GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı - 19 Kasım

Re: GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı (12 Kasım)

Arkadaşlar tesisler Vezirspor tesisleri. Ulaşım oldukça kolay ve rahat. Altunizade durağından takribi 10 dakika yürüyerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca tesislerin kendi özel ücretsiz otoparkı var, kendi arabasıyla gelecekler için oldukça büyük bir kolaylık. Yine maçı izlemeye gelecekler içinse sahanın gayet güzel tribünleri mevcut. Duş kabinleri, soyunma odaları, kafeteryası vs. oldukça modern bir tesis.

Bence gayet güzel bir organizasyon olacak. Sadece oynamak için değil, izlemek, tanışmak, muhabbet etmek ve kaynaşmak için de iştirak edilirse çok daha güzel olacak.

Galatasaray Sözlük kanadı 1-1,5 senedir düzenli olarak halı saha maçları yapmakta.

Bu organizasyon bir ilk olsun, devamı mutlaka gelecektir. Zaten yakın bir zamanda bir turnuva yapmayı düşünüyoruz. Hem ondan önce güzel bir durum değerlendirilmesi yapmış oluruz.

Ayrıca bundan sonraki ilk organizasyon da basketbol maçı olsun. Sözlük uzun süredir basketbol zirvesi düzenleyemiyor. Aslında talep çok fazla ve katılımlar da yüksek oluyor. Galatasaray genç takımından bile oyuncular geliyor, öyle sağlam oyuncular var yani :)

Kısacası bunların hepsi, tanışıp kaynaşmak ve de eğlenmek için. İştirakler ne kadar fazla olursa o kadar mutlu oluyoruz. Zira bizi bir araya toplayan şey sadece Galatasaray sevgisi. Hem tribünlerde, salonlarda hem de normal hayatta ortak bir Galatasaray duruşu ve bilinci oluşturabilmek için bu tarz organizasyonlar vasıtasıyla tanışıp kaynaşmak oldukça önemli.

Vay vay vay benden habersiz organizasyon demek ....

eğer imkan olursa bende oynamak isterim Savaş ,yer yoksada canın sağ olsun:)))

Mithat Duran' Alıntı:
eğer imkan olursa bende oynamak isterim Savaş ,yer yoksada canın sağ olsun:)))

5 dakika koşup bütün maç yatacak kişi kontenjanını ben doldurdum kardeşim :)

Aynı zamanda bir Galatasaray Sözlük yazarı olarak sözlüğümüzün basketbol maçları için de zirveler düzenlediğini ve en yakın zamanda beraber bir basketbol maçı zirvesi gerçekleştirmek çok keyifli olur diye düşünüyorum.

Murat abi sende bi Geleneksel Amerikan futbolu zirvesi düzenlesende rekor katılım gerçekleştirsek 8)

Murat İNAL' Alıntı:
Basketbol varken soccer nedir.

arkadaş soccer yazıyor ki karışmasın uğur : ))
futbol yazsa amerikanı var, avustralyası var, salonu var, plajı var..

bu maçı izlemeye gitmek lazım.. şimdi onur yavuz gelir ankaradan izlemeye : ))

Haklısın Emre abi ona dikkat etmedim :) Onur Yavuz bencede gelir kesin :p ama kimsenin ruhu duymaz yazmaz yazmaz bi bakmışsınız maçta..

12 kasımda son vizem var o akşamada bilet bulamadım yok gelirdimde yorucu olur benim için 13-14ü olsaydı kesin gelirdim.

Emre, o kadar da değildir herhalde. : ) Aslında Uğur yoldan seni de alsam, yok yok kurtarmaz ya. : )

Aslında yol gözümde büyümese, maç öncesi ve sonrası güzel bir ortam olacağı için gelmek isterdim. Yalnız şöyle bir düşümdüm de son bir ayda yaklaşık 4.000 km asfalt eskitmişim. Tabii bunun içinde iş gereği yapılan ufak bir yolculuk da dahil.

Neyse reklamı geçeyim. O gece canlı skor, bol bol fotoğraf, maç sonu demeçleri bekliyorum. : )

Ben de oynamak isterim ama sıra gelmez sanırım sağlık olsun, en azından izlemeye gelirim ben de:) Başka bir zaman avrupa-asya maçı da fena olmaz büyüklerimiz ne düşünür bilmem.

metrobusten itibaren nasıl gelineceğini tarif ederseniz sevinirim.

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
[quote="Pınar Filiz":sxw3y2or]metrobusten itibaren nasıl gelineceğini tarif ederseniz sevinirim.
Şu an kafamda tam canlandıramıyorum o yüzden tarif edemiyorum ama kime sorsan gösterir derler ya tam öyle bir durumu var.[/quote:sxw3y2or]

Şimdi metrobüste Altunizade durağında indiğimiz zaman, iki yere gidiş var biri capitol tarafına, diğeri millet parkına doğru. Millet parkına doğru gideceksiniz,orda üst geçite çıktığınız zaman,Vezir Spor Tesislerini görürsünüz.Yada Savaş abi ayarlıyor eğer maç 20:30 'da başlıyorsa herkes 20:00 'da metrobüs durağına gelsin, Avrupa yakasından gelenleri alıp hep beraber sahaya geçebiliriz.

Bir süredir bilgisayar başına geçemiyordum, fakat gördüğüm kadarıyla güzel bir tepkime çıkmış ortaya.

Daha önce de belirttiğim gibi, eşofmanını altına çekip oraya gelen hiç bir üye topa vurmadan geri dönmeyecek evine, ya zaman bölünecek ve iki maça dönülecek, ya da oyuncu değişiklikleri seriye bağlanacak, bu yüzden müsterih olun.

Yalnız şöyle bir durum mevcut, biliyorsunuz ki organizasyonu gssözlük hazırlıyor, ve dün bana verdikleri bilgi, saha konusunda bir aksaklık çıktığı şeklindeydi, ya tarihi değiştirecekler, ya da sahayı, ben de bilgi gelir gelmez siteye geri dönüşü yapacağım.

Gsbasket ailesinden ricam, olaya sızlanmalar dahilinde yaklaşmak yerine, gelenek ve tecrübe kavramlarının çok önemli olduğunu hatırlayarak, üstelik bu çapta organizasyonların ilk seferinde hatalara mahkum olduğunu gözönüne alarak, tepkilerini dile getirmelidir.

Herkes elini taşın altına, sözlüğün, gsbasketin, onun, şunun organizasyonu demek yerine, benim organizasyonum diyerek sokarsa keyifli bir gelenek başlayacaktır, buna eminim.

Not; tüm samimiyetimle söylüyorum, geçtiğimiz hafta canlı şahit olduğum üzere, samil dostu koy galatasarayın 11'ine, mustafa sarp'tan daha yararlı oynar. izleyin, görün.