Galatasaray'ı Bu Sezon Kim Çalıştırmalı?

Galatasaray'ı Bu Sezon Kim Çalıştırmalı?

  • Bozidar Maljkovic

    Oy: 7 8.4%
  • Cem Akdağ

    Oy: 3 3.6%
  • Ergin Ataman

    Oy: 23 27.7%
  • Fotis Katsikaris

    Oy: 6 7.2%
  • Jonas Kazlauskas

    Oy: 10 12.0%
  • Pini Gershon

    Oy: 2 2.4%
  • Sergio Scariolo

    Oy: 1 1.2%
  • Stevislav Pesic

    Oy: 16 19.3%
  • Yağızer Uluğ

    Oy: 6 7.2%
  • Yakup Sekizkök

    Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

    Oy: 9 10.8%

  • Kullanılan toplam oy
    83
  • Anket kapatılmış .
Listedeki şıklaradan Katsikaris'i seçtim ama listede olmayan adaylardan Evgeny Pachutin ve Dusko Ivanovic de olabilir.
Katsikaris boşta olduğu için en makul aday. Dusko Vujosevic'in bize uyacağını sanmıyorum, keza Trincieri'nin de.

Yönetimin aklında ise herhalde Orhun Ene vardır ama sene ortasında zor
 
Başlık gayet yerinde hatta geç bile kalınmıştı.Bende tercihimi Kazlauskas'tan yana kullandım ama önce bu şubenin geleceğe dair planlarının belli olması lazım!! Ayrıca iyi bir basketbol direktörü lazım.Bu kişi ile gelecek planlanmalı ve hoca ona göre seçilmeli..
 
Diğeri işaretledim. Adayım da Oktay Mahmuti


Ben Oktay Mahmuti'nin vizyonsuzluğunu ve vasatlığını istiyorum.
Oktay Hoca'nın mütevazı bütçesiyle CSKA, Oly'ye sahayı dar etmesini istiyorum.
Cevher Özer gibi oyuncuların Krilenko gibi oyuncuları Box-out ettiklerini izlemek istiyorum.
Teodosic'e Abdi İpekçi topu dikmesini izlemek istiyorum.
Fenerbahçe deplasmanında Shipp gibi oyuncuların winner sayılarını izlemek istiyorum.
Sakat oyuncularla sözleşme imzalanmasın istiyorum.

Ben vizyonsuz ve vasat bir insanım. Ben Galatasaray'lıyım.

Başarısız olursakta en azından vizyonsuzuz deriz. 15-16 Milyon Dolar bütçe ile Eurocup'tan elenmeyiz, 10 Milyon Dolar bütçe ile Euroleague sonuncu olmak istemiyorum.
 
Büyük takımlar kazandıkları kupalarla, küçük takımlar ise büyükleri yendikleri maçlarla övünür. Ben Eurocup ve lig şampiyonluğuyla övünmeyi, Teodosic'in topu tepmesiyle övünmeye tercih ederim. İsteyen istediği gibi bir Galatasaray hayal etmek de özgür tabi. Diyorum ya vizyon meselesi
 
20 sene sonra Cumhurbaşkanlığı kupasıyla da övünüyoruz ama nedense görmezden geliniyor pek. :)
 
Dostum bunların seviyesine inme gerçekten hiç değmez, çoğunluğu Ergin Ataman ile gelen şampiyonluk ve Avrupa kupasıyla baskete merak salmış biatçı karakterler. Çok sevgili koçlarına eleştiriyi kaldıramıyorlar oraya buraya saldırıyorlar. Onların beklentisi şu: Takım rezalet, oyun adına bir şey yok, karakter ve ruh yok ama bizim yapmamız gereken 'Büyük koç geçen sene kupa aldı yaşasın' diye kendimizi avutmak.

Ataman'ı seçenler için "Biatçı ve basketboldan anlamayan küçük bir kitle" şeklindeki ifadeyi beğenip "Konuyu açan deha arkadaş" ifadesine seviyesizlik demek!!!
İkisi de saygısızlık önce bunu kabul edelim. Bizimle aynı fikirde olanlar istediği üslubu kullanacak ama farklı fikirde olanlar seviyeli olacak şeklinde bir kaide yok.

Diğer seçeneğini işaretledim Dusko Vujosevic. Fakat biraz sabır gösterip uzun vadeli bir yapılanma şartıyla. "Bizi playoffa sokamadı, gitsin" muhabbeti yapmadan.
 
Su anket yapilali bi aydan fazla olmus, listede ondan fazla koc var ve bi tanesi getirilmemis GS'nin basina... Isin uzucu yani bu anket baslatildiktan sonra birak ileri gitmeyi GS daha da kotuye gitti. Resmen cokus belliymis yani...

Tunelden gelen isik trenmis.
 
Bence bu kadar karaktersiz ayların ardından bu takımı anca bir Oktay Mahmuti paklar. Hoş adamı nasıl gönderdiğimiz de belli, geri çağırmaya yüzümüz var mıdır, o karakterinden ödün verip gelir mi bilmiyorum ama sezon ortasında Savovic diye adını bilmediğimiz adam getirip ona bile topa atlamaya varacak kadar basketbol aşkı ve iş saygısı aşılayan bu adam gibi insanlar yönetmeli Galatasaray'ı. Ki bunların tamamını basketbolunun son demlerini yaşayan ya da oyunuyla ilgili hiçbir yönü tam oturmamış adamlarla yaptığını da unutmamak gerek. Onun son kadrosunda bulunan tüm adamların da kariyerinin zirve performanslarını ortaya koyup yaşları ne olursa olsun bir daha o sezonki seviyelere çıkamamaları da başka bir ayrıntı. Ben böyle adamları görünce takımı sonuç ne olursa olsun 10 yıl emanet etmeye razıyım. Hiç yoktan biliyorsunuz ki; bu adamların işine çomak sokmadığınız sürece her zaman yenilse bile yüzünüzü yere düşürmeyecek takımlara sahip olacaksanız. Yüksek profilli maçlarda zaten mevcut olan gerginliği daha da yükseltmeyip takımına sadece top oynatmaya çalışması ve sonuçlarını açık yüreklilikle ifade etmesi de cabası. Keşke yarın gelse başlasa, bu takım adına yarınlara bakmak için şahsen çok daha fazla nedenim olur.
 
Uzağa gitmeye gerek yok forumda basketboldan '' çok iyi anlayan '' gençler var...

Forumda basketbolu Ataman'dan iyi bilen yok ama Galatasaray'ı kendinden çok seven pek çok insan var. Şu saatte Galatasaray'ı kendi isminin önüne koyan herkes takıma Ataman'dan daha fazla katkı verir. Ki yukarıda sayılan adamların basketbol bilgileri de ''forumda basketbol çok iyi anlayan gençler''in aksine Ergin Ataman'ın seviyesinde, ona yakın ya da onun çok üstünde. Ama kariyerleri boyunca işe saygılarının Ataman'dan çok daha yüksekte olduğuna inanıyorum. Bu faktörle sahada uygulamaya çalışacakları safi basketbolun gerçekleriyle bile takımı şu andan daha kötü hale getirebileceklerini zannetmiyorum.
 
Mahmuti'nin gönderiliş şeklinden dolayı Aysal'a ortalama bir Galatasaraylı gibi sempati besleyemiyorum.
Fakat Savoviç gibi oyuncuya topu atlatabilmesi marifet gibi görünse de Savoviç'i getirmesi de fiyaskoydu. Bu menajer işleri falan sıkıntılı.
Diğer taraftan herhangi bir koç şu kadroyu Ataman'dan daha iyi oynatır. Ahmet Kandemir gibi irrite edici tip gelmesin yeter.
Vujosevic olmadı Cem Akdağ önerim. Yağızer Uluğ da olur, sezon sonuna kadar.
 

Üst