Kocaman adamlarsınız bari kalenin içine dizilseydiniz de 27 gol yemeseydiniz Ah savaş abi ah
Maçtan önce Savaş Abi teklif etti ama biz bir şansımızı deneyelim dedikBurak Barut' Alıntı:Kocaman adamlarsınız bari kalenin içine dizilseydiniz de 27 gol yemeseydiniz Ah savaş abi ah
Anlaşıldı takımın neden fark yediği.Uğur Güven' Alıntı:Duyumlara göre savaş abi her golden sonra çok güzel espriler yapıyormuş
Bu arada Önder abi çok beğenilmiş 8)
Savas Karadag' Alıntı:forvet hattının son vuruslarındaki eksikliginin, talihsiz bir yenilgi olarak bize dönmus olmasını gözardı edip, yenilen gol sayısı uzerinden defansımızı yıpratma cabalarını tandem dostum furkan ile beraber kınıyoruz.
nitelikli vuruslar yapabilen bir golcumuz olsa, yedigimiz golden fazlasını atarak, macı rahatlıkla kazanabilirdik.
yalnız, erdalcım, yedigin goller ile haldunustunelinsactokasını macın adamı sectirdigini hatırlatırım. velev ki yedigin rovesata golleri kaydedilmis olsa, ortaya cıkacak tabloyu dusunemiyorum.
burak barut, halep oradaysa arsın burada, ikinci maca bekleriz.
burak barut, halep oradaysa arsın burada, ikinci maca bekleriz.
Valla takımın ayakta kalan tek parçası olarak bahsedilmeyi hak ediyorsun gerçektenBerk Tuna Tertipli' Alıntı:En azından attığım gollerden biraz bahsetmenizi beklerdim..
Savas Karadag' Alıntı:toka, yusuf ; tanışılması gereken bir galatasaraylı.
belgarath da mactaydı, baya da can yaktı aslında..
sözlügün karsısına tekrar cıkana kadar bir süre kendi aramızda mac yapmayı düsünüyoruz, eger organize olabilirsek de ilk mac bu hafta olacak.
harici olarak, sozluk ile bir de basketbol macı planlanıyor, onda da iddialılar ama, pivot hareketlerimin gayet iyi oldugunu goz onune aldıgımızda, iyi bir guard ile beraber parkelerin tozunu attıracagımızı dusunuyorum.
zira, büyük insan ismet bademin biz kücükken hep soyledigi gibi, bir takım, guardı ve pivotu kadar konusur;
bkz; taylor-andric..
Savas Karadag' Alıntı:toka, yusuf ; tanışılması gereken bir galatasaraylı.
belgarath da mactaydı, baya da can yaktı aslında..
sözlügün karsısına tekrar cıkana kadar bir süre kendi aramızda mac yapmayı düsünüyoruz, eger organize olabilirsek de ilk mac bu hafta olacak.
harici olarak, sozluk ile bir de basketbol macı planlanıyor, onda da iddialılar ama, pivot hareketlerimin gayet iyi oldugunu goz onune aldıgımızda, iyi bir guard ile beraber parkelerin tozunu attıracagımızı dusunuyorum.
zira, büyük insan ismet bademin biz kücükken hep soyledigi gibi, bir takım, guardı ve pivotu kadar konusur;
bkz; taylor-andric..
Doğan Sağlam' Alıntı:Mekan ofsayta kaldı bende.Bidaki sefere benim taraftan gelecek olursa beraber katılırız.Sağ beg,sağ açık,stoper hangisi arzulanırsa oynarım sağ çizgi üzerinde kendimi joker olarak görüyorum
Basket maçında biz bunun intikamını alırız yahu bir kendi aramızda yeteneklerimizi görelimde bir uzun takviyesi ile parkeye döşer geliriz evelallah