GSbasket & Galatasaraysozluk Halı Saha Macı (12 Kasım) Shf 7

Re: Geleneksel 19. GSbasket Hali Saha Turnuvasi Senlikleri

Savas Eskigulek
Cevdet Akay
Samil Dost
*kerem porazan
*berk tuna tertipli
*emre sarp kocaoglu
*mehmet eskici
*tolga kaplan
*savas karadag

.................................................................................................

Rakip takımı bekliyoruz :)

Ben de sizi seviyorum arkadaşlar :)

Parçalı forma giyer benim takımım.

Burak Barut' Alıntı:
:)
Kendimi hiç övmeyi sevmem, keşke orada olabilseydim de yeşil çimler bir ağlasaydı :)

Önder Abinin olduğu takımda varım ben her türlü göreve hazırım :p
Uyanık Burak,
Önder ile aynı takımda oynayarak sakatlanma riskini azaltmak istiyorsan yanılıyorsun. ;)
Her an her şey olabilir.
Aynı takımda bile oynasan sürekli kendini Önder'den korumak zorundasın;)
Tecrübeye kulak ver :p

Abi adam Feldkamp gibi kuralları net ve değişmez :)

Bu tarz antrenörlerle çalışmak onurdur benim için :p

Gerçi Arda Abinin resmine tekrar baktım da biraz da tedirgin olmadım değil, forumda gıcığı olan herkese bir tekme atabilir :p

Sevgili Cevdet Akayin evinde, ancak noter esliginde cektigi kuraya gore takimlar asagidaki sekilde olusmustur, sikayeti olanlarin acilen muduriyete basvurmalari zaruridir. Kuranin baslarinda, Cevdet Akay, Kerem Porazan, Savas Eskigulek gibi isimlerin ayni takima dusmesi sebebiyle, noter tarafindan ufak uygulamalar yapilmis, Galatasaray tandansinda bir defans hatti olusturulmasina on ayak olunmustur;

Kerem Porazan
Savas Eskigulek
Cevdet Akay
Berk Tuna Tertipli
Samil Dost
Emre Sarp Kocaoglu
Mehmet Eskici
Tolga Kaplan
Savas Karadag

Onder Cicekoglu
Murat Inal
Yilmaz Yildirim
Tugay Aktepe
Salim Tolan
Selcuk Guresci
Erdal Avci
Eyup Yildiz
Evren Yilmaz

Mehmet Eskici

Berk Tuna Tertipli Savas Karadag Emre Sarp Kocaoglu

Samil Dost Kerem Porazan Savas Eskigulek Cevdet Akay

Tolga Kaplan

dizilisiyle sahaya cikmasi planlanan birinci takimin, total futboldan kesitler sunacagina bir taraftar olarak inancim tam.

Servetin kesicilik haric tum ozelliklerini barindiran bunyem, ki kendisi large beden Galatasaray formasina sigmamaktadir, sabri sarioglunun yavas versiyonu Berk Tuna, ve Gokhan Zanin topu oyuna sokamayan versiyonu Emre Sarp ile simdiden taraftarin gonlunde onemli bir yer tutan defans hattimiz, maci izlemeye gelecek olan misafirlere de bol gollu bir mac vaad etmekte..

Devre arasi organizasyonu icin, efes kizlari ile gorusuldugu de gelen haberler arasinda..

Tekrar tekrar dipnot;
Malum, liste baslik acildiktan sadece iki gun sonra doldu, dolayisiyla daha organizasyondan haberi olmayanlar bile bulunmakta. O yuzden israrla belirtmek isterim ki, senligin bir parcasi olmak isteyen herkes icin, muhakkak sure paylasimi yoluna gidilecektir..

Dedigim gibi, tek bir amac var geceye dair;
baklava..

Noterin hepsinin aynı takımda olması aklıma bir soruyu getirdi...:)

Hakem kim :p

Kerem Porazan -aksilik olmaz da- gelirse rakibinin defans hattına bir tavsiyem var. Birisi kaza süsü vererek (Servet gibi) Kerem´in üstüne düşsün. : ) Aksi takdirde işiniz zor...

Savas Karadag' Alıntı:
Dedigim gibi, tek bir amac var geceye dair;
baklava..
Allaaaaaah :).O zaman oynamasamda olur :).Ben her zaman kazanan takımın yanında olurum :).Ama oynarsamda Ayhan gibi oynarım.Defans hücum koş baba koş :)

Kendi adıma günün en kötü olayı bu başlığı çok geç görmüş olmam.O tarihlerde İstanbul'dayım mutlaka izlemeye geleceğim.

Bu organizasyonun devamını diliyorum.

Selçuk Güreşçi'ye dikkat . :D

Defanstan bahsediyoruz güzel cok cok güzel lakin forvette yanlız adam rollerine düşürmeyin beni destek verin :)

Belirlenen gün ve saatte sahaya spor kıyafetleri ile gelen herkes bence maça dahil olmalı bir şekilde.
Böylece yenmek veya yenilmek çok da önemli olmaktan çıkar.
maç öncesi çekilecek aile fotoğrafının büyüklüğü çok güzel bir görüntü bırakcaktır tarihe!

Selçuk Güreşçi' Alıntı:
ben de katılmak istyorum, ben de katılmak istiyorum :)

Mustafa Marangoz' Alıntı:
Selçuk Güreşçi'ye dikkat . :D

Evet Selçuğa dikkat :) Selçuk tam performansa gerek yok yarımı da yeter :) Off ya tekrar mersinde oluşuma üzüldüm :oops: Ahh İstanbul Ahh :oops: Bende maça gelip kameramanlık yapardım maç öncesi maç sonu röportajlar felan:)

Selçuk abi sen oyna bizde çayır çimene oturur seni alkışlarız.Yorma bizi :p

Selçuk Güreşçi' Alıntı:
bizim takım asla yenilmeyecek :) şimdiden söylüyorum :)
Selçuk boşa konuşmaz ;) Takıma baktım da işte dedim takımım bu ;) Önder Abi Murat Inal Eyüp Abi vs. Valla rakip takımın vay haline :)
Onder Cicekoglu
Murat Inal
Yilmaz Yildirim
Tugay Aktepe
Salim Tolan
Selcuk Guresci
Erdal Avci
Eyup Yildiz
Evren Yilmaz

Bizim takımın yaş ortalaması biraz daha yüksek olabilir. Bu yüzden işi ilk yarıda bitireceğiz.

Savaş Abi beni doğru tanımlamış zaten. Top geçer adam geçmez ekolünden gelmeyim. Berk ve Savaş Abi'yle kalemizi rakip ileri uç elemanlarına kapatacağız.

Kampa ne zaman giriyoruz bu arada?