GSbasket & GSsozluk Halı Saha Macı - 19 Kasım

İyiki Murat Abi yoktu maçta , bu skorun ardından ya Amerikan Futbolu maçı teklif ederdi ya da kendi takımıyla Amerikan Güreşi yapardı :)

Uğur Güven' Alıntı:
Duyumlara göre savaş abi her golden sonra çok güzel espriler yapıyormuş:)

Bu arada Önder abi çok beğenilmiş 8)
Anlaşıldı takımın neden fark yediği.

Bizim defans ve kaleci Savaş´tan ne kadar çok espri duyarsak o kadar kârdır diyerek önüne geleni yedi. : )

Yok Onur abi.Öyle çok çekilmez oluyor Savaş abi. :p

Ben kaleye geçtiğimde 3 gol yedim diye [Ki ikisinde 3 kişi bizim altıpastan paslaşarak atmıştı] demediğini bırakmadı Savaş abi.Sonrada bir top çıkardımda kendimi aklayabildim. :p

forvet hattının son vuruslarındaki eksikliginin, talihsiz bir yenilgi olarak bize dönmus olmasını gözardı edip, yenilen gol sayısı uzerinden defansımızı yıpratma cabalarını tandem dostum furkan ile beraber kınıyoruz.
nitelikli vuruslar yapabilen bir golcumuz olsa, yedigimiz golden fazlasını atarak, macı rahatlıkla kazanabilirdik.

yalnız, erdalcım, yedigin goller ile haldunustunelinsactokasını macın adamı sectirdigini hatırlatırım. velev ki yedigin rovesata golleri kaydedilmis olsa, ortaya cıkacak tabloyu dusunemiyorum.

burak barut, halep oradaysa arsın burada, ikinci maca bekleriz.

Savas Karadag' Alıntı:
forvet hattının son vuruslarındaki eksikliginin, talihsiz bir yenilgi olarak bize dönmus olmasını gözardı edip, yenilen gol sayısı uzerinden defansımızı yıpratma cabalarını tandem dostum furkan ile beraber kınıyoruz.
nitelikli vuruslar yapabilen bir golcumuz olsa, yedigimiz golden fazlasını atarak, macı rahatlıkla kazanabilirdik.

yalnız, erdalcım, yedigin goller ile haldunustunelinsactokasını macın adamı sectirdigini hatırlatırım. velev ki yedigin rovesata golleri kaydedilmis olsa, ortaya cıkacak tabloyu dusunemiyorum.

burak barut, halep oradaysa arsın burada, ikinci maca bekleriz.

Ataklarımızda sorun olduğunu zannetmiyorum , ileride Önder abiyle yarattığımız sistem defansta olsaydı bu maç böyle bitmezdi :) Serveti aratmadınız abi :) :) :) :)

toka, yusuf ; tanışılması gereken bir galatasaraylı.
belgarath da mactaydı, baya da can yaktı aslında..

sözlügün karsısına tekrar cıkana kadar bir süre kendi aramızda mac yapmayı düsünüyoruz, eger organize olabilirsek de ilk mac bu hafta olacak.
harici olarak, sozluk ile bir de basketbol macı planlanıyor, onda da iddialılar ama, pivot hareketlerimin gayet iyi oldugunu goz onune aldıgımızda, iyi bir guard ile beraber parkelerin tozunu attıracagımızı dusunuyorum.
zira, büyük insan ismet bademin biz kücükken hep soyledigi gibi, bir takım, guardı ve pivotu kadar konusur;

bkz; taylor-andric..

Savas Karadag' Alıntı:

sözlügün karsısına tekrar cıkana kadar bir süre kendi aramızda mac yapmayı düsünüyoruz, eger organize olabilirsek de ilk mac bu hafta olacak.
harici olarak, sozluk ile bir de basketbol macı planlanıyor, onda da iddialılar ama, pivot hareketlerimin gayet iyi oldugunu goz onune aldıgımızda, iyi bir guard ile beraber parkelerin tozunu attıracagımızı dusunuyorum.
zira, büyük insan ismet bademin biz kücükken hep soyledigi gibi, bir takım, guardı ve pivotu kadar konusur;

bkz; taylor-andric..

Savaş abi rakip kendi aramızda değil de ben gsvoleybol.org tan kadro çıkarsam olurmu konumuz var zaten ?

Furkan, teşekkürler yorumun için ama golümü atar yatarım felsefesini benimsediğim için sadece kendi istatistiklerimi geliştirdim, takıma pek katkım olmadı :)

Uğur Abi, yapma böyle şeyler :) Seni de bekleriz gelecek maça.

Savas Karadag' Alıntı:

bkz; taylor-andric..

Şu zirveyi bi düzenleyelim. Takımı da çıkarırız evelallah :)

Mekan ofsayta kaldı bende.Bidaki sefere benim taraftan gelecek olursa beraber katılırız.Sağ beg,sağ açık,stoper hangisi arzulanırsa oynarım sağ çizgi üzerinde kendimi joker olarak görüyorum :p

Basket maçında biz bunun intikamını alırız yahu bir kendi aramızda yeteneklerimizi görelimde bir uzun takviyesi ile parkeye döşer geliriz evelallah ;)

Doğan Sağlam' Alıntı:
Mekan ofsayta kaldı bende.Bidaki sefere benim taraftan gelecek olursa beraber katılırız.Sağ beg,sağ açık,stoper hangisi arzulanırsa oynarım sağ çizgi üzerinde kendimi joker olarak görüyorum :p

Basket maçında biz bunun intikamını alırız yahu bir kendi aramızda yeteneklerimizi görelimde bir uzun takviyesi ile parkeye döşer geliriz evelallah ;)

sende kağnı arabası tadında bir hız var diye düşünüyorum doğan.nedense böyle hissediyorum :)