GALATASARAY'lı Ünlüler

Eren Aydın' Alıntı:
Kerem Gönlüm Galatasaray'lı.Zaten ezelden beri severim onu demmeki haklı sebepleri varmış...

Efes Pilsen'in bu sezonki kadrosunda Galatasaray taraftarı olan oyuncu sayısı oldukça fazla. En iyisi hiç girmeyelim bu konuya, çıkamayız sonra içinden :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":2tcrp9n6]Kerem Gönlüm Galatasaray'lı.Zaten ezelden beri severim onu demmeki haklı sebepleri varmış...

Efes Pilsen'in bu sezonki kadrosunda Galatasaray taraftarı olan oyuncu sayısı oldukça fazla. En iyisi hiç girmeyelim bu konuya, çıkamayız sonra içinden :)[/quote:2tcrp9n6]
Girelim Ferhat ): sen bi ilk planda bildiklerini saysana :)

Aslında bu oyuncuların çoğu birebir açıklamadığı için sadece duyum bizimkiler. Kerem'lerin Fenerbahçe'li olduğu da yazıyordu bir yerde ama pek ihtimal vermiyorum yinede. En azından Tunçeri için eminim :)

ahh şu fener EL de oynadığı için topladı kendi taraftarı olduğu oyuncuları(kutluay, mirsad,ömer vs)

bizde oynasaydık EL de,şimdi bu saydığımız efes teki ouncular eminim bizde olurdu!

Eren Aydın' Alıntı:
Kerem'in kendisi dedi az önce spormax.Açıklamalarıın bir kısmı transfer kısmında var.

Kerem Gönlüm geçen sene kanal D'de yayınlanan Cinemania programındada söylemişti Galatasaray'lı olduğunu. Engin Atsür bjk'li diye biliyorum ayrıca Ender Arslan'ında fb'li olduğu söyleniyordu.

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Eren Aydın":32hz992y]Yok Ferhat Gönlüm için konuştum :)[/quote] Şimdi arşiv karıştırıp buldum o dediğim haberi senin için :) [url="http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=4989795' Alıntı:
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=4989795[/url][/quote:32hz992y]
Valla Ferhat Kerem Gönlüm ve cenk Akyol'a fenerbahçeli yazmışlar demekki son haddinde işkembeden sallamışlar... :)

Cenk Akyol'un Galatasaray'lı olduğuna inanmıyorum bence o fb'li. Daha önce bizim dergide verdiği bir röpörtajda Galatasaray'lı olmamı anneme borçluyum filan demişti ama dedim ya inanmıyorum bence o taraftara şirin gözükmek için öyle söylemişti. Ayrıca Ender Arslan'ın Galatasaray'lı olmasını çok isterim. :)

Saadet Unal' Alıntı:
Cenk Akyol'un Galatasaray'lı olduğuna inanmıyorum bence o fb'li. Daha önce bizim dergide verdiği bir röpörtajda Galatasaray'lı olmamı anneme borçluyum filan demişti ama dedim ya inanmıyorum bence o taraftara şirin gözükmek için öyle söylemişti. Ayrıca Ender Arslan'ın Galatasaray'lı olmasını çok isterim. :)
Saadet Cenk Galatasaylı değilse emin ol hiç birimiz değiliz...

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":fh42ey58]Cenk Akyol'un Galatasaray'lı olduğuna inanmıyorum bence o fb'li. Daha önce bizim dergide verdiği bir röpörtajda Galatasaray'lı olmamı anneme borçluyum filan demişti ama dedim ya inanmıyorum bence o taraftara şirin gözükmek için öyle söylemişti. Ayrıca Ender Arslan'ın Galatasaray'lı olmasını çok isterim. :)
Saadet Cenk Galatasaylı değilse emin ol hiç birimiz değiliz...[/quote:fh42ey58]

Eren birşeymi biliyorsun bu konu hakkında biliyorsan açıkla lütfen :)

Bize geçen sene gelmesinin yagane sebebi budur.Onu geçtim kaç tane maçımıza geldi bu sezon çoğunda bize eşlik etti bağırarak.Hatta Telekom maçından önce formasıyla kenarda beklerken bile ayağı ile tempo tutuyordu bize.Çok iyi bir Galatasaray'lı yani gönlünü ferah tut :)

telekom maçında cenk , maç öncesi sanki bizim tezahuratları söylüyordu. belki ben yanılmış olabilirim.

cenk GALATASARAYlı ;)

yunustaylan' Alıntı:
telekom maçında cenk , maç öncesi sanki bizim tezahuratları söylüyordu. belki ben yanılmış olabilirim.

cenk GALATASARAYlı ;)
Yunus tribüne çağırsak gelirdi o kadar kaptırmıştı kendini.

Saadet sen Milliyete bakma.Oldukça masa başı bir haber.Tombala yoluyla takımlar belirlenmiş gibi. :) :)