Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff 1. Maç

Kaleci lazım stoper lazım 2 orta saha lazım demekten biz yorulduk..Birilerinin kafası almadı..Varsın maç 4-2 bitsin ne değişecekki..Bizle dalga geçer gibi oyaladılar,yetmedi rakibimize alacağımız adamı kaptırdık..Rijkaard ve Adnan Polat bulsunlar bahane maçtan sonra..Adnan Poat-Adnan Sezgin-Rijkaard hepsi gitsin bu ne ya kanser edecekler bizi...Ama büyük başkan deriz yarın bir tane adam alır herşey unutulur..İnanın tepkinin kralını taraftar maçın sonuna kadar vermeli bugün..Adnan Polatta Adnan Sezginini alıp gitsin..

Şu kutsal formayı haketmeyen o kadar çok kişi var ki.Nerelerden nerelere geldik.Yeni stad yapılıyor dimi başkan,gs da transfer bitmez dimi.Gördük yakın zamandaki güzellikleri.Bizi burada günaha sokuyosunuz bu mübarek ayda.

Ben şahsım adına bu maçın sonunda istifa bekliyorum.

İster hoca istifa etsin(ki bence etsin grurunuda adınıda kurtarsın bizden) isterse yönetim etsin.Yeter ki bu maçın diyeti ödensin.

Karşımızda tek kötü sonuç Sivas maçı vardı dimi Adnan Polat?

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Kubilay Yelkenci":2hgnndjq]Nedir bu 4-3-3 sevdası olmuyor arkadaş işte olmuyorrrrrrrrrr.
4-2-3-1 oynamıyor muyuz bugün ? ![/quote:2hgnndjq]

Her ne kadar öyle de görünse abi 4-3-3 gibi oynamaya çalışıyoruz her neyse onu geçtim ikisi de olsun ikisinde de bişey yok ruh yok bişey yok.

Mactan sonra Polat'tan bekledigim aciklama:
Stadimiz yapiliyor, Riva'dan cok kar edecegiz, bir sürü projemiz var ama bunlar unutuluyor, futbolda top cizgiyi gecmedimi basarisiz oluyorsunuz...

Mac bitti ya bu saatten sonra bir cacik olmaz, dagildik resmen :(