Görüş ve İstekler

Benim bir önerim olacak.

Bu sitede neden bir Atatürk bölümü yok? Ben çok önceden beri hep düşünüyordum hatta bir ara bu öneriyi yapacaktım ama admin'lerden birinin uyarısını görünce yazmaktan vazgeçtim ama bu site de olmazsa olmaz'lardan olan Atatürk bölümünü de görememekten dolayı hicap duyuyorum..

Bir basketbol sitesi ile ne alakası var denilebilir ancak Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda da ahlaklısını severim" sözünü hatırlayalım.. Burada o bölümü isteyen bir çok kişinin var olduğuna inanıyorum ve biran önce açılmasını talep ediyorum. Madem "Atatürk Gençler'iyiz" bizimde bu konularda iki kelam edip birşeyler öğrenmek hakkımızdır diye düşünüyorum..

O bölümde Atatürk ile ilgili materyaller, yazılar, videolar, ses ve görüntü vs. gibi şeyler paylaşabiliriz. Yeri gelir önemli konularda birbirimiz ile fikir teatrisi yaparız ve daha iyi şekilde bilinçleniriz..

Bu öneriyi dikkate almanızı öneriyorum sayın yöneticiler...
 
arkadaşlar forum tekrar açıldığından beri siteye her girmek istediğimde tekrar oturum açmam gerekiyor, otomatik oturum aç seçeneğini seçsemde çalışmıyor bir türlü, siteden çıkınca sanki üye çıkışı yapmış gibi oluyorum. bu sadece bende mi oluyor sizde de var mı aynı sorun?
 
site açıldığından tekrar açıldığından beri karşılaştığım bir sorun var, siteye girişte otomatik oturum açmayı seçiyorum ama siteden çıktığımda tekrar üye girişi yapmam gerekiyor. üye çıkışı yapmadan siteden çıksamda girişte tekrar üye girişi yapmam gerekiyor. seçtiğim otomatik oturum açma bir işe yaramıyor. sizde de böyle bir sorun oluyor mu?

ayrıca bu ileyi buraya ikinci yazışım, ilki yazdığım ileti -hangi nedenle acaba- silinmiş
 
Özel Mesaj Sayısı arttırılamaz ?
İmzaya 75 harflik anlatım yetmiyor :oops: Veya 10un yerine usebar koyulamaz mı LÜTFEN :oops:

ubanfinala1jeke.gif


ubanfinalrium0r.gif


gs6.gif


gs5.gif


gs4f.gif


gsmaynagiu.gif


gs3.gif


gs3.gif


20914.gif


istiklalmarsicw8.gif


turkfl.gif


basket.png
 
Barış, daha önce de dile getirdiğim gibi bazı endişelerimiz var. Bu konuda zaman en iyi ilaç.

Özel mesajlar ve oturum açma ile ilgili sorunlar çözülmüş olsa gerek.

Halil İbrahim Bey, bu bölümde iletiler onaya tabii, silinmiş bir ileti yok, onaylanmayı bekliyormuş.

Ayşegül Hanım, imzanın kısası makbuldür. İmza atarken de, yazarken de seçici olmak gerekir.
 
Atatürk'ün Türkiyesinde Atatürk'ün ilke ve inkilaplarına bağlı olan bir kulup olan Galatasaray'ın en önemli sitelerinden birisi olan Gsbasket'te Atatürk köşesi olması kimseyi rahatsız etmez diye düşünüyorum.

Yoksa yanılıyor muyum ?

Bende Barış arkadaşıma destek vererek bu bölümün bu siteye yakışacağını düşünüyorum.

Üsttekinin hakkında sağdaki soldakinin hakkında yorum yapacağımıza Atamız için yorum yaparız, yorum yapamasak bile okuyup bilgileniriz.
 
Burak mesele Atatürk Köşesi´nin yaratacağı rahatsızlık vs. değil. Zaten Mustafa Kemal´den rahatsız olanlar varsa, yolları açık olsun.

Sorun, gösterilecek olan ilgi. Bir başlık açılır, 1 tane cevap gelir, 5 tane gösterim olur. Kendi adıma konuşacak olursam, bunu kabullenemem.
 
Abi seninle uzun uzun bu konuyu konuştuk, sende bu bölüme destek veriyorsun ancak denemeden bilemeyiz destek gelip gelmeyeceğini.. Bölüm açılsın, daha sonra tam donanımlı şekilde o bölümü işler hale getirelim. O bölüme katkı yapacak üyeler; sen, ben, Burak, Burak Ceyhan, Onur Balcı, Erdem, Evren, Serdar Abi ve isimlerini unuttuğum bir çok arkadaşımız bu bölüme katkı sağlayacak güçte ve bilgidedir..

Burak'ın da dediği gibi Atatürk Türkiye'sin de yaşıyoruz ve internet aleminde önemli bir yeri olan bu site'de şu ana kadar böyle bir bölümün açılmaması beni derinden yaralamıştır, haa eğer Mustafa Kemal isminden rahatsız olan veya o bölümün açılması ile birlikte üzülecek veya istemeyecek olan varsa buyursun üzülsün ve rahatsız olsun.

Geçenlerde bu ilgiyi denemek için "Atatürk Son Balo - Vals & Zeybek" adlı bir başlık açmıştım. Evet onlarca kişi yazmadı ama bir iki kişi gönlünden geçeni yazarak katkıda bulundu. Bölüm açıldığın da belki onlarca, hatta yüzlerce kişi oturup kafa patlatıp yazılar yazmayacak ama bizde bazı şeyleri çok iyi anlatacağız..

Velhasıl ben bu bölümün açılmasını şiddetle öneriyor ve istiyorum.
 
Barış Şişman' Alıntı:
Geçenlerde bu ilgiyi denemek için "Atatürk Son Balo - Vals & Zeybek" adlı bir başlık açmıştım. Evet onlarca kişi yazmadı ama bir iki kişi gönlünden geçeni yazarak katkıda bulundu. Bölüm açıldığın da belki onlarca, hatta yüzlerce kişi oturup kafa patlatıp yazılar yazmayacak ama bizde bazı şeyleri çok iyi anlatacağız...
Barış işte sorun da bu. Açılan her başlığa 3-5 ileti yazılacak, 10 kişi görüntüleyecek, yani toplamda 10 kişi okuyacak. Bu içine siner mi?

Neyse bu bölüm fikirlerin tartışıldığı yer değil. Bunu özel olarak görüşürüz. Sonra da düşüncelerini yönetim bölümünde arkadaşlarla paylaşırım.
 
Barış Şişman' Alıntı:
Siteye "Atatürk Köşesi" adı altında bir bölüm açılmasını talep ediyorum..
Destekliyorum ...

Bu iletinin üzerinden 3 gün gecmiş hala koca sitenin hiç bir yerinde ''Atatürk Köşesi'' yok . Herhalde çok zor olsa gerek bu site yöneticileri için bir ''Atatürk Köşesi'' açmak . Yöneticilerimiz unutmasınlar ki bırakın bu forumu yönetmeyi , şuan nefes bile alıyorsanız(veya alıyorsak) Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk sayesinde alıyorsunuz . Hee eğer bölümün yeterince ilgi görmeyeceğinden şüpheleniyorsanız siz hiç merak etmeyin . İnternette Atatürk'ün atılımlarıyla ile ilgili (resim,yazı) ne var ne yok her türlü şeyi bulup donatırız o bölümü . Yeterki bu foruma Atatürk Köşesi açılsın . Dediğim gibi nefes alıyorsak bile onun sayesinde alıyoruz .

Saygılar
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Emin şu klavyenin ayarını bir ara gözden geçiriver...
Benim klavyemin ayarı gayette iyi siz merak etmeyin . Ayrıca yanlış hiçbir şey söylemedim herhalde siz yanlış anlıyorsunuz . Sadece arkadaşımın önerisini desteklediğimi yani bu siteye bir Atatürk Köşesi açılmasının siteye çook çok ayrı bir güzellik katacağını söyledim ve halada söylediklerimin arkasındayım .
 

Üst