GSbasket & Galatasaraysozluk Halı Saha Macı (12 Kasım) Shf 7

Re: Geleneksel 19. GSbasket Hali Saha Turnuvasi Senlikleri

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Maç başında 5 dakka deli divane koşup abi ben yoruldum siz ileri cıkın deyip bütün maç kaytaran adam istemem.

Sürekli ilerde durup gol attığını sanarak sağa sola direktif veren tiplerden hiç haz etmem ama kendim arada yaparım bunu.

Hehe Arda abi iyi ki oynayamıyor. :)

Ben de oynarım bu arada.

Baklava yemek konusunda beni mağlup edebilecek pek fazla insan olduğunu düşünmüyorum. :)

Baklava iddialarından iyi para kazanmışlığım vardır... :) :)

Cok gec gördüm başlığı :( yoksa bende oynarım :).Sabriyi seven varsa beni takımına alabilir.İzlemek için gelenler ise yeni bir Sabri izleyebilir :)

transfer sezonunun kapanmasina sayili gunler kala, parcali takim kadrosunu alen hekimbas ve volkan kiziltas gibi, genc ama gelecek vaad eden oyuncularla guclendirirken, mor takim da, bu hamlelere omer horzum ve mustafa marangoz isimleriyle cevap vermis, bu sayede de kadrosundaki admin sayisini 3 e cikarmistir.

yine mor takimin, forvet hattinda onder cicekogluyla yasayacagi buyuk sikintiyi goze alarak, parcali takimin forveti tolga kaplani transfer etmeye calistigi, parcali takimin ise yirtici forvet kaplan karsiliginda, tugay aktepe ve bir miktar islak hamburger istedigi gelen bilgiler arasinda..

Tugay gitmezse büyük ihtimalle benle birlikte tandemde oynayacak.İyi hazırlan Tugay!Rezil olmayalım. 8)

Savas Karadag' Alıntı:
transfer sezonunun kapanmasina sayili gunler kala, parcali takim kadrosunu alen hekimbas ve volkan kiziltas gibi, genc ama gelecek vaad eden oyuncularla guclendirirken, mor takim da, bu hamlelere omer horzum ve mustafa marangoz isimleriyle cevap vermis, bu sayede de kadrosundaki admin sayisini 3 e cikarmistir.

yine mor takimin, forvet hattinda onder cicekogluyla yasayacagi buyuk sikintiyi goze alarak, parcali takimin forveti tolga kaplani transfer etmeye calistigi, parcali takimin ise yirtici forvet kaplan karsiliginda, tugay aktepe ve bir miktar islak hamburger istedigi gelen bilgiler arasinda..

Sarı Kırmızı Parcalı'dan ACIKLAMA

Bugun bazı gazetelerde yayımlanan transfer dedikodularının aslı astarı olmadıgını belirtmekle beraber oyuncumuz Tolga'nın takımında cok mutlu oldugunu öyle 3-5 hamburger'e parcalıya ihanet etmeyecek kadar da takımını sevdigini belirtiriz...

Bu acıklamaya ragmen kızılkayalardan ekstra 2 yarım dönere tolga'nın ikna olması bekleniyor..

Savaş senden bayramdan s0nra Belgrad 0rmanlarında geleneksel bi mangal şöleni bekliy0rum haberin 0lsun :)

Sevgili Savaş özel olarak da davet etti ve çok gelmek istiyorum ama Eylül başından önce İstanbul'da olmam şu anda pek mümkün görünmüyor. Muhteşem bir gün olacağına eminim ve iç çekiyorum.

tüh ya geç gördüm başlığı kaçırdım maçı benim gibi sol ayaklı forvet oyucusunu nerden bulucaksınız yazık oldu :) :) :)

bilegim döndü antremanda bugun yarın doktora gidicem baglarımda problem yoksa 10 güne düzelebilirm.Ama olurda düzelemezsem yerime oynicak arkadaslar var tabii..Amac zaten hepberaber olmak...

Tolga Kaplan' Alıntı:
bilegim döndü antremanda bugun yarın doktora gidicem baglarımda problem yoksa 10 güne düzelebilirm.Ama olurda düzelemezsem yerime oynicak arkadaslar var tabii..Amac zaten hepberaber olmak...
Geçmiş olsun Tolga kardeş

Siteye bir ben giremiyordum sanırım neyseki sonunda açtı..
Savaş abi ile msn'de konuşmuştuk değil futbol oynamayı topa nasıl vurulduğunu dahi bilemediğimi anlattım kendisine.. yinede orda bulunmak, Savaş abiyle en nihayetinde tanışmak oldukça keyifli olur..

Umarım tarih belli olur bir an önce..
Planlamaları ona göre yaparız sonra aksilik çıkmasın..