Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu

Farkındaysanız Dursun bey her yenilgiden sonra yol kazası diyor,komik ☺

Bunların vizyonu bilinen isimleri getirmek basketbola erman kunteri getirdiler,tudor giderse ve terim'i getirirlerse erman kunter vakası olur,basket takımımızın durumu gibi olur futbol takımı,ayrıca terim en kritik zamanlarda hep bizi bıraktı ben terim'in gelmesini asla istemem

Terim gelmese bile bilinen bir ismi getirirler,bunların tarzı bu,küçük düşünme,günü kurtarma

Ayrıca kongrenin dursun beye gelince hep destek olması,her türlü izni vermesi beni sinir ediyor,mayıs ayı için güvenemiyorum,dursun beyi yine seçerlerse şaşırmam
 
Özhan Canaydın'a rahmet okutan bir dönemde yaşıyoruz. Acemi ve egoları tavan yapmış bir iş bilmezler güruhu kulübü baş aşağı çevirmiş durumda. Her branşta derin hezimetler...
 
Basketbolda tarihin en büyük 2. sponsorluk anlaşmasının zamanı geldi, bekliyoruz. Malumunuz 1.yi de yine kendisi duyurmuştu.
 
Aşağıdaki linki okuyalım ve öğrenelim ne durumda olduğumuzu.
Bir yerde yolsuzluk varsa olay bitmiştir. Fare alıştımı dolaba, kırıntıları dahi yer, yine de doymaz maalesef.
Başka Galatasaray yok ve Galatasaray hepimizindir. Dürüst, temiz ve gerçek Galatasaray'lı olan kişiler başımızda olsun. Başka birşeye ihtiyaç yok gerisi hallolur.

NOT: Fatih Terim ve Ergin Ataman'ın daha cesur olup, gerçekleri anlatmalarını isterdim.

https://www.google.it/amp/m.habertu...ar-masaya-konmadan-iyilesme-olmaz-1757010-amp
 
Birazdan bitecek yönetim toplantısı çok şeylere gebe gözüküyor en azından şu an için. Yönetim seçim kararı alabilir deniyor ve bu bizim basketbol takımlarımız için çok büyük bir umut ışığıdır. Şundan eminim ki yapılacak ilk seçimde şube yöneticimiz malum şahıs gidecek. Umarım seçim kararı alınır.
 
vJ9d3v.jpg


Kamuoyunun bilgisine:

Yönetim Kurulumuz medeni kanun ve tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca 13 Ocak 2018 tarihinde, yeterli çoğunluk olmaması halinde 20 Ocak 2018 tarihinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı kararını oy birliğiyle almıştır.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek konu ile ilgili olarak 19 Aralık 2017 Salı günü saat 13:00'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda basın toplantısı yapacaktır.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu
 
Birazdan bitecek yönetim toplantısı çok şeylere gebe gözüküyor en azından şu an için. Yönetim seçim kararı alabilir deniyor ve bu bizim basketbol takımlarımız için çok büyük bir umut ışığıdır. Şundan eminim ki yapılacak ilk seçimde şube yöneticimiz malum şahıs gidecek. Umarım seçim kararı alınır.
Yılların bana öğrettiği bir şey varsa Galatasarayda gelen gideni her zaman aratabilir. Can Topsakaldan kötü yönetici olur mu dediğinizi duyar gibiyim ve maalesef o bile olabilir:) ama umarım sadece Can Topsakal değil, Erman Kunter de Dursun Özbek de ve yönetimindeki bütün basiretsiz yöneticiler de gider.
 
Seçim kararı almışlar. Çok şeylere gebe önümüzdeki bir ay. Yarın istifa edecekmiş başkan ve yönetim. Bu hengamede basketbol takımı umursayan elbette olmaz. Her şey futbol takımında bitiyor ne yazık ki orada huzur varsa bütün branşlar rahat yoksa herkes kabus görüyor. O yüzden çok içime sinmese de Fatih Terim gelsin istiyorum. Ama Dursun Özbek yine aday olacakmış iki ucu pis değnek. Bakalım göreceğiz.
 
Bence Fatih Terim'in artık yönetici olma zamanıdır. Başkanlık ya da futbol şube sorumluluğu ona çok daha fazla yakışır. Bir de vizyon sahibi bir basketbol şube sorumlusu bulunabilirse süper olur.
Ama Dursun Özbek seçilirse değişen birşey olmaz. Keşke aday olmasa.
Dürüst, ahlaklı ve gerçek Galatasaray'lı insanlar seçilsin, gerisi gelir.
 
Bence seçilecek başkan adayında, birinci sırada aranması gereken özellik, herhangi bir PR ve tanıtım kaygısı taşıyıp taşımadığı olmalı. Çünkü Türkiye'de futbol ortamı, parayla satın alınamayacak değerde bir reklam değeri sunuyor. Yani düşünün, nerdeyse her gün bütün gazetelere 2 tam sayfa ilan vermenin, sosyal medyada sürekli konuşulmanın, TT olmanın ve de bunu 3 sene boyunca yapmanın maliyetini bir düşünün. İşte 3 büyüklerden birinin başkanı olduğunuz zaman buna sahip oluyorsunuz.

Dursun Bey, akılsız bir insan değil. Kendisi hatta nerdeyse sıfırdan zengin olmuş, GSL ve İTÜ Makina Mühendisliği Mezunu, son derece akıllı bir insan. Ama şu var, Dursun Bey otellerini, Galatasaray'ı yönetiği gibi yönetmiyor. Örneğin Point Hotel Taksim'in, Genel Müdürlüğüne Mehmet Özbek'i vs. atamıyor. Gerçekten o göreve layık insanları getiriyor. Daha doğrusu bugüne kadar birçok şeyi doğru yapmış ki, bu alanda başarılı olmuş.

Ama iş Galatasaray'a gelince, ilgili branşların başına, gerçekten o göreve hakeden ve hakkıyla yapabilecek, daha önce farklı yerlerde başarılı olmuş kişileri atamak yerine, kendisi ve yakın çevresiyle bilfiil yapmaya çalışıyor. Çünkü bu görevlere etkili kişileri ataması demek, yani mesela gerçekten çok iyi bir sportif direktör, futbol direktörü vs. kişileri ataması demek, bu ilk paragrafta belirttiğim, yazılı ve sosyal medyadaki yerini, o atayacağı kişiyle paylaşması anlamına geliyor. Bunu da istemiyor haliyle. Daha doğrusu, paylaştıktan sonra kalacak "yer" için GS başkanı olmadı kendisi.

Dolayısıyla ben ilk olarak, bilinirliği olan bir ismin başkan olmasını isterim. Gönlümden geçen ve gerçekten çok başarılı olacağına inandığım aday ise Haluk Ulusoy'dur. Ama bu kongrenin onu seçme şansı sıfır.
 
Topsakal tayfası ilk defa bir işe yaradı. Umarım kongrede güçlü bir aday çıkar da, bu basiretsiz yönetimden kurtuluruz. Özbek seçime güçlü girebilmek için kongreden önce salonun temelini atar diye düşünüyorum.
 
Bence sportif başarıyla ilgilenmiyor Dursun Özbek. Tek yaptığı şey arazi, arsa bilmem ne ihaleleri almak. "Ben futboldan anlamam" diyen Ünal Aysal'la birçok şey vadederek gelen Dursun Özbek'in başkanlık süresince ortaya koyduğu performanslar da ayrı ironi ve tezatlık..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Sadece ve sadece tekbi rezalet ver ortada, ortaya çıkan tablo bir rezaletten ibarettir. Geçen sene bahar aylarında başkana 'Seçime git' dedik. Yönetimde en önemli isimler istifa etmiş ve zayıf bir yönetimin kalmıştı. İstifa da etme seçime git diye uyardık, güven tazelemesini söyledik. 1,500 de imza topladık. Ama başkan devam etti.

...

Dursun Özbek seçim kararı aldı. Sanmayın ki bu karar maçtan sonra skora göre alındı. Bu karar cumartesi alındı. İki kişinin bildiği sır değildir, hele Galatasaray'da bir kişinin bildiği bile sır değildir. Öyle geveze bir camiayız biz.

Cumartesi günü başkan bir takım hukukçularla görüştü. 'Erken seçim yaparsam, kuracağım yönetim 5,5 aylık mı olur, 3 yıl mı gider?' diye fikir aldı. Hukukçular bakıyor ve tüzükte bir hüküm yok. Eski tüzükte eğer şimdi seçim olacaksa, bu yönetim 5,5 aylık bir yönetim olurdu. Netlik olmamasından iki kişi faydalandı. Birincisi Ünal Aysal faydalandı ve yeni bir iki sene kazandı ama iki seneyi tamamlamadan istifa etti. Sonrasında ise Aysal istifa edince Duygun Yarsuvat geldi, kısa süre görevde kaldı. Normal seçim zamanı seçime gitti.

Dursun Özbek, 3 yıllık yeni yönetime gidiyor. Bu kararın oluşması da Ahmet Yüce ya da Galatasaray camiasında Ahmet Ocaklı diye tanınan kişinin fikri. Dursun Özbek'e 'Şampiyon olamazsak seçimi alamayız ve erken seçime gidelim' demiş. Neden baskın seçim? Muhalefet var, bunların bir bölümü Mayıs'a kadar hazırlık içerisinde. Birilerini bulacaklar, bankalarla nakit akışını görüşecekler. Ama şimdi süre çok az.


Şimdi Dursun Özbek 20 günlük süre bıraktı. Aslında 10 günlük süre bıraktı. Mehmet Helvacı'nın saçma sapan tüzüğünden dolayı böyle oldu. Aday olan 10 gün içerisinde liste oluşturacak ve en az 200 imza toplayacak. Birinin bu kısa sürede doğru düzgün bunu yapması becermesi çok zor. Dursun Özbek ve akıl vericilerinin ön gördükleri bu.

Galatasaray seçime giderken hocası yok, 20 gün yönetimde olacak bu yönetim, kimi takımın başına getirecek? Seçimi kaybederse ne olacak? Ya Galatasaray'ı 20 gün teknik direktörsüz bırakacaksın ya da bir teknik direktör getireceksin ama yeni gelen bu adamla çalışmak zorunda mı?

Fatih Terim rüzgarı var, yönetim içinde birileri sızdırıyor. 'Yönetim içinde Terim'i istemeyenler vardı, onları temizlemek için seçime gidiliyor' havası oluşturuluyor. Bu taraftarın tepkisini aşağıya çekmek için yapılıyor. Dursun Özbek, Fatih Terim'den geçen seçimlerden önce bir randevu istedi. Fatih Terim ne yaptı? 'Görüşmem' Dedi. Fatih Terim, kendini seçim malzemesi yapmayacak kadar akıllı bir adamdır.

...

Fatih Altaylı'nın Bloomberg'te söylediklerinin bir bölümü. Özellikle koyu olarak yazdığım yerlere dikkatinizi çekmek istiyorum.
 
Mustafa Cengiz adaylığını açıklamış. Turgay Kıran ve Adnan Öztürk'ün de aday olacağı söyleniyor. Ekşi'de hitabetini eleştirmişler ama ben bir sorun göremedim?


[video=youtube;nmFiy0RYsbk]https://www.youtube.com/watch?v=nmFiy0RYsbk[/video]
 
Ünal Aysal.Adnan Öztürk,Cemal Özgörkey,Haldun Üstünel gibi isimler ittifak yapsınlar,Ünal bey başkan olsun,Adnan Öztürk'te geniş yetkilerle 2.adam olsun,görev süresi bitincede Adnan Öztürk başkan olsun isterim ben.

Bu yönetime gelince Tugay Kerimoğlu göreve getirilirse veya eski futbolcularımızdan biri şaşırmam,tarzları bu

Dursun beyin basın toplantısını izlerken resmen ızdırap çektim,muhabirler orayı terk etseler normal olurdu bu davranış,söylenen hiçbirşeyi anlamadım,net bir cevap yok,bi ara " mihraklar " lafı duydum galiba dış güçler falan lafları geliyor kesin dedim : )

Allah yardımcımız olsun,böyle olacağı belliydi,çok üzgünüm
 
Galatasaray Sportif AŞ'den açıklama!

Galatasaray Sportif AŞ, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) "Hakim Ortağımız Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurul Kararı Hakkında" konulu bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Şirketimizin ana hissedarı Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin 20.01.2018 tarihinde gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri aşağıdaki gibidir:



Kulüp Başkanı:

Mustafa Cengiz


Yönetim Kurulu Üyeleri:

Celal Açar

Ahmet Sabri Şenkal

Acar Baltaş

Nejat Güney

Okan Böke

Adil Araboğlu

Emre Erdoğan

Cenk Soyer

Hacı Hüseyin Toprak

Ahmet Ünal Çeviköz



Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:

Mahmut Recevik

Mehmet Ömer Cansever

Dinç Üner

Erol Özmandıracı

Arip Badur


Kamuoyunun bilgisine sunarız.
 
Son düzenleme:
Mustafa Cengiz başkanlığındaki yeni yönetim kurulumuzun görev dağılımı yapılmış.

Başkan: MUSTAFA CENGİZ
2. Başkan: AHMET ŞENKAL
Başkan Yardımcısı: ADİL ARAPOĞLU
Başkan Yardımcısı: ÜNAL ÇEVİKÖZ
Genel Sekreter: HÜSEYİN TOPRAK
Muhasip Üye: OKAN BÖKE
Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: OKAN BÖKE
Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: EROL ÖZMANDIRACI – ÖMER CANSEVER - MAHMUT RECEVİK
Binicilik, Briç ve Satrançtan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: ÜNAL ÇEVİKÖZ
Judo ve Atletizmden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: NEJAT GÜNEY
Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: EMRE ERDOĞAN
Su Sporları ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: AHMET ŞENKAL
İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: ÜNAL ÇEVİKÖZ
İç ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: DİNÇ ÜNER – ACAR BALTAŞ
Stat ve Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri: MAHMUT RECEVİK – CENK SOYER
Gayrimenkul Komitesi: HÜSEYİN TOPRAK – EROL ÖZMANDIRACI
Pazarlama Komitesi: EROL ÖZMANDIRACI- ARİF BADUR – ADİL ARAPOĞLU
 
Burak ELMAS isimli yönetici, en büyük transfer için Terim diyor ancak anlamadıkları ve takip etmedikleri apaçık bir gerçek var ki: En büyük transfer Mahmudi'dir çünkü ligden düşme pozisyonuna ve zihinsel iflasın göbeğinde olan takımı 3 maçta süratle toparladı, basketbol taraftarına umut verdi ve takımda kazanabilme güdüsünü ihya etti!

Peki Terim öncesi Galatasaray hangi pozisyondaydı, 2. ve liderle de sanırım aynı puan farkı vardı...

Şu basketbol takımına ve ekibine ne zaman hangi yönetici sahip çıkacak; futboldan başka profesyonel olan bir de basketbol kültürü var hem de daha sadık ve gerçek spor taraftarıyla...
 
Adam Sportif Aş'nin başında. Sportif Aş de sadece futbolu kontrol ediyor. Adam kendi şubesinin en iyi transferini söylemiş. Bunu basketbol şubesinin başındaki adam söylese siteminizi anlarım da Burak Elmas üstünden böyle bir duyar yersiz olmuş.
 

Üst