GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı - 19 Kasım

Tugay Aktepe' Alıntı:
Doğan da tam tek pasçı tipi var. Ne bileyim Barış gibi, Selçuk Şahin gibi, H.Cimşir gibi vb... :)

Dön küfret Tugay daha iyi be kardeşim :p

İkinizde halı sahada çifte dalınmayı hak ettinir dostlar benden günah gitti :p

Topu genelde kayarak almamdan ve dikine oynamayı sevmemden ötürü kendimi gururla Cana'ya benzetebilirim ;)

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Beyler gelecek maça takviyeler kim olacak? Şamil ve Tolga dışında eklemeler lazım sanki. :p Savaş Abi'yi de ikna edin bence.

Cuma akşamı olursa ben gelebilirim. Uzaklığı önemli değil eğer metrobüs durağına yakınsa saha :)

Bu arada yarın gene Vezirspor tesislerinde GS sözlük ile EkşiBeşiktaş maçı oynanacak sanırım. GS-BJK maçından önce bir nev'i Dostluk maçı.

Bir sonrakine bende varım Onur abiyle Savaş abide gelir:) İlk maça gelemeyen arkadaşların hepsinin geleceğini düşünüyorum.

Neyse siz kendinizi geliştirirken biz de baskette bi tanışalım 1 tane de uzun bulursak tutmayın bizi 8) Bu arada Abdi İpekçi'de filan bizim maçlarda kalıplı uzun sağlam birini bulursanız 1 dakikaya gsbasket'e üye yapalım hemen. Şu koca forumda bir tane baba pivot yok mu ya. Sırtı dönük pozisyon alsın yeter ben ona her türlü attırırım zaten gelen pasla yeter ki fiziği olsun içerde dursun en kötü gömülürüz dış şutları riske ederiz filan biz halil Üner'in talebeleriyiz tavşanı filan geçtim kaplan bile çıkarırız

Deniz Baskın' Alıntı:
Neyse siz kendinizi geliştirirken biz de baskette bi tanışalım 1 tane de uzun bulursak tutmayın bizi 8) Bu arada Abdi İpekçi'de filan bizim maçlarda kalıplı uzun sağlam birini bulursanız 1 dakikaya gsbasket'e üye yapalım hemen. Şu koca forumda bir tane baba pivot yok mu ya. Sırtı dönük pozisyon alsın yeter ben ona her türlü attırırım zaten gelen pasla yeter ki fiziği olsun içerde dursun en kötü gömülürüz dış şutları riske ederiz filan biz halil Üner'in talebeleriyiz tavşanı filan geçtim kaplan bile çıkarırız

Koskoca Galatasaray erkek takımında pivot yok adam gibi gsbaskette ne arasın Deniz varsa takıma yollayalım:)

Dun oynanan macta;
Gssozluk, Eksibjk yi 22-3 yenmis.

Oncelikle bu skor bizi acimasizca elestiren, yeri geldiginde ozel hayatlarimiza atifta bulunan kose yazarlarina tokat mahiyetinde bir cevaptir.

Besiktasin en onemli spor portallarindan eksibjk'nin 1 saat boyunca attigi golu, yeni kesfetmis oldugum 16 yasindaki genc yetenek Berk Tuna'nin tek basina daha fazlasiyla atmis oldugunu hatirlatir, sabir gosterilmesi durumunda 2012 kriterlerine uygun bir gsbasket takimi yaratacagimin sozunu veririm.

Ayrica stadimizin yapiminda da son asamalara gelindi, tunelin ucundaki isik tarafimdan gorunmus bulunuyor..

GS Basket, basketbol ve futbol takımlarının birleşmesi sağlandığında 10 Galatasaray Sözlük galibiyeti kadar önemli olduğunu da kitlelere anlatmalı :) Vezirspor yıkılıp oradaki arsamıza da ofis yaptırmak lazım.:)

Benimde orada olduğum bi zaman bende maç organizasyonu istiyorum :)

Sonra Milan Baros mu Burak Barut mu diye konular görür müyüz Gsbasket'te bilemem :)