Beyaz Show'a Arda ve Sabride katılmıştı.
O Kim?Arkadaslar Kaleydoskop´da gördüm Suat Suna´da bizdendir.Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Şarık Tara
Nasıl Faydalanmıyoruz böyle bir isimden anlamıyorum
Hayrani digil misin?Saadet Unal' Alıntı:Betül Demir'de Galatasaray'lıymış nedense çok sevindim belkide sadece işiyle ön planda olduğu için.
Hayrani digil misin? [/quote:12c0wso6]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Saadet Unal":12c0wso6]Betül Demir'de Galatasaray'lıymış nedense çok sevindim belkide sadece işiyle ön planda olduğu için.
Nereden biliyorsun GS´li oldugunu?[/quote:1tp60lwt]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Alison Sudol":1tp60lwt]Almayanın yükselen yıldızı etnik olarak Türk olsa da hala milli takımınını seçememiş olan ama sıkı bir Galatasaray taraftarı Mesut Özil...
Mert kardesim Faruk Atalay kim?Mert Ünal' Alıntı:faruk atalay
Iyi etmemissin dostum pek sevmem kendisini.Alison Sudol' Alıntı:Güneri Civaoğlu yazıldı mı bilmiyorum ama sürekli VIP programında onu görünce yazayım dedim..
Mert kardesim Faruk Atalay kim?[/quote:178o2ynu]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Mert Ünal":178o2ynu]faruk atalay
Iyi etmemissin dostum pek sevmem kendisini. [/quote:1txk32po]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Alison Sudol":1txk32po]Güneri Civaoğlu yazıldı mı bilmiyorum ama sürekli VIP programında onu görünce yazayım dedim..
[/quote:q7g9gky7]Mustafa Marangoz' Alıntı:[quote="Hakan Avci":q7g9gky7]Faruk Atalay, yanılmıyorsam UEFA kadromuzda yer alan, ancak şuanda Mersin İdmanYurdu'nda oynayan bir futbolcu .