Galatasaray - Fenerbahçe

O Fırat Aydınus denen şahsiyet daha adil yönetiyor olsaydı şu anda Fener'de en az dört sarı kart olurdu. Heriflerin kendini her yere atması faul. Şerefsiz.

Standardımızın üstünde oynuyoruz. Basit hatalar yapıyoruz ama Fener çok daha beterlerini yapıyor. Stancu'nun yerine Arda-Kewell-Pino kim girerse girsin ikinciyi hatta üçüncüyü atarız. Bir de 60'dan sonra Yekta'nın yerine Ayhan girse iyi olacak sanki.
 
yazıklar olsun hepinize yazıklar olsun.bundan sonraki maçları ancak istifa etmiş bir yönetim, teknik direktör ve
a2 takımıyla çıkarsak takip ederim.
 
ikinci yarı stancu-pino değişikli yapılsaydı maçı en az 3-0 almıştık.ama yapılan yanlış değişiklikler ve tipik yan top zaafımız mağlubiyeti getirdi.
 
Hagi ve hakem elele maçı hediye ettiler. Hala biz de bekleyelim yönetim diye bir şey var diye. Kendi evimizde aleyhimize bu kadar kolay düdük, bu kadar saçma hareketler...

Adamların gole kadar pozisyonu yoktu. Şaka gibi.
 
yazık yazık yazık başka bişey diyemiyorum. takımda plan program taktik hiç bir şey yok herkes çıkmış oradan oraya oradan oraya tek başına kendince takılıyo..... orta yapan yok... top getiren yok.... daha da kötüsü plan taktik hiç birşey yok .... bu maglubiyet..
 
Son 10 sene Fener maclarını bulun ve izleyin hepsi ama hepsi birbirinin kopyası,özellikle Kadıköydeki maclar,biz oynuyoruz oynamaya çalışıyoruz didiniyoruz Alez korner orta gollll,Alex çaprazdan orta Lugano kafa gollll,Alex yandan orta Semih kafa gol,Alex göbekten kesme Selçuk kafa gol,Alex soldan serbest vuruş Luciano kafa ve gollll,yani nasıl oluyor nasıl önlem alamıyoruz nasıl care bulunmuyor ve fotokopi gibi golar devam inanılır gibi değil....

Ayrıca fenerin bu gece attığı ilk golü,artık halısaha maclarında atamıyor insanlar ne diyebilirim ki başka.....
 
Sonuna kadar Galatasaray ulannnn!!!! eğer şu konuyu bakalım Galatasaraylılar bizi nasıl övmüş veya kendi takımlarına nasıl sövüyorlar diye okuyup masturbasyon yapan ziyaretçiler varsa açsınlar kaba etlerine bakıp düşünsünler geçmişlerini
Seni en çok kötü günlerinde sevmek güzel oluyor Galatasaray
 
Sahada Galatasaray takımını zorlayan iki kişi vardı. 1- Fırat Aydınus 2- Hakan Balta. Kötü bir takım olduğumuz için yetti. Ayrıca klasik şanssızlığımız da yine karşımızdaydı.

Hakem veya şansın arkasına sığınmak istemiyorum, hepsini yenen Galatasaray'ı geri istiyorum sadece.
 

Üst