Geleneksel GSBASKET Ankara İftarı

Şamil Abi, ben arayacağım seni.

Onur Abi, dünya şampiyonasından kesik yedik; Ankara'da olduğumuz tarih değişti. :)

Kerem Abi, sen sus konuşmaya hakkın yok abi senin. :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Beykoz sahil yolunda piknik yapıp da boğazda yedik denilebilir :)

Bebek taraflarında diye şart koşmak lazım :)

Ben de gelmek isterdim ama malesef Ekim'den önce İstanbul'da olmam imkansız.

Kerem abi Beykoz sahilinde apaçi dolu be abi =) Adam donuyla denize atlıyor... :D

En güzeli hidiv kasrı... Ramazanda değilde ramazandan sonra ekim kasımda mangal düşünülebilir... :roll: Kendimi düşünüyorum ben, ben de gelmek istiyorum ya...

Bir gece hoca karısı ile konuşurken şöyle demiş :
?Yarın hava yağmurlu olursa oduna, açık olursa tarlaya gideceğim.?
Karısı çıkışmış :
?Efendi inşallah de!?
Hoca hiddetlenmiş :
?Niçin inşallah diyeyim hatun? İki işten biri mutlaka olacak, ya o, ya bu!?

Ertesi gün hava yağmurlu olduğu için ormana gitmek üzere sabahleyin erkenden evden çıkmış, biraz gittikten sonra yolda bir sipahiye rast gelmiş. Atın üzerindeki sipahi seslenmiş Hoca ?ya :
?Bana bak baba! Filan köye nerden gidilir??
Hoca da ilgisiz bir tavırla cevap vermiş :
?Bilmem!?
Sipahi yoluna devam etmek isteyen Hoca ?yı bırakmamış ve kamçıyla birkaç defa şiddetle vurduktan sonra bağırmış :
?Seni gidi hain herif seni! Bilmezsin ha! Çabuk düş önüme! Sen beni ta o köye kadar götüreceksin!?
Hoca bu emri yerine getirmezse başına neler geleceğini düşünerek sipahinin önüne düşmüş ve hayli uzakta bulunan köye kadar götürmüş. Fakat vakitte bir hayli geç olduğu için artık ormana gidememiş, doğruca evine gelmiş. Kapıyı çalınca karısı içerden seslenmiş :
?Kim o ??
Hoca da suçlu suçlu karşılık vermiş :
?İnşallah benim hatun, aç kapıyı!?

Berkan'a tarih kesin dedik, ahanda yine değişti.

Ama doğru sözlüyüz, en başta söylediğimiz tarih olan 24 Ağustosa dönüş yaptık tarihle ilgili. Herkese uygun bu tarihi bulabildik. 24 Ağustos yarından sonra oluyor bu arada, benden söylemesi :)

Mekanı yarın Şamil Abi ayarlayacak bu arada.

Gelecek Olanların Listesi

Şamil Turançiftçi
Onur Yavuz
Barış Şişman
A.Çağlar Torun
Alperen Kaplan
Sefa Kadakal
Bağdat Kaynak
Kerem Seçer

İsmini falan unuttuğum, yahut ben de varım ulan diyen varsa buraya yazsın işte adını ;)

Abi işin gerçeği Bağdat Abla'yı, Şamil Abi'yi, Çağlar Abi'yi ve kendimi ayarladım. Gerisini bilemem.. :p

Ankara'da olmama durumu olanlara göre ayarladık işi Kerem Abi. Ankara içindekilerden maraza çıkmaz sanırım. Değil mi? :)

Ya ben açıkçası Etimesgut da biyer var oraya gidelim derim.

Şimdi şöyle bi durum var gider sıradan bi yer de sıradan yemekler yeriz kişi başı 30 lira veririz ki bunu verirken zorlanacak arkadaşlar muhakkak vardır. Hani burada isteyen istediğini yer hem 10 numaradır yemekler, hemde çok daha uygun olur fiyat olarak.

Hani ulaşım belki biraz sıkıntı olur onuda şöyle yaparız. Ben Beşevler veya Kızılaydan o tarafa yakın arkadaşları arabayla alırım iftardan sonra geri birakırım, Kerem, Barış zaten bu tarafta oturuyor Alperen fasulyeden parkta yat dersem parkta yatar Şamil abisine sorun çıkarmaz :) , diğerlerinide ben araba ile bırakaırım sorun olmaz.

Benim fikrim bu yönde hem daha az para veririz hemde daha güzel yeriz.
Ama dersenizki aman ne olacak sanki ben daha merkezi biyerlerdede ayarlayabilirim sıkıntı olmaz.

Haha, iste parkta bile yatarım abi haklısın. :)

Ben konuyla ilgili net bilgi sahibi değilim Ankaralı olmadığımdan, topu Onur Abi'ye atıyorum :)

Evet, yok mu söyleyecek sözü olan? :)

Yoksa mesele halledildi. Mekan Şamil Abi'nin belirttiği şekilde ayarlandı. Ulaşım konusunda da hepinize tek tek ulaşacağız.

Tamam abi, akşam geldiğimde o iş hallolmuş olacak İnşallah.

An itibariyle bir aksilik çıkmazsa gelecekler:

Şamil Abi
Ben ( kestirmem, anlayan anladı :) )
Çağlar Abi
Kerem Abi
Bağdat Abla
Onur Beyabi

Barış Abi ve Sefa geliriz diyorlardı, bugün onlara ulaşacağız, ayrıca Serdar Abi ve Ali Abi ile birlikte Barış Yarar'ı da arayacak Onur Abi. An itibariyle durum bu şekilde.

Barış Etimesgutta Mevlana var güneş tren istasyonun yanında orada yiyeceğiz inşallah.

Sen Eryamandan gelirken Turgut Özal köprüsünde inip Sincan yönüne giden dolmuşlara veya otobüslere binip yaklaşık 3 dakika sonra güneş tren istasyonunda ineceksin. Zaten yolun hemen kenarında sağda göreceksin.