Virüsten dolayı kimsenin girmeye yanaşmadığını düşündüğüm için yazmıştım. Ben virüs programını kapatıp öyle giriyordum.
Sizin aklınız alıyor mu alexdesouza adlı bir üyeyi onaylamamızı. Burası çok doğru eleştirilerde biraz fevri davranıldıMurat İNAL' Alıntı:Sistemsel konular özellikle bu php forumlarda o kadar kolay değil arkadaşlar.
Basit düz bir forum kullansak sorun olmaz belki ama böyle eklentili ve renkli bir forum yaratırken arkalarda sorun çıkabiliyor.
Zamanla düzeltiliyor işte.
Sizin aklınız alıyor mu alexdesouza adlı bir üyeyi onaylamamızı.Lütfen eleştiri varsa da saldırı şeklinde olmasın.
Murat İNAL' Alıntı:Kimlik numarası olayına ben şahsi olarak karşıyım. Sıkıntısı çok olur. Ama konuşuyoruz arada. Karar verilirse geçilir.
Barış Şişman' Alıntı:Neyse konu ile alakası yok ama belirtmek istedim. Birde phpbb forum sistemi herkes tarafından kullanılan bir sistem ama duyduklarım da epey zor olduğu. Burasını vbulletin forum sistemine dönüştürseniz nasıl olur? Bildiğim kadarıyla forum sistemlerinin içinde en iyi olanı vbulletin, hem kod yazılımları falanda phpbb'ye göre daha kolay diyorlar ancak onunda 100-150 dolar gibi bir lisans parası vardı galiba..
Ben´de bu konuyu dile getirecektim,ancak Esra abla benden önce davranmış.EsraGerçek' Alıntı:acaba yöneticiler özel mesaj gönderme iznini iptal mi ettiler..
sanırım özel mesajlarda bir sorun var..