GSBasket Kültür Blogu(İsim Belirlendi)

Öncelikle herkese sevgiler ve selamlar;

Konu başlığından anlaşılacağı üzeri bir blog açmayı planlıyoruz. Görüntü olarak bir spor forumu olarak göze çarpsa da Galatasaray geleneğinden olsa gerek birçok değerli üyeye sahibiz. Bu üyelerimiz sadece basketbol, futbol veya sporun herhangi bir dalında değil yaşamla ilgili birçok konu ve alanda ilgili ve bilgili. Site içersinde bazı arkadaşlarımızın blogları var. Bu bloglarda spor yazıları yer alıyor.

Alperen Kaplan kardeşimiz bir fikir ortaya attı. Sitemizde bulunan değerli üyelerimizin yer alacağı bir bolg açalım. Ancak bu blogda birçok blogun aksine kültürel, yaşamsal, tarihsel vb. konularda yazılar yazılsın. Tabi bu tarz konularda önemli olan çok ileti atmak değil, doyurucu yazmaktır. Bu nedenle bir-iki kişiden değil birçok üyeden oluşan bir blog olmasını öngörüyoruz.

Alperen Kaplan kardeşim bana bu konuyu açtı. Mantıklı ve güzel bir öneri olduğunu düşünüyorum. Bu blogda yazacak kişiler için bazı kriterler olacaktır. Bu kriterlere uyan üyelerimiz blogda yazı yazacaklardır. Bu kriterleri abilerimiz belirleyecektir.

Bir işe giriştik. Umarım sonu güzel bir şekilde gelir. Blogda yazılan yazıların, doyucu, bilgilendirici yazılar olması planlanıyor. İlerleyen günlerde konu netleşecektir.

Alperen KAPLAN - Uğur YILMAZ

NOT: ANKETİN SONUCU;
GALATA'DAN HAYATA BAKIŞ- 20 OY
TURUNCU DERGİ- 4 OY
TARİH NASIL YAZILIR- 4 OY

Re: GSBasket Kültür Blogu

:)

Ben Kültür Üniversite'sinin yeni öğrencilerinden biri olarak vazife düşerse üstümüze yaparım ;)

Burak Barut' Alıntı:

Ben Kültür Üniversite'sinin yeni öğrencilerinden biri olarak vazife düşerse üstümüze yaparım ;)

Abi valla herşey Alperen'in başının altından çıktı. ''Fikrim geldi'' dedi... :)

Şuanda ortalarda yok :)

Çok sağol abi, seni yanımızda görmek güzel...

Ugur ve Alperen kardeşlerim gercekden cok hoş bir düşünce ufak tefek'de yardımım olursa sevinirim kendi adıma inşallah yüzünüz kara çıkmaz kolay gelsin

öncelikle bu değerli fikir için alperen ve uğur kardeşlerimizi tebrik ediyorum.bu güzel oluşumda dilimin döndüğünce bende bulunmak isterim. ;)

Arkadaşlar kısa süre içerisinde büyüklerimizin de görüşünü aldıktan sonra bu meseleyi daha da netleştireceğiz İnşallah.

İlgi ve alakanıza teşekkürler.

Bende teknik olarak destek veririm sponsorunuz olurum :) Ciddi ve güzel bi isim olursa alırız ciddiyseniz öyle bedava blogspotlarla değil daha çok kişiye ulaşacak cpm lu netli adreslerle işe girmek daha iyi.

bende katılabilirim aslında ama ne kadar vaktim olur emin değilim..
hemen kendi sitemizi yapmaktansa bence bir müddet blogspottan bir blogla idare edelim..
diye düşünüyorum :)

Güzel bir düşünce.
Daha önce de çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları çıkan eşim Gülçin de sizlere kültür ve sanata dair konularda yazılar yazabileceği gibi özellikle küçük kardeşlerimiz için organize ettikleri çoğunluğu ücretsiz olan kültürel ve eğitsel etkinlikler ile ilgili bilgilerden oluşan bir dizi ile sizlere yardımcı olabilir.
Aklınızda bulunsun.

Savaş Eskigülek' Alıntı:
Güzel bir düşünce.
Daha önce de çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları çıkan eşim Gülçin de sizlere kültür ve sanata dair konularda yazılar yazabileceği gibi özellikle küçük kardeşlerimiz için organize ettikleri çoğunluğu ücretsiz olan kültürel ve eğitsel etkinlikler ile ilgili bilgilerden oluşan bir dizi ile sizlere yardımcı olabilir.
Aklınızda bulunsun.

Çok teşekkürler abi. İşler netleştikçe belli olacaktır. Yardımlarınızı almak bize mutluluk verecektir.

EsraGerçek' Alıntı:
bende katılabilirim aslında ama ne kadar vaktim olur emin değilim..
hemen kendi sitemizi yapmaktansa bence bir müddet blogspottan bir blogla idare edelim..
diye düşünüyorum :)

Abla zaten bu tür konularda hergün bir yazı çıkması zaman ve uğraş gerektiren bir durum. Zaten bundan ötürü kalabalık bir yazar ekibi olması gerektiğini düşünüyoruz. Bir kişi haftada bir yazı yazsa bile diğer yazılar da eklendiğinde ortaya oldukça renkli bir ürün çıkacaktır. Desteğini almak bizi mutlu eder...

Alperen şu sıralar biraz yoğun, biraz boş vakit bulduğunda detaylar netleşecektir.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Bende teknik olarak destek veririm sponsorunuz olurum :) Ciddi ve güzel bi isim olursa alırız ciddiyseniz öyle bedava blogspotlarla değil daha çok kişiye ulaşacak cpm lu netli adreslerle işe girmek daha iyi.

İlk başta blogspottan bir blog ile götürmek daha iyi olur. belli bir süre sonra oturunca dediğin gibi daha ciddi bir görünüm alabilir. Teşekkürler...

Blogda fikirlerinden faydalanabileceğine inandığımız kimi insanlara özel mesaj yoluyla ulaştık. Bir kaç güne daha da netleşecektir mesele.

Alperen ve Uğur,
Sıkı okuyucunuz olarak takipteyim :)
Kültür-Sanat bölümünde güzel yazılarınızı severek takip ediyordum zaten :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Blogda fikirlerinden faydalanabileceğine inandığımız kimi insanlara özel mesaj yoluyla ulaştık. Bir kaç güne daha da netleşecektir mesele.
bizim fikirlerimize gerek duyulmamaış galiba, özel mesaj fln almadım ben ..

Esra Abla dün yarısına gitti yarısı kaldı, iftar vakti gelmişti... :)

Kalanlara yarın gidecek şimdi de Beyşehir'deyim. :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Esra Abla dün yarısına gitti yarısı kaldı, iftar vakti gelmişti... :)

Kalanlara yarın gidecek şimdi de Beyşehir'deyim. :)
şaka yapıyorum ben ya, ben kendim gönüllü oldugum bi işe öyle davet fln beklemem hem aramızda teklif mi var..