GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı - 19 Kasım

Tarih: 19 Kasım 2010
Yer: Altunizade -Vezir Spor

Sebep; Bir önceki sefer dedik ki gsbasketin reel hayata dönük bazı sıkıntıları var, bunu aşmanın en birincil yolu da belirli periyodlarla düzenlenecek keyifli organizasyonlar. Bunlardan bazıları nihayete erdi, bazılarıysa tecrübe eksikliğinden kaynaklı atıl durumda kaldı.

Ardından farklı bir strateji izlemeye karar verdik, ve gerek kalitesi gerekse vizyonu ile galatasaraya dair en güzel oluşumlardan biri olan galatasaraysozluk ile beraber hareket kararı aldık. Bu birlikteliğin ilk meyvesini ise eurocup ön eleme maçında çok keyifli bir şekilde yaşadık.

Bu noktada, hem daha önceki başarısız halı saha tecrübemize sünger çekmek hem de bu işbirliğini bir sonraki aşamaya taşıyabilmek adına bir spor organizasyonunda biraraya gelmeye karar verdik.

Kendileri bizim bir basketbol sitesi olmamız sebebiyle, ilk tekliflerini bu sporda bir müsabaka için yapmalarına rağmen, bünyemizde zenci bir guardın bulunmaması sebebiyle tercihimizin futbol olduğunu belirttik ve maç gününü kararlaştırdık.

Daha çok tanışmak için bir vesile olarak gördüğümüz bu günde gsbasketi temsil etmek isteyen arkadaşlar liste oluşturulması için adlarını yazabilirler, talebin çok olması halinde ise maç süresini uzatacak ve iki devreli maç sistemini deneyeceğiz, zira dediğim gibi amaç bir arada olmak ve galatasaraya dair yaratmak istediğimiz sinerjiyi daha da üst noktalara çekmek.

Tekrar belirtmek istediğim üzere sadece sahada top koşturacak olanları değil, benim gibi kenardan kahvesini içerek maçı izlemek, galatasaray üzerine sohbetler yapmak ve kırmızıya aynı pencereden baktığımız sözlük üyeleriyle tanışmak isteyen herkesi bekliyoruz.
Yürüyedur..

Re: GSbasket & Galatasaraysozluk Halı Saha Macı (12 Kasım) S

Hafta içi değilde bir haftasonuna atsak daha iyi olmazmıydı Savaş abi 13 kasım olursa bende gelebilirim büyük ihtimalle.

Ugurcum, sahayı ve yeri sözlük ekibi ayarlıyor, daha önceden kendileri rezerve ettiği için Cuma gününü ayarlayabildik zaten. Zira, İstanbul'da bu saatler arasında vasatın üstü bir yer bulabilmek neredeyse imkansız, o yüzden de alternatif üretemedik.

Eğer maç 20.00'den sonra olabilicekse mutlaka katılırım.

Daha öncede söylediğim gibi böyle bir organizasyon olursa katılmaktan zevk duyarım..

Yer varsa bende gelebilirim. gsvoleybol.org'a yazan biri olarak gsbasket.org 'a başarılar dilerim :)

Ben oynamak istiyorum şeklinde bir giriş cümlesine sahip hiç kimse dışarıda kalmayacak.
Eğer ki sayı 7'nin üstüne çıkarsa süreyi uzatıp çift maça dönecek organizasyon, zira amaç sadece birarada olmak.
Fakat bu cuma gününe kadar sözlüğe katılım şeklimizi tam olarak bildirmemiz gerektiği için, listeleme yöntemine gidersek daha güzel olur.
Ayrıca ben futbol oynamayı sevmem, ama sizleri seviyorum diyen her bir bireye de yerimiz mevcut;
bkz. sühan cem..

Son olarak maç günü açılacak canlı skor başlığı için taşınabilir bilgisayarını alıp gelecek birisine ihtiyaç var, zira anlık bildirimler yapılmalı site halkına,
örnegin;
gsbasket-0 gssozluk-7
gol: önder cicekoglu (kk)

1-Erdal Avcı
2-Can Kırımlıoğlu
3- Gazanfer Tosun
4-M.Furkan Şenbabaoğlu
5-Muhammet Kaan
6-Burak Eyvel

sanırım şuan böyle sıralama

Re: GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı (12 Kasım)

Bu gidişle sahada değil saha kenarında yer kalmayacak sanırım. :)

Herkes çok çabuk girmiş valla Aslantepe psikolojisine. :)

Altunizade biraz uzak kalıyor Zeytinburnu'na. Ayrıca Asya yakasını da pek bildiğimi söyleyemem. Fakat bu çevreden (Şirinevler, Bakırköy, Zeytinburnu, Merter vs.) gidecek arkadaşlar varsa katılmaya çalışırım. Fena da top oynamam ama izlemeye gelirim yalnızca sanırım :) Tribüne +1 :)

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Altunizade biraz uzak kalıyor Zeytinburnu'na. Ayrıca Asya yakasını da pek bildiğimi söyleyemem. Fakat bu çevreden (Şirinevler, Bakırköy, Zeytinburnu, Merter vs.) gidecek arkadaşlar varsa katılmaya çalışırım. Fena da top oynamam ama izlemeye gelirim yalnızca sanırım :) Tribüne +1 :)
Saha hangi saha bilmiyorum ama metrobüsle rahatça gelebilirsin Altunizade'ye.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
[quote="Ömer Faruk Ünalan":2f79pe5b]Altunizade biraz uzak kalıyor Zeytinburnu'na. Ayrıca Asya yakasını da pek bildiğimi söyleyemem. Fakat bu çevreden (Şirinevler, Bakırköy, Zeytinburnu, Merter vs.) gidecek arkadaşlar varsa katılmaya çalışırım. Fena da top oynamam ama izlemeye gelirim yalnızca sanırım :) Tribüne +1 :)
Saha hangi saha bilmiyorum ama metrobüsle rahatça gelebilirsin Altunizade'ye.[/quote:2f79pe5b]

Vezir Sporun sahasımı acaba ?

Evet, saha Vezirspor'un sahasıymış. Hiç bulunmadım orada ama, metrobüsle ulaşım oldukça kolay şeklinde bilgilendirdiler bizi.

İlk takım şimdiden ortaya çıktı, ki Önder Çiçekoğlu, Mehmet Eskici gibi maçta oynayacak isimler de daha ileti yazmadılar, bu sebeple süreyi biraz uzatıp iki maç şekline döndürmeyi düşünüyoruz, zira talip olan herkesin süre alması önemli benim nazarımda.

Savaş istiyor diye kendi kaleme gol atmak için oynayacağız mecburen. Amaç golsüz bitmesin maç.