Galatasaray - Fenerbahçe

Arda hakkında yapılan eleştirilere katılamayacağım. Ayhan ve Kewell değişiklikleri ne kadar yanlışsa Arda değişikliği o kadar da doğruydu bence. Zaten Arda da girdikten sonra gayet iyi oynadı. Eğer bu maç Arda hazır değildi, iyi değildi, girdi takımı batırdı vs gibi yorum yapılacaksa önyargılı bir yorum olduğunu düşünürüm.
 
Yok arkadaş olmayınca olmuyor. O kadar iyi oyna adamlar 3 pozisyona girip 2 gol atsın alsın maçı gitsin. Biraz şanslı olsak 3-4 olurdu en az.
 
Vurup geçemiyoruz. Bi düşünün takımları değiştirdiğimizi. Adamlar eğer bizim attığımız golü atsaydı en aşağı 4 olmaz mıydı bu maç ? Bi türlü vurup geçemiyoruz. İlla ıkına sıkına , zar zor , felç ola ola yeniyoruz yensek bile . Gerçekten bi problem var yıllardır ve bu sene Fener'den daha iyi oynadık bana göre.
 
Beyler staddan izleyenler için herşey belli oluyor. Fb 70 dk top yapamadı çünkü ortayı Cana, Yekta, Culio kanatları ise Kazım, Balta, Neill ve Stancu kapattı. Hatta Yekta sağ kanata, Culio ise sol kanatı 3. kişi olarak giderek çoğu Fener hücümünü başlamadan bitirdi. Stancu kötüydü çıkması lazım. Arda'nında girmesi çok garip olay değil girerken bende sevindim bende alkışladım. Çünkü aklıma Nonda'nın golu ile kazandığımız derbi gelmişti.
Arda 2-3 pozisyon geçtikten sonra geri gelmemeye, ayağıma top gelsinde birşeyler yapayım diye beklemeye başladı. G.Gönül'de aptal değil sonuçta top ortaya sahaya gelince bastı deparı ve rahat bir orta yaptı.
İhanet etti veya maçı sattı demiyorum ama biz tribünde can verirken bağıra bağıra gol gelmesi ve gol olurken bile Arda'nın daha orta sahada olması içimi acıtıyor hala. Kafasında bizi bitirmiş olabilir ama 5 dk kalmışken bunu yapmamalıydı.
Fb'nin Saraçoğlu'nda bizi yendiği maçları hatırlayın. Her zaman 1 tane atıp topun arkasına toplu şekilde 90 dakika boyunca geçmişlerdir. Biz aynı şeyi 70 dk yapıp niye vazgeçtik anlamak mümkün değil.
 
Uzun lafın kısası Alex gibi bir oyuncun varsa oynamadan da kazanırsın..Misimoviç gibi bir oyuncun varken onu resmen afaroz edersen k.çınıda yırtsan kazanamazsın işte..
 
Yardımcıları çok iyiydi de Fırat Aydunusa nasıl o not veriliyor anlamıyorum.Allah belasını versin böyle mhk nın.Nerde bir gerizekalı var hep bizim maça atıyorlar.Özer,hakemin üstüne çıkıyor sadece sarı kart görüyor.Baros un attığı golde nizami bence.Arkadan gelip topu kaptı gökhan dan.
 
Gökhan Zan'ın kartı yanlış. Baros'un iptal edilen ve sonuca direk etki eden golünde faul yok. Özer hakeme göğüs koyuyo sarı kart. Buna rağmen 8.4 almış, adalet mi bu...
 
fenerbahceli oyuncular ve teknik ekip, arena'daki rakip soyunma odasinin asma tavaniyla icinde bulunan hoparlorleri imha etmisler. goruntuleri bizzat izledim.
kayitlar yakinda basina dagitilacaktir muhtemelen. ayrica taraftar tribunu ve turnikeler de zarar gormus durumda. olaylar TFF'ye bildirildi.

srfydn
Ne denir ki buna ?!
 

Üst