başında insanlar var sanırdım ne kadar yanılmışım,küçücük çocuklar orda dayak yemiş haketmişlerdir,yok tahrik etmeselermiş falan diyorsunuz,bu kadar mı gözünüz döndü ya sizin yazıklar olsun valla.

Birşey diyeceksen dersin,derdim ama bilmem ne yetersizliğini göstermessin....Ayrıca küfür dahi etsen banane...
Senin kalibrendeki birinin benim hakkında ne dediği veya ne diyeceği sencede umrumda olmaz değilmi?

Mertcan Dönmez' Alıntı:
Ben bu forumda aklı başında insanlar var sanırdım ne kadar yanılmışım,küçücük çocuklar orda dayak yemiş haketmişlerdir,yok tahrik etmeselermiş falan diyorsunuz,bu kadar mı gözünüz döndü ya sizin yazıklar olsun valla.

17 yaşındaki çocuğa küçük mü deniyor ya. Adam orda omuz atmasını biliyor kaptanımıza bizim sahamızda. Bazı şeylerin oturması için bunların olması gerekiyor. Geçen sene Baroni omuz atar kaptanımıza, Volkan bilmem neresiyle topu tutar. O zaman bunlara da kızmayacaksınız. 17 yaşında küçücük!! çocuk floryada oynanan maçta kaptanımıza omuz atmasını bilecek. Antrönerleri mi artık kimse girip bizim oyuncularımıza saldıramayacağını bilmeyecek. He bunları bilmezlerse bu yaşananlarda da yazıklar olsun holiganlara denecek. Pes doğrusu.

Ama yönetim sağolsun at ordaki taraftarı basının önüne. Kamuoyunda hissettir ezikliğini herkese!