GALATASARAY'lı Ünlüler

Gazete ve televizyonların Spor Müdürleri 'nin tuttukları takımları yazalım olsun bitsin..

Spor Müdürleri

Halil Özer- Gazete Habertürk (Fenerbahçe)
Esat Yılmaer- Hürriyet (Galatasaray)
Emrah Kayalıoğlu- Sabah (Galatasaray)
Cem Şengül- Milliyet (Fenerbahçe)
İbrahim Seten- Vatan (Fenerbahçe)
Nezih Alkış- Akşam (Fenerbahçe)
Tunç Özgen- Takvim- (Fenerbahçe)
Serkan Akcan- Zaman- (Beşiktaş)
Sadık Söztutan- Türkiye (Trabzonspor)
Can Uyguç- Posta- (Fenerbahçe)
Aydın Bayram- Star- (Beşiktaş)
Arif Kızılyalın- Cumhuriyet (Galatasaray)
Uğur Vardan- Radikal (Galatasaray)

Televizyonlar

Şansal Büyüka- Lig TV Genel Müdürü- (Fenerbahçe)
Aybars Hünalp- Show TV- (Galatasaray)
Fuat Akdağ- NTV- (Galatasaray)
Volkan Çetin- CNN Türk (Galatasaray)
Serkan Korkmaz- 24 (Galatasaray)
İlker Yasin- Kanal D (Fenerbahçe)

K. Porazan

Yanlış hatırlamıyorsam Serkan Korkmaz Galatasaray muhabirliğide yapmış zamanında. Programlarını takip ederim zaten belli ediyordu Galatasaray'lı olduğunu severim kendisini. :)

Kerem Porazan' Alıntı:
Gazete ve televizyonların Spor Müdürleri 'nin tuttukları takımları yazalım olsun bitsin..

Spor Müdürleri

Halil Özer- Gazete Habertürk (Fenerbahçe)
Yahu ben bu adamı senelerdir Galatasaraylı olarak bilirdim, şimdi konuya itiraz edecekken google amca sağolsun oradan bilgi aldım ve çok şaşırdım. Yıllardır Galatasaraylı olarak biliyordum valla... :)

Halil Özer, kendine Galatasaraylıyım diyen spor yazarlarından daha fazla Galatasaray'ı takip ve analiz eden Fenerbahçeli bir spor yazarıdır.

Hakan Avci' Alıntı:
Sarkici Nev yazilmadigsa yaziyim dedim.

Nev'i ben daha önce hürriyet'te okuyup buraya yazmıştım yinede içimde bir şüphe vardı ama geçen gün kanalımızda yayınlanan bir programa katıldı ve kesinleşti çokta iyi bir Galatasaray'lıya benziyor maçlara filan hala gidiyormuş.

Halil Özer Fenerbahçeli'dir. Galatasarayı Efendileri kitabını okudum kendisinin. Fenerbahçeli olmasına rağmen az eksili çok güzel bir kitap yazmış. Tebrik ederim, profesyonellik budur.