Burak Hakkı 8)
Songül Karlı
Songül Karlı
Nereden biliyorsun GS´li oldugunu?Alison Sudol' Alıntı:Almayanın yükselen yıldızı etnik olarak Türk olsa da hala milli takımınını seçememiş olan ama sıkı bir Galatasaray taraftarı Mesut Özil...
Bu kadar !!!Okan BAKIR' Alıntı:Şebnem SCHAFFER
Kim kazanmisti o iddiayi?Eren Aydın' Alıntı:Bilmiyorum yazıldı mı ama Şahan Gökbakar'da Galatasaraylı.Hatta Beyaz ile iddiaya girmişlerdi.
Kim kazanmisti o iddiayi?[/quote:23yecaf3]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Eren Aydın":23yecaf3]Bilmiyorum yazıldı mı ama Şahan Gökbakar'da Galatasaraylı.Hatta Beyaz ile iddiaya girmişlerdi.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Coca Cola CEO'su Muhtar Kent.
Mustafa Marangoz' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":296g8tkl]Coca Cola CEO'su Muhtar Kent.
Ben´de yanliz 1 düzeltme yapmak istiyorum Ümit Karan´i unutmussun konuklar arasina.Eren Aydın' Alıntı:Yok Hakan esprisine söyledim ama Galatasaray'lı bir sovmen olsa anca bu kadar Galatarasay'lı konuk çağırabilirdi ki kendi programına yakın zamanda fenerli bir sporcu aldığını hatırlamıyorum...
Ben´de yanliz 1 düzeltme yapmak istiyorum Ümit Karan´i unutmussun konuklar arasina. [/quote:i7mbobfb]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Eren Aydın":i7mbobfb]Yok Hakan esprisine söyledim ama Galatasaray'lı bir sovmen olsa anca bu kadar Galatarasay'lı konuk çağırabilirdi ki kendi programına yakın zamanda fenerli bir sporcu aldığını hatırlamıyorum...