Güzel bir çalışma oluşturmaya çalışacağız. Ayrıca farklı olması lazım. Zamanla daha iyi çalışmalar gerçekleştirmeyi umuyorum. Erdal ile yazışma şansını elde edeyim, ayrıntıları konuşuruz.
Barış öncelikle tespitleri doğru yapmak gerekir. Forum yönetimi olarak Atatürk üzerinden raiting sağlamaya çalışacak yapıya asla sahip değiliz.Barış Şişman' Alıntı:Abi bu raiting kaygısı nedir? Tamam sizler olası ilgi görmemezlikten dolayı tereddütte kalıyorsunuz ama hiç birşey olmazsa bile o bölümün bu sitede olması gerektiğini düşünüyorum.
Burada kimseyi zorla Atatürkçü yapmak niyetinde değilim, niyetim; sadece paylaşımlar da bulunup benim gibi düşünen insanlarla fikir teatrisine girmek. Seninle daha önce konuştuğumuzda da bilmem ne sitesinde bile var neden burada yok demiştim. İşte beğenmediğimiz o sitede bile bu bölüm varken, basketbolun kalbi olan bu sitede olmaması beni çok üzüyor.
Artık ekip olarak karar verin ve ya "açacağız" ya da "kesinlikle bu bölüm açılmayacak" deyin.
Yılmaz Özardıç' Alıntı:Neden yeni bir avatar koymak istediğimde koyamıyorum?
Uğur GÜVEN' Alıntı:[quote="Yılmaz Özardıç"sre1ggz]Neden yeni bir avatar koymak istediğimde koyamıyorum?