Galatasaray Fenerbahçe maçında olay

bizim cemal nalga olayında ya da kerem gönlüm olayında inanılmaz büyüten kaç kere canlı yayın yapan şerefsiz ntvspor gidip taurasiyle ilgili bir haber bile zor yapıyor anlamıyorum ya belli etmiyin tarafınızı bu kadar ..

Galatasaray taraftarının artık NTVSpor hakkında bir eylem yapması gerekiyor. Fuat'ın atalarını ansak akılları belki başalrına gelir. Olmadı Ferit Ayhan ŞAhenk gitmeli. Terbiyesizliği asık onalr yapıyorlar. Görüntüleri bile FBTV'den alıyorlar. Ne oldu TBF'nin Taurasi oalyını es geçen NTV'nin birden gençlere duyarlılığımı tuttu? Peki Hasan Şaş Saraçoğlunun koridorlarında dayalk yerken nerdeydi bu futbol BEYEFENDİLERİ? Daha uzun yazmayacağım çünkü yazacaklarım daha sert oalcağından hukuki prosedürlerle uğraşırım.

Yönetime de yazıkalr olsun. Önce GSTV'den çekilen görüntüleri takım elbiseli adamı iyicene deşifre ederek kanallara servis etmeleri gerekiyordu. FB kaptanının yaptığı hareketleri göstermeleri gerekiyoırdu. Onun yerine bir de özür diliyorlar. Müslüman mahallesinde salyangoz satamayacağın gibi misafirliğe geldiğinde de efendi oalcaksın. Tribünlere gider yapıp onalra ayar verirsen o insanalrda ayar olur. Ki o insanalr dediğim, futbolcuların akrabası hepsi. Şahsne ben orda olsam çocuğum yeğenim sahada olsa adamın biri tokat atsa iteklese bak o adama ben ne yapıyorum siz görün.

Yönetimin yapacağı ilk iş görüntülerde FB kaptanının hareketini ve o takım elbiseli idareciyi deşifre etmek olmalı.

Çarşamba günkü maçı germek isteyeceklerdir şimdi. Ama bu olay FB'li oyuncuları dahada gerecektir...

Enes Kömürcü' Alıntı:
Bir fenerbahçe'linin konu ile ilgili yazısı;

http://tehlikelibirnokta.blogspot.com/2 ... e-u17.html

Okumanızı tavsiye ederim.
Not: Bu maçta yaşanan olayları Ultraslan forumunda "daha bu yaşta terbiye vermek gerekir, iyi olmuş", "keşke birkaç tanesinin daha burnunu kırsalarmış", "16 yaş küçük bir yaş değil, gider yapıyorsa gereğine katlanır" gibi ifadelerle savunanları yukarıda tarifini sık sık yaptığım Galatasaray ve Galatasaraylılık ile ilgili görmediğim için farklı bir kefeye koyuyorum.Bunların türevlerini antu forumlarını açarak da bulabilirsiniz.

Bu nokta çok önemli.

Fenerliden çok fenerli oldunuz bazılarımız neredeyse oturup ağlayacaklar helal olsun.

O adamlar sahaya atlamadan önce bu oyuncular kendi arasında kavga etmiyorlar mıydı ? Kendi aralarında kavga edince sorun yok başkası vurunca ama bunlar küçük mü ?

Hadi len oradan derler adama. . .

Fenerliden çok fenerli oldunuz bazılarımız neredeyse oturup ağlayacaklar helal olsun.

O adamlar sahaya atlamadan önce bu oyuncular kendi arasında kavga etmiyorlar mıydı ? Kendi aralarında kavga edince sorun yok başkası vurunca ama bunlar küçük mü ?

Hadi len oradan derler adama. . .

Aynen valla Burak Abi. Bizim savunduğumuz kadar savunmuyor adamlar kendilerini. Yok adamlar birden sütten çıkmış ak kaşık durumuna nasıl geldiler aklım almıyor.

Hayır Diana konusunda ve bu konuda özelliklede Diana konusunda yazan herkesin Galatasaraylı olduğuna ben inanmıyorum zaten. Bazı mesajlar o kadar bağırıyor ki ben Lacivertim diye.

Ya Galatasaraylılıktan değil öyle yorum yapanlar. Gidip hürriyeti milliyeti okuyorsa orda yazılanlara bakıp yuh 16 yaşında çocuğa dalıyorlar ayıp diyebilir çünkü olayı anlatmıyorlarki sonuçları anlatıyorlar.Yok 13 yaralı varmış yok artık 5inin hayati tehlikesi var falan da deseydiniz. Böyle haberleri okuyup ardından resmi sitedeki üzüntülüyüz tarzı özür niteliğindeki bildiriyi okuduktan sonra böyle demeleri normal.

Yönetim bu kadar acizken böyle düşünen taraftarlara birşey diyemem ben kendi adıma. Bu kadar ezdirilmez ya biraz hakkımızı koruyun

Buyrun antunun girişine bakın..
bu konularda çok pasif kalıyoruz çook,cemal nalga olayında neler yaptılar.Biz ise diana konusunda sesimizi çıkarmadık.
Bu arada artık şu ntvspor'ada sert bir protesto yapmalıyız yeter artık valla

16 17 yaş nasıl küçük olur anlamıyorum ya bırakın geçin bu konuları ben olsam tribünde bende girerdim yok ya fb nin kalecisi gelecek omuz atacak kopartırlar o omzu .. Bizim yönetimin açıklamalarıda çok tuhaf ilk giren fenerliymiş olayları başlatan fenerli biz neden özür diliyoruz ?

Çirkin şeyler.Futbolcular arasındaki kavgaya saha dışından kim olursa olsun dahil olması kabul edilemez.Futbolcular kavga etmeyecek diye birşey yok,rekabet var,çekişme var,yorgunluk var doğal olarak bazen istenmesede kavga çıkabiliyor ama taraftarın dahil olduğu tüm kavgaları çirkin buluyorum.Oyuncular dışında olaylara dahil olan Galatasaraylısından,Fenerbahçelisine kadar kim varsa tespit edilsin ceza verilsin.

Benim şu olaya asıl tepkim yönetime ve basınadır. Kavgaya bravo demeyiz tabiki ama orda adamların hocası (yada fbnin kalecisinin babası) bizim oyunculara girişmişken kim olsa orada tepkisiz kalamazdı.

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=474694781953&set=a.265084136953.151185.143180496953
İşte bu verdiğin linkteki fb'li kalecinin babasına ceza vereceksin,Fb'li personel kimse onada ceza vereceksin,ayrıca bizim tribünden kim katıldıysa kavgaya onada ceza vereceksin.

Verilen blogda yazılan bir yorum. Alıntıdır. Fenerlilerin başlattığı çok açık.

"Öncelikle Fenerbahçe takımının kalecisi bir kaç kez Galatasaray takım kaptanına küfür etmiş. Soyunma odasına giderken tribünlerin önüne gelen Galatasaray takımının arasına dalıp takım kaptanına omuz atmış. Ardından bu deli cesaretini gösteren arkadaşa önce ...bizim futbolcular tarafından cevap verilmiş. Sonra diğer Fenerliler araya girerek ortalık iyice gerilmiş. Tüm bunlar tribünün 1 metre önünde olunca haliyle tribünde bulunan kişilerde ekstradan gerginlik yaşamış. Tüm bu yaşanan olayların içerisinde Fenerbahçe takımının kalecisinin babası sahaya girmiş ve bizim futbolculara vurmaya kalkmış. Haliyle ortalık iyice karışırken, birde bunun üzerine Fenerbahçe takımının görevli personellerinden birisi bizim oyunculara tokat, tekme girişmeye başlamış. (Kavga sırasında uçan tekme yiyen kişi)"

Bir de haberler öyle bir yazılıyor ki sanki 9-10 yaşında çocuklar dövülmüş. 17 yaşında adamlar. Başka bir tabirle eşşek kadar herifler. Az çok nerede ne yapacağını bilecek yaş. Nolur o yaşlarda birazda daha kanı kaynar insanın gaza gelir daha çabuk parlar yanlış tepkilerde verebilir vs. Ama orada bir de yok personelleri yok kalecilerinin babası olaya müdavim olunca bizim çocuklarda sahipsiz değil. Herkesin bir ailesi var. Olayda nerdeyse dibinde oluyor insanların. Ben oğlunun başına bir şey gelecekken öyle durup izleyecek bir insan tanımıyorum. Ayrıca hangi altyapı maçında olağanüstü bir önlem var da bir olay çıktı yok klüp önlem almadı yada ev sahibinin suçuydu vs olsun. Ama objektifliği kalmıyor söz konusu Galatasaray olduğunda. Aynı olaylar Fenerbahçe ev sahibiyken olsaydı tam ters şekilde bu kadar gündeme getirilmiydi acaba çok merak ediyorum..