GSbasket & Galatasaraysozluk Halı Saha Macı (12 Kasım) Shf 7

Re: Geleneksel 19. GSbasket Hali Saha Turnuvasi Senlikleri

Pek sık internte girme sansım olmuyor.Bi an önce ksin tarih alabilsek keske..Bu arada ayak bagları koptu kadrodan cıkarılmamı rica ediyorum.Koltuk degneyilede olsa orada olmak istiyorum..

Ben de ameliyat olmadan önce bu maçta oynamak istiyorum yaklaşık 2 hafta sonra ameliyat olucam ve uzun süre fuybol oynayamayacağım menejerlere duyrulur =)

Galiba iptal edildi turnuva.Evren abiyle, Kerem abilerle, Savaş abiyle oynamanının hayali bile güzeldi. :roll:

Olaya el attım. Kısa zaman içinde bir gün belirleyip yazacağım. Savaş'la da konuşup tabiki.

Şunu sorayım;

İftardan 2-3 saat sonra oynar mısınız 10-11-12 gibi.

Görüşleri alalım.

Tarih içinse;

Beşiktaş derbisinden 1 akşam önce. Muhtemelen 12 Eylül Cumartesi. Ne dersiniz?

Ramazandan sonra olmasını teklif ediyorum kendi adıma.

İftardan sonra değil top oynamak kolumu kaldıracak dermanım olmuyor cidden. :)

Sağlık açısından da bana kalırsa ramazan sonrası en uygunu, böyle sıkıştırarak program yapmaktan daha iyi olur en azından...

Kerem SEÇER' Alıntı:
Olaya el attım. Kısa zaman içinde bir gün belirleyip yazacağım. Savaş'la da konuşup tabiki.

Şunu sorayım;

İftardan 2-3 saat sonra oynar mısınız 10-11-12 gibi.

Görüşleri alalım.

Tarih içinse;

Beşiktaş derbisinden 1 akşam önce. Muhtemelen 12 Eylül Cumartesi. Ne dersiniz?

12-1 maçı harika olur bence.Hem iftarda yediklerimizden ileri gelen mide şişkinliği de olmaz. :)

Cumartesi halı saha maçı mı olurmuş ? Öğrenci milleti ne anlar çalışandan. Tek gecemi halı sahada öldürmek istemiyorum ki zaten dolu o gece.

Maç Cumartesi günüymüş. Şehir dışından da gelenler olabileceğini düşünerek Cuma akşamı için yer alacağım. Katılmak isteyenler yazsın lütfen. Ben kişi eksik olmadıkça oynamayı düşünmüyorum ama maç hayalde kalmasın diye yerini alayım diyorum. Aldığım yer Göztepe olacak bu arada.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Maç Cumartesi günüymüş. Şehir dışından da gelenler olabileceğini düşünerek Cuma akşamı için yer alacağım. Katılmak isteyenler yazsın lütfen. Ben kişi eksik olmadıkça oynamayı düşünmüyorum ama maç hayalde kalmasın diye yerini alayım diyorum. Aldığım yer Göztepe olacak bu arada.

Anadolu yakası mı ? :oops: :?

Mac 12 eylül de olmamalı çünkü gs-bjk macı 12 eylülde 11 eylül cuma günü yapılmalı...

Gerekli Aciklama

Farkindayim ki biraz zaman aldi bu aciklamanin yapilmasi, fakat istedim ki hersey netlestikten sonra bir aciklama yapilsin.

Malumunuz oldugu uzere, Turkiyede bulunabildigim zaman dilimleri oldukca kisitli. Gelmeden once Onder Cicekoglu ile yaptigimiz bir sohbette sitedeki insanlari bir araya getirebilecegimiz guzel bir organizasyon dusunurken hali saha fikri geldi aklimiza ve ben de o anin heyecaniyla detaylari fazla netlestirmeden basligi actim.

Ki goruldugu uzere de talep beklentilerimizin cok ustunde oldu, bu yuzden de herkese uygun bir zaman dilimi ayarlamak oldukca zor bir hale geldi. Ustelik ramazan ayi icerisinde olmamiz da oynanacak macin saatini gec vakitlere almamiz zorunlulugunu dogurdu, bu da ister istemez Istanbul gibi buyuk bir kentte ulasim problemlerini doguracakti. Bir de ekstra olarak sehir disindan gelecek olan dostlarimizin da olaya dahil olmasiyla bir turlu netlestiremedik mac gununu.

Hadi toplanin maca gidiyoruz mantigiyla dair biz bu maci oynayabilirdik. Fakat herkesi memnun edebilmek ve gsbaskete yakisacak bir organizasyon duzenleyebilmek gayesi tasidigimizdan dun aksam bile macta oynayacak bes isim birarada olmamiza ragmen gun konusunu bir turlu sonuca baglayamadik. Bu sebeple, senligimiz ramazan sonrasina ertelenmistir, sanirim herkesi memnun edebilecek yegane cozum yolu da budur.

Yalniz kesinlikle belirtmek isterim ki, bu mac yapilacaktir, fakat bu bir zorunluluk oldugundan degil, oldukca keyifli bir organizasyonda beraber alacagimiz hazzin doruklarda olacagini bilmemizdendir.

Mac gunune kadar ortaya atilacak her fikri, zaman ve mekan konusundaki tum katilimlari keyifle ve heyecanla takip edecegim.

Saygilarimla

Abi daha önceki 18 turnuvada da böyle aksilikler yaşanmıştı, fazla kafaya takmadan işi oluruna bırakmak gerek. Elbet olacak...

Şunu bir gündeme getirmek gerek.Savaş abi 8 gün sonra askere gidecek.Gitmeden bir daha ayarlayalım şu maçı.