Görüş ve İstekler

Can, e-posta adresi değişikliğini üyeler kendisi yapamıyor. Değiştirmek istediğin adresi özel mesajla bize iletirsen gereken yapılır.

Burası GS platformu ise eğer, GS platformu gibi davransın. GS isminin geçtiği bir yerde insanların elinin ayarının olmalı. Aklının estiğince herkez dilediğini yazacak ise hakettiği cevabı alır. Hele de bela okuyanlar.

Basketbol alanlarında yaptığımız ''maçın en iyi ilk 3 oyuncusu'' oylamasını futbol maçlarında da yapmamız hoş olmaz mı acaba ?

Enes Kömürcü' Alıntı:
Basketbol alanlarında yaptığımız ''maçın en iyi ilk 3 oyuncusu'' oylamasını futbol maçlarında da yapmamız hoş olmaz mı acaba ?

Basketbol için oylamayı yapıyoruz çünkü kazanan oyunculara ödül vermeyi düşünüyoruz aylık. Şu anda bu konu üstünde çalışıyoruz.

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
[quote="Enes Kömürcü":2qu21uzq]Basketbol alanlarında yaptığımız ''maçın en iyi ilk 3 oyuncusu'' oylamasını futbol maçlarında da yapmamız hoş olmaz mı acaba ?

Basketbol için oylamayı yapıyoruz çünkü kazanan oyunculara ödül vermeyi düşünüyoruz aylık. Şu anda bu konu üstünde çalışıyoruz. [/quote:2qu21uzq]

Süper fikirmiş...

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
[quote="Enes Kömürcü":14rpveh9]Basketbol alanlarında yaptığımız ''maçın en iyi ilk 3 oyuncusu'' oylamasını futbol maçlarında da yapmamız hoş olmaz mı acaba ?

Basketbol için oylamayı yapıyoruz çünkü kazanan oyunculara ödül vermeyi düşünüyoruz aylık. Şu anda bu konu üstünde çalışıyoruz.[/quote:14rpveh9]

Peki o zaman.Güzel fikir.

Aras sen benden daha iyi biliyosun, çoğu zaman yerli oyuncularımızdan hiç katkı alamıyoruz. Fikrin esasında güzel ama bi oyuncu iyiyse iyidir, bana pek uygun gelmedi açıkçası kim iyiyse o iyidir be Aras nasıl olacak, Spartak maçında Nihan biraz katkı verdi vermese bir tane düzgün oynayan yerli yoktu. Ne dersin.

Estağfurullah Şamil, tabii genel olarak zaten en iyi performans 3 yabancıdan geliyor, onu tartışamayız bile. Fakat kurallarda da olan bir zorunluluk var, sahadaki 5 oyuncudan en az 2'si yerli olmak zorunda. İyi de oynasalar kötü de sahada olacaklar, o yüzden yerlilerin en iyisi kim bunu bulmak ve -kadın takım için- Sylvia-Seimone-Doneeka/Currie/Gintare klişesini yıkmak adına ben o fikri sundum.

Böylece sene sonunda Yılın En İyi Yerlisi'ni de seçebiliriz.

Selamlar.
Forumda verilen bağlantılara tıklandığında forumdan çıkış yapılıyor, oysa ayrı bir sekmede açılsa daha iyi olur.

Foruma giriş yapmak istiyorum ama bing arama motoruna yönlendirme yapıyor. Bu hergün karşılaştığım bir sorun haline geldi. Mecburen Ktunnel.com aracılığı ile siteye girebiliyorum. Bu konuda bilgi edinmek istiyorum. Teşekkürler.

yanlış yere yazmış olabilirim ama başka bi yer bulamadım.öncelikle özür diliyorum.
galatasaray sözlükten yazarlık aldım.ileti yazıyorum ama gözükmüyor.sadece çaylak iletisi olarak gözüküyor.bidahaki girdiğimde göremiyorum bile. yazdıgım ileti sayısı hala 0.ne zaman yazabilirim bilen biri bilgilendirirse sevinirim

Üyelik konusu

Forumun yöneticilerine sesleniyorum. Lütfen forum üye olmayanlar yazıları, yorumları, konuları kısacası hiç bir şeyi okuyamasınlar. Karşı takım taraftarları tarafından alay konusu oluyoruz.

Forumun yöneticilerine sesleniyorum. Lütfen forum üye olmayanlar yazıları, yorumları, konuları kısacası hiç bir şeyi okuyamasınlar. Karşı takım taraftarları tarafından alay konusu oluyoruz.

Emre bunlar kafaya takılacak şeyler değil bana göre.

Her takımın inişli çıkışları zamanları olabilir, bunlar normal şeyler. Zaten muhtemelen dalga geçtikleri yorumları yazanlar da kendileri, saçma sapan yorum yapmak için üye olmak çok basit, şuan istesem hemen 2.üyeliğimi de alırım mesela.

Şuraya istesek binlerce şey koyarız malum forumlarından ama gerek yok. Bu siteyi takip ededursunlar.

Galatasaray Basketbol Takımları ne günlerden ne günlere geldi. Küme düşme tehlikesi yaşayan Erkek Takımımız 2-3 sene sonra ligin 1 numaralı favorisi olacak. 4 sene önce 2.ligde olan Kadın Takımımız Avrupa Kupası getirdi müzemizde, seneye doğru transfer tercihleriyle ve Türklerinin 1 sene daha yaşlanmasıyla aradaki fark yine kapanacak diye umuyorum.

Bence bu takımlarla gurur duyalım, Türkiye'nin en büyük basketbol taraftar forumu olan bu forumla da gurur duyalım. 3 kuruşluk insanları takmaya pek değmez.

Emre bunlar kafaya takılacak şeyler değil bana göre.

Her takımın inişli çıkışları zamanları olabilir, bunlar normal şeyler. Zaten muhtemelen dalga geçtikleri yorumları yazanlar da kendileri, saçma sapan yorum yapmak için üye olmak çok basit, şuan istesem hemen 2.üyeliğimi de alırım mesela.

Şuraya istesek binlerce şey koyarız malum forumlarından ama gerek yok. Bu siteyi takip ededursunlar.

Galatasaray Basketbol Takımları ne günlerden ne günlere geldi. Küme düşme tehlikesi yaşayan Erkek Takımımız 2-3 sene sonra ligin 1 numaralı favorisi olacak. 4 sene önce 2.ligde olan Kadın Takımımız Avrupa Kupası getirdi müzemizde, seneye doğru transfer tercihleriyle ve Türklerinin 1 sene daha yaşlanmasıyla aradaki fark yine kapanacak diye umuyorum.

Bence bu takımlarla gurur duyalım, Türkiye'nin en büyük basketbol taraftar forumu olan bu forumla da gurur duyalım. 3 kuruşluk insanları takmaya pek değmez.

Sinir oluyorum böyle olanlara. Ama ben takımımıza güveniyorum.

Emre, biz üyelerden düşünerek yazmalarını isterken bunun da hesabını yapıyoruz. Sinirlerine hakim olamayanlara, olayın sıcaklığı geçtikten sonra yazın diyoruz çünkü bir süre sonra daha sağlıklı, daha ılımlı yazıyor insan.

Gazanfer´in dediği gibi üyelik konusunda esnek olduğumuz için forumu misafirlere kapatmak sorunu çözmez. Biz rakip takımların kötü günlerinde, onlara ait taraftar forumlardan alıntı yaparak kendilerini tatmin etmeyi acizlik olarak görüyoruz ve kendi sorumluluk alanımızda buna izin vermiyoruz.

Son olarak; rakip takım taraftarları kendi forumlarına "yazmak" yerine burayı tercih ediyorsa, şapkayı önlerine koyup düşünsünler..