GSBasket Kültür Blogu(İsim Belirlendi)

Re: GSBasket Kültür Blogu(Anket)

Görevi verecek olan ben değilim zaten, uçan da yok Burak Abi sen merakta kalma diye söylüyorum. Biz Uğurla bir karar almadan evvel büyüklerimize danışıyoruz da zaten bu konuda da merakta kalma.

Sadece şu bölümü kim doldurmak ister diyeceğiz mesela, o bölümde yazmak isteyenler arasından seçim yapılacak. Yapmayacağım, yahut Uğurla beraber yapmayacağız; büyüklerimize sorup yapacağız. O tip bölümlerde de daha çok akranlarım yahut benden küçük kardeşlerim görev alacaktır tahminen, zamanı gelince anlarsın.

Umarım başarılı işler çıkarırsınız. Bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır zaten. Benden size tavsiye. İşi bırakmayın, ne olursa olsun devam edin. Kötü olur, iyi olur fark etmez. Bence önemli olan bir şeyler üretebilmek.

Blogun ismi olarak ise, blogun içeriğinin ne olacağını tam bilemediğim için karar veremedim. Anladığım kadarıyla günlük, siyaset, tarih gibi konuları işlemeyi düşünüyorsunuz. Geniş bir yelpazeniz olacak. O yüzden Galata' dan Hayata Bakış şıkkı hoşuma gitti. Onu işaretliyorum.

Blogda haftanın sözü ve haftanın şiiri gibi iki bölüm olmasını planlıyoruz.

Bu bölümleri doldurmaya hevesli olan var mıdır merak ediyoruz. :)

Teşekkür ederiz.

Alperen-Uğur

Alperen Kaplan' Alıntı:
Blogda haftanın sözü ve haftanın şiiri gibi iki bölüm olmasını planlıyoruz.

Teşekkür ederiz.

Alperen-Uğur

Haftanın sözü için gönüllü olabilirim Alpicim :)

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":340sef5t]Blogda haftanın sözü ve haftanın şiiri gibi iki bölüm olmasını planlıyoruz.

Teşekkür ederiz.

Alperen-Uğur

Haftanın sözü için gönüllü olabilir Alpicim :)[/quote:340sef5t]
Milletin içini mi karartıcaksın ya :).

Birkaç şık arasında gidip geldim.Galata'dan Hayata Bakış daha bir havalı geldi o yüzden oyum ona.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Blogda yazılan yazıların, doyucu, bilgilendirici yazılar olması planlanıyor.
Bundan dolayı Kültürel Sohbetler oy verdim ;) Valla sabırsılıkla blogun açılışını bekliyoruz :) ;) İsim ne olursa olsun marka haline gelecek gibi :) ;)

Bir bölüm için birden fazla talip olduğu zaman daha önce de belirttiğim gibi büyüklerimize danışacağız.

Çağdaş Bayraktar' Alıntı:
Eğer arkadaşlar içinde uyarsa,bende siyaset, mizah, felsefe, psikoloji üzerine yazı veya şiirlerimden paylaşabilirim.

Siyasetle ilgili çekincelerimiz var şu anda, mesele belli olduğundan Özel Mesaj yoluyla haberdar ederiz seni Çağdaş Abi. Diğer yazılarınızı da memnuniyetle kabul ederiz. :)

Bence siyaset üzerine herhangi bi yazı olmamalı, Çağdaş yanlış anlama genel olarak söylüyorum sonuçta herkesin farklı farklı siyasi görüşü olabilir birimiz bişey yazarken diğerimiz buna kıralabilir tatsızlık olmasın ayrıca Kültür blogu Kültür ve siyaset bana o kadar alakasız geliyorki.

Neyse diyeceğim o ki arkadaşlar çok güzel düşünmüşler güzel bişey yapmaya karar vermişler bakın sadece benim fikrim kimse yanlış anlamasın kabul görür yada görmez bence bu güzel fikri siyaset ile kirletmeyelim bence ama siyaset dışındaki yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum ben kendi adıma.

Blog sahibinin yazısını görmeden yazdım ben iletiyi siyaset ile ilgili fikirlerimi, küçük bi not olarak belirteyim