GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı - 19 Kasım

Re: GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı (12 Kasım)

Savas Karadag' Alıntı:
Bir süredir bilgisayar başına geçemiyordum, fakat gördüğüm kadarıyla güzel bir tepkime çıkmış ortaya.

Daha önce de belirttiğim gibi, eşofmanını altına çekip oraya gelen hiç bir üye topa vurmadan geri dönmeyecek evine, ya zaman bölünecek ve iki maça dönülecek, ya da oyuncu değişiklikleri seriye bağlanacak, bu yüzden müsterih olun.

Yalnız şöyle bir durum mevcut, biliyorsunuz ki organizasyonu gssözlük hazırlıyor, ve dün bana verdikleri bilgi, saha konusunda bir aksaklık çıktığı şeklindeydi, ya tarihi değiştirecekler, ya da sahayı, ben de bilgi gelir gelmez siteye geri dönüşü yapacağım.

Gsbasket ailesinden ricam, olaya sızlanmalar dahilinde yaklaşmak yerine, gelenek ve tecrübe kavramlarının çok önemli olduğunu hatırlayarak, üstelik bu çapta organizasyonların ilk seferinde hatalara mahkum olduğunu gözönüne alarak, tepkilerini dile getirmelidir.

Herkes elini taşın altına, sözlüğün, gsbasketin, onun, şunun organizasyonu demek yerine, benim organizasyonum diyerek sokarsa keyifli bir gelenek başlayacaktır, buna eminim.

Not; tüm samimiyetimle söylüyorum, geçtiğimiz hafta canlı şahit olduğum üzere, samil dostu koy galatasarayın 11'ine, mustafa sarp'tan daha yararlı oynar. izleyin, görün.

o zaman haber bekliyoruz.ayrıca odunu bile koysan mustafa sarptan daha iyi oyuncu olur kesinlikle. :)

Ben gelmek istiyordum tarih uymuyordu şimdi tarih değişirse gelme şansım artar belki Onur Yavuzda gelir :p

Pınar Filiz' Alıntı:
[quote="Savas Karadag":1m9xntcs]Not; tüm samimiyetimle söylüyorum, geçtiğimiz hafta canlı şahit olduğum üzere, samil dostu koy galatasarayın 11'ine, mustafa sarp'tan daha yararlı oynar. izleyin, görün.

o zaman haber bekliyoruz.ayrıca odunu bile koysan mustafa sarptan daha iyi oyuncu olur kesinlikle. :)[/quote:1m9xntcs]

Talihsiz bir benzetme olmuş :)

Yanlış anlaşılmaya açık Şamil Abi için :)

şamil bey sakın yanlış anlamasın o mustafa sarpın becerikisizline atıfen yazılmıştır. :)

Şamil Abi ve Mustafa Sarpı futbol konusunda aynı cümle içinde kullanmak bile talihsizliktir benim için. :) Keza Barış, Ali Turan, Serdar Özkan vb. tür ve türevleri...

İzmit'te olacağım sanırım o günlerde. Bu arada bir gün basket de yapalım pek bir hoş olur.

Mustafa Sarp haber yollamış resmi site aracaılığı ile, "yürekleri varsa, şu sakat halime rağmen beni de alsınlar kadroya" demiş:)

Burak Eyvel' Alıntı:
[quote="Savaş Eskigülek":2uqe2llk]Tarih kesinleşince bildirin, ben de izlemek isterim.

Savaş abi maçı kazanan GSVOLEYBOL ile oynasın :) Şampiyon belli aslında ama mühim olan 2. kim :)[/quote:2uqe2llk]
:)
Ben voleybolculardan kurulu bir takım yapayım hemen ;)

Uğur Güven' Alıntı:
Ben gelmek istiyordum tarih uymuyordu şimdi tarih değişirse gelme şansım artar belki Onur Yavuzda gelir :p
Asıl bu tür etkinlikler forum üyelerini birbirine yakınlaştırır, kaynaştırır. İstanbul´da olsam tereddütsüz katılacağım bir organizasyon ama bu şartlarda gelmem zor Uğur. Gidebilirsen bol bol fotoğraf çekmeyi unutma. : )

Bu arada dikkatimi çekti, oynamam ama izlemeye geleceğim diyen kişi sayısı da az değil. Acaba onlarda da benim ruhumdaki gibi Hıncal Uluç´tan esintiler mi var? : ) Şahsen oynamayı değil, izleyici olarak ahkam kesmeyi pek bi´ severim. : )

Ortada bir maç varsa, tahmin de olmalı değil mi? Kim kazanır şimdiden kestirmek zor, kadroları görmek lazım ama içimden bir ses Şamil´in takımı yenilir diyor. Ne de olsa el attığı her yeri kurutuyor. : ) R. Madrid bile son kozunu oynayıp Mourinho´yu getirdi.

Şamil abiyle aynı takıma geçeriz Xavi ve İniesta gibi oluruz tutulmayız :)

Belki haddim olmayarak ve de yüksek müsadenizle maç hakkında bir açıklama yapmak istiyorum.

Maçın organizasyonuyla ilgilenen kişilerden biri olarak, ne yazık ki olanaklar ve zaman konusunda bir sıkıntı yaşandığından bu maçı ileri bir tarihe atmak zorunda kaldık. Ama ileri bir tarih derken, bu olabildiğince en yakın zamanda gerçekleştirilecek.

Böyle bir organizasyonu canı gönülden isteyen biri olarak, bu organizasyonun ertelenmesinden dolayı hicap duymaktayım. Ama bu hicap bundan sonra yapılacak çok güzel işler için kesinlikle bir kamçı olacak şahsım adına.

Ayrıca bu organizasyon bir ilk olacağı gibi kesinlikle tek seferlik kalmayacak ve de devamı gelecektir. Yani ilk sefer katılamayanlar mutlaka bir sonrakine katılabilirler.

Maç ile ilgili ilk ihtimalimiz 19 Kasım. Yani bayramın 4. günü. Ama bayram sebebiyle şehir dışında olup katılamayacaklar olabilir düşüncesiyle bir çekince yaşamaktayız. Daha önce de belirtiğimiz gibi halı saha maçı sadece tanışıp, kaynaşmak için bir vesile. Bu organizasyona katılamayacak olanlar bir sonrakine de katılabilirler.

Tarih konusunda böyle bir aksaklık olduğu için herkesten özür diliyor ve de hoşgörünüze sığınıyorum.

Maçla ilgili ayrıntılar kesinleştiği zaman gerekli bildilendirmeleri yapacağız.

Ben pek beceremem oynamayı ama Şamil iyi oynar. Takımın Linderoth'u olur. Elde patlayabilir yani, sakat adam. :)

O zaman başlıktaki 12 kasım ibaresi kaldırılsın net tarih geldiğinde ekleme yapılsın.

Re: GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı

Artık herkes maç için sabırsızlanıyor. Umarım en kısa zamanda kesin tarih belli olur. Bu arada Musatafa Sarp sakatlığını bahane edip maçta oynamacağını açıklamış..

Bu şekilde olumsuzluk içeren yazılar yazmak çok rahatsız ediyor beni, fakat bilgilendirmeler yapmak da zaruri.
Sevgili Fatih Güler, ki kendisi aynı zamanda gssözlüğün adminidir, yazısında belirtmiş zaten son durumu. Fakat siteden görüştüğümüz kişiler de bayram tatili sebebiyle dışarıda olacaklarını ve tarihin uygun olmadığını belirtti.
Bu sebeple, mecburiyetlerin dahilinde maç bir sonraki haftaya kalacak gibi görünüyor. Biz de bu süre içerisinde biraz daha maç geyiği çeviririz, ve belki de şehir dışından gelmek isteyenler için zaman yaratmış oluruz.

Saygılarımla

Evet evet bu sürede odun dışında daha yaratıcı benzetmeler bekliyorum :) .

Fatih sıkma canını kardeşim böyle aksilikler her zaman olur. İllaki bir araya geliriz.