GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı - 19 Kasım

Abi bir daha ki maç gsvoleybol.org ile olsun biz gsvoleybol.org olarak kadro çalışmalarına başladık,uygun bir tarihte gerçekleştirelim :)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Yiğit Çelebi":3rimwn0d]Barçanın içine gssözlük,Almeiranın içine de gsbasket kaçmış :)

O kadar vahim miydi durum? :)[/quote:3rimwn0d]
26-8 Yenildik Gazanfer.Aslında 7 gol atmıştık da Furkan sağolsun ufak bir el çabukluğuyla 8 yaptı.Çaktırma. :p

dediler ki;
oyuncu degistirelim, mac daha zevkli hale gelsin.

dedik ki;
hayir, beraber fark yemek istiyoruz.

tek bir amac vardi cuma gunune dair, ortaya bir kimlik koyalim, ayirdina varmak zor aslinda simdi bunun, alisik degil cunku kodlarimiz boyle amaclara.
halbuki gsbasket sanal yapisini, somuta dondurmek niyetindeyse, once aidiyet duygusunu tasiyabilmeli, herkesin bireysel odasinin disarilarina.
her zaman bahsetmis oldugumuz atil durumdaki gucunu, potansiyelini, enerjiye donusturmek icin ufak bir adim.
dun baska bir kucuk adim, yarin bambaska bir kucuk adim, ama adim adim;
galatasaray..

26-8 mi ? Siz futbol mu oynadığınız basketbol ya da hentbol mu :) 25-8 bitse kesin voleybol maçı yaptılar diyecem ama bu maçın ardından kelle istiyoruz :)

İstifa istifaa ! :) Anlaşılan Trabzon'dan bir transfere ihtiyacı var bu takımın ;) : )

Şamil2in olmaması takımı etkilemiş diye düşünüyorum. Savaş Kadro dışı bırakmış Şamil'i, o da memleketine gitmiş ama bir sonraki maçta oynayacaktır:)

Sühan abi soruyorum Savaş&Önder ikilisine Kalitelilerin suçu ne.

Yoksa en son yaptığımız maçta ve bir kişi eksik oynamamıza rağmen size karşı yaptığım 15+ asist ve 15+ golün intikamımı (istatistikleri abarttığımı düşünmüyosunuzdur umarım). Saha dışı oyunlara kurban gittim resmen.

Taraftar kelle istiyor açıklama bekliyor beyler.

:) :)

bir onceki macta sakiz cigneyen samil turanciftci kadro kisi kalmayi haketmisti.
disipline yonelik radikal kararlarimizin ileride arti degerler olarak donus yapacagi inancindayiz.

maca gelince;
furkan ile olusturdugumuz tandem ilk sinavina ciktigi icin, zaman zaman ufak hatalar yapmasina ragmen macin genelinde basarili bir performans gosterdi.

solda berk tuna, sagda erdal avci gayet basarili kanat bindirmelerinin yani sira, savunmada da insanustu bir gayret gosterdi.

burak eyvel, fuleli kosulariyla rakip defansi yipratmasinin yaninda, etkili sutlariyla da rakip kaleciye zor anlar yasatti.

yigit celebi serbest oyuncu rolunu basariyla oynarak, kalede guven verdi. (bu cumle olmadi sanirim)

yani genel bir fifa vari degerlendirme yaparsak;

yigit celebi (7.2)
furkan senbabaoglu (7.9)
savas karadag (9.7)
berk tuna tertipli (8.2)
erdal avci (7.1)
burak eyvel (7.6)
onder cicekoglu (?)

Bir sonraki maçta bende rakip kaleciyi etkisiz kılmayı düşünüyorum kale arkasından yapacağımız "ne olacak bu GS'ın hali?" konulu semienere kulak kabartması sayesinde:)

Şamil 15-15 istatistiklerini duyunca aklıma kevin love geldi direk:)

bir sonraki mac oncesinde, biz kendimiz bir araya gelmeliyiz aslinda, eglenecegimiz, birbirimizi gorecegimiz, keyifli bir mac.
akabinde de karar veririz sozlugun karsisina nasil bir kadroyla cikacagimiza.

furkan ile olusturdugumuz tandem ilk sinavina ciktigi icin, zaman zaman ufak hatalar yapmasina ragmen macin genelinde basarili bir performans gosterdi.

27 gol yiyen takımın savunmasında oynuyorsanız asla başarılı diyemezsiniz sayın Karadağ : )

kadroyu gözden geçirip bir sonraki maçta Burak Barut gibi, Murat İnal gibi, Şamil Turançiftçi gibi oynu iki yönlü oynayabilen isimlere yer vermeniz gerekmektedir.Jubilesini isteyeceğimiz isimlerde olmalıdır :)

"Hep oyunlar, senaryolar.. Sustuysak bir yere kadar!" :p Nasıl bir fark olmuş ama hâlâ bahaneler üretiliyor, Gs Sözlük karşısında resmen ezilmişiz yav. Buna ikinci maçta dur demek gerek.. :p

Savas Karadag' Alıntı:
bir onceki macta sakiz cigneyen samil turanciftci kadro kisi kalmayi haketmisti.
disipline yonelik radikal kararlarimizin ileride arti degerler olarak donus yapacagi inancindayiz.

maca gelince;

solda berk tuna, sagda erdal avci gayet basarili kanat bindirmelerinin yani sira, savunmada da insanustu bir gayret gosterdi.

burak eyvel, fuleli kosulariyla rakip defansi yipratmasinin yaninda, etkili sutlariyla da rakip kaleciye zor anlar yasatti.

yigit celebi serbest oyuncu rolunu basariyla oynarak, kalede guven verdi. (bu cumle olmadi sanirim)

yani genel bir fifa vari degerlendirme yaparsak;

yigit celebi (7.2)
furkan senbabaoglu (7.9)
savas karadag (9.7)
berk tuna tertipli (8.2)
erdal avci (7.1)
burak eyvel (7.6)
onder cicekoglu (?)

Takım da bir kaçtane daha Önder abi olsaydı yeneceğimizi düşünüyorum :) Özellikle defans hattında :)