Re: GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı (12 Kasım)
o zaman haber bekliyoruz.ayrıca odunu bile koysan mustafa sarptan daha iyi oyuncu olur kesinlikle.
Savas Karadag' Alıntı:Bir süredir bilgisayar başına geçemiyordum, fakat gördüğüm kadarıyla güzel bir tepkime çıkmış ortaya.
Daha önce de belirttiğim gibi, eşofmanını altına çekip oraya gelen hiç bir üye topa vurmadan geri dönmeyecek evine, ya zaman bölünecek ve iki maça dönülecek, ya da oyuncu değişiklikleri seriye bağlanacak, bu yüzden müsterih olun.
Yalnız şöyle bir durum mevcut, biliyorsunuz ki organizasyonu gssözlük hazırlıyor, ve dün bana verdikleri bilgi, saha konusunda bir aksaklık çıktığı şeklindeydi, ya tarihi değiştirecekler, ya da sahayı, ben de bilgi gelir gelmez siteye geri dönüşü yapacağım.
Gsbasket ailesinden ricam, olaya sızlanmalar dahilinde yaklaşmak yerine, gelenek ve tecrübe kavramlarının çok önemli olduğunu hatırlayarak, üstelik bu çapta organizasyonların ilk seferinde hatalara mahkum olduğunu gözönüne alarak, tepkilerini dile getirmelidir.
Herkes elini taşın altına, sözlüğün, gsbasketin, onun, şunun organizasyonu demek yerine, benim organizasyonum diyerek sokarsa keyifli bir gelenek başlayacaktır, buna eminim.
Not; tüm samimiyetimle söylüyorum, geçtiğimiz hafta canlı şahit olduğum üzere, samil dostu koy galatasarayın 11'ine, mustafa sarp'tan daha yararlı oynar. izleyin, görün.
o zaman haber bekliyoruz.ayrıca odunu bile koysan mustafa sarptan daha iyi oyuncu olur kesinlikle.