GALATASARAY'lı Ünlüler

Eren Aydın' Alıntı:
yunustaylan' Alıntı:
telekom maçında cenk , maç öncesi sanki bizim tezahuratları söylüyordu. belki ben yanılmış olabilirim.

cenk GALATASARAYlı ;)
Yunus tribüne çağırsak gelirdi o kadar kaptırmıştı kendini.

Saadet sen Milliyete bakma.Oldukça masa başı bir haber.Tombala yoluyla takımlar belirlenmiş gibi. :) :)

İnşallah öyle yapmışlardır hem belki Ender Arslan'da gerçekten Galatasaray'lıdır. :)

Burcu Esmersoy'da Galatasaray'lı. Hatta Uçan Kuş fbtv'nin teklifini ben Galatasaray'lıyım yapamam diyerek redettiğini yazmıştı bundan 2 yıl önce filan. :)

Mehmet Özcan' Alıntı:
vayy helal olsun Burcu Esmersoy'a müthiş gerçekten bizim kanaldada görsek bi onu
Aynen Mehmet ben´de cok istiyorum Burcu Esmersoy´u GS TV´de görmeyi,hatta gelirken yanin´da Aysun Cekic & Seda Ögretir´i getirse hic fena olmaz hani. :p

GS TV unutulmaz maçları veriyorya ALİSAMİYEN deki bir maçta kameralar Burcu Esmersoy u göstermişti . iyi hatırlıyorum :)

Güntekin Onay da GS li diye biliyorum.

Maşallah herkes de Galatasaraylıymış. :)

Güntekin Onay'ın rahmetli babası Beşiktaşlıdır ve kendisini de Beşiktaş'a yakın görüyorum.

Onur BALCI' Alıntı:
Maşallah herkes de Galatasaraylıymış. :)

Güntekin Onay'ın rahmetli babası Beşiktaşlıdır ve kendisini de Beşiktaş'a yakın görüyorum.
Güntekin konusunda bende Beşiktaşlı diye biliyorum ama tam emin olamadığım için yazmak istememiştim.. Zaten yanlış hatırlamıyorsam da bir programda öyle duydum diye anımsıyorum ama dediğim gibi yinede çok emin değilim..