Sevgili Önder,Kerem belki maksadını aşmıştır ama böyle cevap vermeye de hakkın yok.Mihriban Hanım için bende pek olumlu düşünmüyorum.Ama yazma gereği görmedim.Herkesin fikrine saygı göstermek gerek.
Sen cidden çok fazla şansını zorluyorsun bu forumda. Lafını bil de öyle konuş, birşey bilmeden boş boş, salak salak şeyler yazma buraya.
Ben de Mihriban Oğuz hakkında olumlu düşünmeyenlerin neden olumlu düşünmediğini merak etmişimdir hep. Bu yüzden bu başlığa yazmadım. emme basma tulumba gibi kendimi tekrarlamak istemedim. GS'ın her kadın maçında tribünde gördüğüm bir insandır Mihriban oğuz. Geçen sene oynanan (olaylı maç) GS-FB erkek basketbol maçının sonundaki sevincini de gördüm bi fiil salonda. Şimdi sorsam gene yanıt gelmeyecek. Bir fısıltı gazetesi döner durur ve insanlar gerçeklere değil fısıltı gazetelerine inanmayı tercih eder. Ha GS'dan ayrıldıktan sonra söyledikleri ile ilgili bir sorununuz varsa açın bakın aynı kelimeleri Cem Akdağ da etmiş. E Cem akdağ bu kadar sevilesi iken neden Mihriban sevilmiyor? Bence saplantılarınızdan kurtulun (bunu da bu sitede çok söyledim) resme eşit mesafeden bakın sonra değerlendirin. Ha Mihriban Oğuz GS kadın basket takımının gene başına gelse büyük ihtimalle bir çoğunuz bir daha kadın maçlarına gitmeme kararı alırsınız. Zaten her sezon başında GS kadın basket maçlarına gitmemek için yeni bahaneler yaratmıyormusunuz ki? Şimdi böyle demogojik laflar etmeyeceğim (GS için bir taş taşıyanın yanındayım v.s.) Ama birilerinin GS'lılığını sorgularken o an nerede durduğunuza da bakmanız gerekiyor. Nasıl bir kinmiş ki bu burda MİH dese biri hemen ortaya zıplayan insanlar var. Bugün yarın doğum günü Mihriban'ın. Şimdi doğum gününü kutlayacağız eminim oraya bile girip bir kaç laf sokma telaşında olan insanlar olacak. Herkes yamuk bir siz doğrusunuz...
Uğur Güven bu konu fazla uzamazsa iyi olur diyorum ama susamıyorum..
1. Önder abin kızmak da haklı da olsa tarzı hoş değildi .. bu kesin .. bunda kimse beni ikna edemez..yani orada bir 'salak salak" lafı etmeseydi hiç karışmazdım inan..
2. kimse kimseyi iyi tanıyamaz.. bir laf vardır "insanları tanımaya çalışma.. tanıdığın an kaybedersin" diye.. kim demiş niye demiş bilniyorum ama doğru demiş..
3- Önder abin seviyor/nefret ediyor diye herkes de sevmek/nefret etmek zorunda değil...sanırım sen de kzıdın yanlış yazdın bu arada emeklerini duyuyorum .. teşekküker
he unutmadan söyleyim .. Önder abinin ağırlığından söz etmişsin .. gördüğüm kadarıyla sıska biri : ) benim kadar ağır olamaz
bi kere de düzeltmeden yazmayı öğreneceğim : )