GSbasket & Galatasaraysozluk Halı Saha Macı (12 Kasım) Shf 7

Aslinda bir seyin 19. su duzenleyebilmek icin oncesinde 18 tane denenmislik olmasi lazim, yani bunun bir elestiri olarak gelmesini kabul edebilirim. Bunun yaninda, ancak direk finalden baslayan turnuva mi olur tek maclik, siz kimi kandirdiginizi zannediyorsunuz seklindeki ataklara maruz kalmayi da onceden kabul etmis durumdayim..

Amma velakin bildigin hali saha, bunun neresi senlik diye konusan olursa, iste o zaman karsisinda beni bulur. Bir tarafta, gianluca vialliden sonra sahit oldugum en iyi oyuncu-manager eyup yildiz, diger tarafta pinto dan sonra sari-kirmizinin gordugu en buyuk 'genc' yetenek onderrr cicekoglu..

Senlik az mi kaldi acaba, bu bildigin karnaval..

Tarih 25-31 agustos arasinda bir gece vakti, mekan der saadet giyabinda istanbul..

Gun ve mekan gelecek talebe gore degerlendirmeye alinacaktir, yani esnektir..

Cevdet Akay, Samil dost, Kerem Secer gibi isimlerin de davete icap duymayan misafirler olarak takimlarindaki yerlerini alacagi gecede, sadece gsbasket uyeleri bulunacak..

Sari-Kirmizi ve Kirmizi-Sari dan olusan iki takimin karsilasacagi gecede, galip taraf Galatasaray ve mekan cevresinde fistikli baklava satmakta olan esnaf olacaktir..

Kontenjan oldukca kisitli oldugundan, isim bildirme sirasina gore kadrolar olusturulacaktir, taraftar kontenjanimiz ise basta ben olmak uzere oldukca musaittir, baklava kontenjani ise sinirsizdir..

Baslama vurusunu sayin baskanimizin yapacagi gecede, Hadise de sarkilariyla geceye renk katacaktir..

Gazamiz mubarek olsun..

Re: Geleneksel 19. GSbasket Hali Saha Turnuvasi Senlikleri

Baklava sınırsızmı hakkaten?

bknz.. algıda seçicilik:=)

Ben kırmızı takımın hocası olmak istiyorum:)

Kötü topçuyumdur; ama yazıyorum adımı listeye.

Rakip forvet korksun benden. Hastane masraflarını karşılarım artık.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Kötü topçuyumdur; ama yazıyorum adımı listeye.

Rakip forvet korksun benden. Hastane masraflarını karşılarım artık.
mümkünse aynı takımda oynayalım..
Kariyerimi baslamadan bitirmek istemiyorum :)

Sağlık sigortası yaptırın maça gelmeden.

Yok kötü topçuyumdur da, sakatladığım kimse olmadı şimdiye kadar. Etkisiz eleman olarak takılıyorum genelde.

Savaş yapmış organizasyonu katılmak düşer bize haa ama bi iki nokta var bi kere Eyüp Yıldız'dan taktik almam arkadaş ayrıca sahada sınırsız insiyatif isterim ona göre :) .

Bu arada kondisyonumu artırmaya yönelik çalışmalara yarın başlıyorum hadi bakalım.

Eser Atalay' Alıntı:
Baklava sınırsızmı hakkaten?

bknz.. algıda seçicilik:=)

algıda sevicilik.. ya ben tugay gibi adamım da bu tarihler ramazana denk düşüyor.. şimdi oynarım sorun olur basında falan.. ama baklava yemeye geliriz.. kim yenerse onu tutarız..

Bazı kurallarım var kabul görürse bende oynarım.

Öncelikle zil çalıp sahaya girer girmez önünüze ilk gelen topa allah ne verdiyse abanmayacaksınız. Maç başlamadan kadrolar eksik olsun istemeyiz heralde.

Sol ayakla sadece ben gol atarım, başkası atarsa maçı bırakırım.

Maç başında 5 dakka deli divane koşup abi ben yoruldum siz ileri cıkın deyip bütün maç kaytaran adam istemem.

Sürekli ilerde durup gol attığını sanarak sağa sola direktif veren tiplerden hiç haz etmem ama kendim arada yaparım bunu.

Fiziksel olarak dokunan olursa yakarım (bir ay nopost olabilir cezası), yiyosa dokunmadan alın topu ayagımdan.

Kavga çıkarsa hiç uğraşamam ilk ben kaçarım.

Her maç kendi kaleme bir golüm vardır. Sonra laf etmeyin.

Bu kadar koştuk terledik üstüne bide paramı vericez tarzı geyiklere hiç gelemem susun azcık.

Maçı izlemeye gelipte sürekli laf atan olursa kafa göz dalarım acımam.

90 dakikadan aşağı oynamam.

Geçen yıl ki Gsbasket toplantısı öncesinde dediğim gibi "2 elim kanda olsa oradayım."

Önder Abi'de maşallah ne şartlar koymuş ortaya :).Bende beni alırlar mı diyordum :).

Tugay Abi senin gibi adam sadece seyirci olur mu ya :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Önder Abi'de maşallah ne şartlar koymuş ortaya :).Bende beni alırlar mı diyordum :).

Tugay Abi senin gibi adam sadece seyirci olur mu ya :)

Mehmetcim ben erken jübile yapanlardanım. :)

Hem bu kadar yıldız oyuncunun arasında benim işim ne değil mi ? :p