Re: Geleneksel 19. GSbasket Hali Saha Turnuvasi Senlikleri
Gerekli Aciklama
Farkindayim ki biraz zaman aldi bu aciklamanin yapilmasi, fakat istedim ki hersey netlestikten sonra bir aciklama yapilsin.
Malumunuz oldugu uzere, Turkiyede bulunabildigim zaman dilimleri oldukca kisitli. Gelmeden once Onder Cicekoglu ile yaptigimiz bir sohbette sitedeki insanlari bir araya getirebilecegimiz guzel bir organizasyon dusunurken hali saha fikri geldi aklimiza ve ben de o anin heyecaniyla detaylari fazla netlestirmeden basligi actim.
Ki goruldugu uzere de talep beklentilerimizin cok ustunde oldu, bu yuzden de herkese uygun bir zaman dilimi ayarlamak oldukca zor bir hale geldi. Ustelik ramazan ayi icerisinde olmamiz da oynanacak macin saatini gec vakitlere almamiz zorunlulugunu dogurdu, bu da ister istemez Istanbul gibi buyuk bir kentte ulasim problemlerini doguracakti. Bir de ekstra olarak sehir disindan gelecek olan dostlarimizin da olaya dahil olmasiyla bir turlu netlestiremedik mac gununu.
Hadi toplanin maca gidiyoruz mantigiyla dair biz bu maci oynayabilirdik. Fakat herkesi memnun edebilmek ve gsbaskete yakisacak bir organizasyon duzenleyebilmek gayesi tasidigimizdan dun aksam bile macta oynayacak bes isim birarada olmamiza ragmen gun konusunu bir turlu sonuca baglayamadik. Bu sebeple, senligimiz ramazan sonrasina ertelenmistir, sanirim herkesi memnun edebilecek yegane cozum yolu da budur.
Yalniz kesinlikle belirtmek isterim ki, bu mac yapilacaktir, fakat bu bir zorunluluk oldugundan degil, oldukca keyifli bir organizasyonda beraber alacagimiz hazzin doruklarda olacagini bilmemizdendir.
Mac gunune kadar ortaya atilacak her fikri, zaman ve mekan konusundaki tum katilimlari keyifle ve heyecanla takip edecegim.
Saygilarimla