GALATASARAY'lı Ünlüler

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":23yecaf3]Bilmiyorum yazıldı mı ama Şahan Gökbakar'da Galatasaraylı.Hatta Beyaz ile iddiaya girmişlerdi.
Kim kazanmisti o iddiayi?[/quote:23yecaf3]
Beyaz kazanmıştı ne yazıkki kadıköyde olan bir maçtan önceydi sanırım. Ama Beyaz'dan doğru yolu bulması ile ilgili ümidim var.Önce Işıl sonra Engelsiz Aslanlar... 3. konuğunda Gs'li yapacaz inşallah :)

Yok Hakan esprisine söyledim ama Galatasaray'lı bir sovmen olsa anca bu kadar Galatarasay'lı konuk çağırabilirdi ki kendi programına yakın zamanda fenerli bir sporcu aldığını hatırlamıyorum...

Eren Aydın' Alıntı:
Yok Hakan esprisine söyledim ama Galatasaray'lı bir sovmen olsa anca bu kadar Galatarasay'lı konuk çağırabilirdi ki kendi programına yakın zamanda fenerli bir sporcu aldığını hatırlamıyorum...
Ben´de yanliz 1 düzeltme yapmak istiyorum Ümit Karan´i unutmussun konuklar arasina. :p

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":i7mbobfb]Yok Hakan esprisine söyledim ama Galatasaray'lı bir sovmen olsa anca bu kadar Galatarasay'lı konuk çağırabilirdi ki kendi programına yakın zamanda fenerli bir sporcu aldığını hatırlamıyorum...
Ben´de yanliz 1 düzeltme yapmak istiyorum Ümit Karan´i unutmussun konuklar arasina. :p[/quote:i7mbobfb]
O bölümü kaçırmışım bak :p