Yetkililere sesleniyorum.Lütfen şu foruma üye olabilmek için bir takım şartlar koyun.Ne bileyim Galatasaray ile alakalı sorular olsun.Haddime değil gerçi ama herkesin rengini bilelim.Bazı kişiler hakkaten can sıkmaya başladı forumda.
Yetkililere sesleniyorum.Lütfen şu foruma üye olabilmek için bir takım şartlar koyun.Ne bileyim Galatasaray ile alakalı sorular olsun.Haddime değil gerçi ama herkesin rengini bilelim.Bazı kişiler hakkaten can sıkmaya başladı forumda.
Halil İbrahim Bey, forumda üyelere 50 adet mesaj saklama hakkı veriliyor. Eğer kutunuz dolu ise sistem eski meajları silmiyor, mesaj göndermeniz ya da almanızı engelliyor. Gelen ve gönderilen mesajlar bölümünü boşaltmanız gerek.
Anasayfa konusundaki eleştirinize söylenecek söz yok, haklısınız...
Gelip burada kendini tatmin eden adamlar görmek istemiyorum ben. Her yenilgiden sonra şu oyuncumuz böyle bu oyuncumuz böyle şu yetersiz laflarını okumaktan bıktım. Lütfen gereken yapılsın.
Bu takım 21 yıldır yapılamayanı yaptı; hak ettiği kesinlikle bu tip adamlar değil!
Beni kastediyorsan eğer eleştirimde sonuna kadar haklıyım.Hücum süresinin bitmesine 2 saniye kalan potadan çok uzaktaki oyuncuya omuz atarak rakibe 2 sayı hediye etmeyi ve bunu 3 defa tekrar etmeyi eleştiririm tabii.Böyle bir hareketin hiç bir mantıksal açıklaması yoktur ve olamaz.Rakibe hediye 6 sayıdır bu