Galatasaray - Karpaty Lviv | UEFA AL. Playoff 1. Maç

Rijkaard ve yönetim toplu halde istifa edecekse böylece bitsin bu mac...

2 golüde sağ taraftan yedik.Bu ali turanı görünce sabri maiconmuş diyorum.Hakan balta şaka gibi gerçekten.Amatör takımda bu hatayı yapsan direk kesik yersin.Adnanları da sevgiyle selamlıyorum.

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
Yönetici abilerim bir güzellik yapsanızda bugüne özel hakarete izin verseniz iyi olurdu ;)

Bencede bugun sonuc ne olursa olsun 10-2 yensek bile ki imkansız bu futbol ile evinde Galatasaray gibi bir takim 3. lig takımı eş degerinde takımdan Ali Sami Yen gibi bir yerde 2 gol yemesi ilk yarıda kabul edilemez.

Sezon açıldığından beri süre gelen kötü futbol ruhsuz ve beceriksiz oyuncular taraftarı çileden çıkardı site yönetimi bu gecelik lütfen izin verse içimizi döksek hani bu gecenin en güzel hareketi olur :)

gecen sezon söylerken takımın ne halde olduğununu yemediğimiz laf kalmadı . bu yeni değil beyler aynı terane devam !

Bu anlayışa bu madaralık müstehak, yazık ki ramazanda fedakarlık yapan taraftara yazık yine herzaman ki gibi !!!

tam anlamıyla yönetim ve teknik ekip felaketi yaşıyoruz.yönetimin yaptığı transferler ve lig başlamasına rağmen devam eden transfer çalışmaları,teknik ekipin takımı rezalet bir şekilde hazırlaması tam bir felaket.

Yönetim neden protesta edilmedi ? !

Ultraslan'a karşı güvenimi kaybediyorum yavaş yavaş.

Ramazan ne güzel gidiyordu, bayramı bekliyordum ama şimdi kalmadı bayramlık ağız falan. Bravo ! Rijkaard tatile git ya, daha 3 ay sonra hazırlarsın takımı nolacak !

Spiker, umarım bu on beş dakika takımın kendine gelmesi için iyi olur diyor.
Ayhan, Mustafa, Serdar vs. kendine gelse hatta kendinden geçse ne olur ki. :?

Sahada ne yaptığını bilmeyen 11 kişi var ve hepsi aynı takımda olabilir mi? Rakibe bakıyorum adamlar her topa basıyorlar. Biz ilk yarıda bir şey yapmadığımız gibi topa bile basmıyoruz.

Yönetim 1-2 adam alması ile olacak iş değil bu en az 5-6 adam şart bu da imkansız olduğundan bu sene kayıp senedir.

Teknik ekip takımı nasıl hazırlıyorum çözemiyor bu sene her ikili mücadeleyi kaybediyoruz ayakta duramıyorlar.