Galatasaray - Trabzonspor

Ya böyle birşey istenir mi takımdan..Metin Oktay denir,Bülent Korkmaz denir,Ali Sami Yen denir..Onlar böyle durumu takdir ederdi herhalde..Bir insan takımında nasıl ister başka takıma yatmasını..Çözemiyorum inanınki çözemiyorum..İşimiz gcümüz yok,fener şampiyon olmasında ne olursa olsun..Ayrıca bu forum herkese açık forum birazcık düşünsek..Evet bende istemiyorum fenerin olmasını ama takımım başka takıma yatarak olmuyacaklarsa ben 4 sene fenerin şampiyonluğuna razıyım..Benim takımım kötü bu sene ama hiçbir zaman şerefini kirletecek birşey yapmaz..


Takımda şeref mi bıraktılar ? Hangi şereften bahsediyorsun arkadaşım ? Bunların suratına bakıp küfretsen iltifat sanıp gülecek kadar umursamaz bir it sürüsü var takımda ... Şeref meref hak getire :(
 
NŞA'da Trabzon zaten bizi evire çevire yener.Satış matış hikaye.Hakemin ekstra katkıları olmazsa lehimize zaten kazanmamız olanaksız gözüküyor.
 
Banane Fener'den Trabzonda ya. Takım şu haldeyken Fener şampiyon olamayacak diye bir teselli arıyorsak yazık. Bunlar bir taraflarını yırtarlarsa bile yenemezler gerçi çok konuşulacak bir şey değil. Aziz Yıldırım'dan bir teşvik primi falan alırlar belki ama artık içleri çürümüş dokunsak yıkılacak adamlar ona rağmen yapamazlar.
 
Fener şampiyon olmasın diye mi yenilelim diyenler yaz boyu sarı-laci renkler ile kendilerinin salyalarına maruz kalmak istiyorlar sanırım.

Bilmiyorum benim çevremde mi çok fenerli var yoksa benim çevremdeki fenerlilerin hepsi mi aynı yoksa bu tarz düşünenler hiç fenerli tantanasına maruz kalmadı heralde, ne bileyim..
 
Bence çoğu kişi sinirden yazıyor bu yorumları. Ben Galatasaray taraftarıyım kim şampiyon olacakmış , kim ne fayda sağlıyacakmış umrumda değil ! Galatasaray her maça kazanmak için çıkar. Gönlüm ister ki kazanalım ama sanmıyorum.
 
Vallah hiç FB'li yok çevremde desem yalan olmaz. FB şampiyon olsa benim için sorun olmaz. Ama 4 yaşında yeğenim her eyrde sarı lacivert bayrakları gördüğünde ne tarz tepki verir bunu düşünemiyorum. Bu yüzden FB'nin şampiyon olmasını istemem. Ha GS'ın trabzona yatmasını ise hiç kabul etmem. FB gibi şerefsiz bir camia değiliz biz. (buradakiler iyi bilir geçen sene nasıl bornova'ya maç sattıklarını)Ama şu da gerçek Bizimkiler kaba etlerini yırtsalar Trabzon'u yenemezler. Bu yüzden hiç şu "yatalım, yenilellim, yenelim" geyiklerine bu hafta girmeyin.
 
Herkesin anladığı dilden konuşmasını bileceksin !!!

Ben kazara da olsa yenmeyelim istiyorum ... :)

kim ne derse desin .. biraz aşağısı kasımpaşa ahahah
 
Takımın üzerinde herhengi bi baskı yok;seyirci olmayacak,yenilirsek ne olacak derdi hiiç yok.ve bu yüzden kazanacağımızı düşündüğüm maç..bi anda tüm Ts'lilerin en nefret ettiği kulüp haline dönüşeceğiz..en büyük dileğim eskişehir'in fb'den puan ya da puanlar alması ve bizim galibiyetimizin Ts'nin liderliğini değiştirmemesi..bu maçta biraz olsun moral bulacağımız maç olur inşallah...her türlü pis ve çirkef oyun fb'nin işi ,bizim değil...
 
Bırakın şu Fenerbahçe kompleksliğini yahu, şunu bilin ki Fener şampiyon olmazsa bizim ağa babaların zihinleri düzelmez, bir şok etkisi gerek. Ha Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu bende istemem ama yatmak, satmakta neyin nesi? Futbolcuları salla, yönetimi salla da bizim üstümüze geçirdiğimiiz ürünlerde Galatasaray Arma'sı var beyler! Futbolcuların durumu çokta tın, banane onlardan. Ben kendime bakarım, yarın bir gün çoluğunuz çocuğunuz, eşiniz dostunuz bunlarla size gelirse ne diyeceksiniz? "Valla Fener'in şampiyonluğundansa ben şike yapmayı tercih mi ederim" diyeceksiniz? Yapmayın beyler, kendinize gelin. Her yerde bağırıyorsunuz Metin Oktay, Ali Sami Yen diye.. Bunu mudur yani Metin Oktay'ın aşık olduğu zihniyet, bu mudur Ali Sami'nin kurduğu kulüp zihniyeti? Eğer buysa yazıklar olsun..

Dediğim gibi, futbolcuları, skorları s... edin. Yarın bir gün hepsi gider ama kalıcı olan Galatasaray ve Arma'sıdır. Yapmayın, etmeyin ve kendinize gelin. Çokta ağır şeyler söyletmeyin..

Not: Trabzon'u yeneceğimize gram ihtimal vermiyorum, s.....sen yenemeyiz!
Not2: Noktalı da olsa argo içerdiği için kusura bakılmasın, sinirler tavan yaptı maalesef.
 
geçen yılki yaptığımzı hatayı tekrarlamayalım fenere her 2 maçtada yenilip bursa'da puan alıp fb yi öne geçirtmiştik. Bu sefer saki geçen yılın tekrarı oluyor. Trabzonspor'a çok direnmenin gereği yok küme düşme gibi bir durum olmaz.
 

Üst