Can, e-posta adresi değişikliğini üyeler kendisi yapamıyor. Değiştirmek istediğin adresi özel mesajla bize iletirsen gereken yapılır.
Enes Kömürcü' Alıntı:Basketbol alanlarında yaptığımız ''maçın en iyi ilk 3 oyuncusu'' oylamasını futbol maçlarında da yapmamız hoş olmaz mı acaba ?
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:[quote="Enes Kömürcü":2qu21uzq]Basketbol alanlarında yaptığımız ''maçın en iyi ilk 3 oyuncusu'' oylamasını futbol maçlarında da yapmamız hoş olmaz mı acaba ?
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:[quote="Enes Kömürcü":14rpveh9]Basketbol alanlarında yaptığımız ''maçın en iyi ilk 3 oyuncusu'' oylamasını futbol maçlarında da yapmamız hoş olmaz mı acaba ?
Bu konuda bir çalışma olursa çok iyi olur.Murat Altun' Alıntı:Selamlar.
Forumda verilen bağlantılara tıklandığında forumdan çıkış yapılıyor, oysa ayrı bir sekmede açılsa daha iyi olur.
Forumun yöneticilerine sesleniyorum. Lütfen forum üye olmayanlar yazıları, yorumları, konuları kısacası hiç bir şeyi okuyamasınlar. Karşı takım taraftarları tarafından alay konusu oluyoruz.
Emre bunlar kafaya takılacak şeyler değil bana göre.
Her takımın inişli çıkışları zamanları olabilir, bunlar normal şeyler. Zaten muhtemelen dalga geçtikleri yorumları yazanlar da kendileri, saçma sapan yorum yapmak için üye olmak çok basit, şuan istesem hemen 2.üyeliğimi de alırım mesela.
Şuraya istesek binlerce şey koyarız malum forumlarından ama gerek yok. Bu siteyi takip ededursunlar.
Galatasaray Basketbol Takımları ne günlerden ne günlere geldi. Küme düşme tehlikesi yaşayan Erkek Takımımız 2-3 sene sonra ligin 1 numaralı favorisi olacak. 4 sene önce 2.ligde olan Kadın Takımımız Avrupa Kupası getirdi müzemizde, seneye doğru transfer tercihleriyle ve Türklerinin 1 sene daha yaşlanmasıyla aradaki fark yine kapanacak diye umuyorum.
Bence bu takımlarla gurur duyalım, Türkiye'nin en büyük basketbol taraftar forumu olan bu forumla da gurur duyalım. 3 kuruşluk insanları takmaya pek değmez.