Galatasaray - Trabzonspor

Galatasarayın bu durumunu görmektense fenerbahcenin kaldıracağı kupayı görmeyi tercih ederdim..Öyle bir sezon yaşattılar ki bize saolsunlar içimdeki tüm futbol takımına olan sevgi uçup gitti..seneye şampiyon olalım ondan sonraki seneye yine olalam 4 sene üstüste birdaha şampiyon olalım artık eskisi gibi bu takıma bağlı olurmuyum bilinmez..Çünkü ben bu sezonu asla unutmayacam..

Maça gelirsek mi..ne halleri varsa görsünler..ben utandım onlar utanmıyor..birde utanmadan bazı oyuncular gitmekten bahsediyor..Git de kurtulalım yahu..
 
Maçın hakemi Bünyamin Gezer.

İlk defa şu adamın bizim lehimize düdük çaldığını göreceğiz herhalde. :)

Geçene seneki Bursa maçında Neil'i attıktan 2 dk sonra Bursaspordan Zapo'yu atmıştı durduk yere. İlk lehimize kararı o olmuştu :D ama tabi Fb lehine denebilir buna :)
 
webaslan sitesinde kenetlendik başlığı atmış..Bu takım sene başından beri tek bişeye kenetlenir oda yenilmeye..
 
kazanırsak,fenerin ekmeğine yağa süreceğiz adamlara yardımcı olacağız...
kaybedersek Bank Asyaya doğru yolculuğa devam....

bence bu gece için en mantıklı skor beraberlik,inşallah berabere biter maç.....
 
Bu zamana kadar adam gibi top oynamayan futbolcular gelip bu maç oynarlarsa pes derim artık.Normal şartlarda Trabzon çok rahat alır.
 
Benimde orta sahada Barış-Ayhan Mustafa'yı görmek istediğim bir maçtı bu maç. Forvette de Stancu Pimo ve KAzım. Bunla rnormalin üzerinde oynasa bile yenemezdik TS'u. Ama şimdi belli olmaz. Aykut kalede osla çok da gol kurtarırdı buna eminim. Zapata'ya güveniyorum. Her sene FB'lilerin GS'lı olması da ayrı bir konu, birgün herkes FB'li oalcak şiarından Her yıl BİR GÜN her FB'li GS'lı olacaka doğru dönüşüyorlar.. :)
 
Gençlerbirliği,Kayseriyi 4-1 ile gecti son saniyeler macta adamlar 34 puan oldu,üstümüze cıktılar biz 14.sıraya geriledik,dün de Sivas kazandı....

ne oluyor eyyyyyy acın kendinizi Bank Asya kapıda......
 

Üst