GSBasket Kültür Blogu(İsim Belirlendi)

Ya orası test yeriydi girmeseydiniz keşke:) Sari-kirmizi benim site domaini almadan önce oraya test için kurmuştum eksikler bitince taşıncaktı.Bugün taşıcam siteyi kendi adresinden devam edersiniz

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Ya orası test yeriydi girmeseydiniz keşke:) Sari-kirmizi benim site domaini almadan önce oraya test için kurmuştum eksikler bitince taşıncaktı.Bugün taşıcam siteyi kendi adresinden devam edersiniz

Hadi ya tüh,ama girdim artık:)Bende direk blogun adresinden giriş yapmadım,başka birşey ararken o sayfa denk geldi girdim,zannettim ki açılmış,sazanlık yapmışım:)

Sorun değil ya artık görünsede bişey olmaz bugün açıcam zaten hazır girmişten üye olsaydınız.Yazar olarak kayıtlasaydım sizi :)

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Sorun değil ya artık görünsede bişey olmaz bugün açıcam zaten hazır girmişten üye olsaydınız.Yazar olarak kayıtlasaydım sizi :)

İyiki açılacağı gün denk gelmişim,önceden denk gelseydim yazılar erkenden ifşa olurdu:)
Neyse artık olan oldu,yazıları gördük ama yinede açılmasını merakla bekliyoruz.

Herkesten özür diliyorum öncelikle, biraz sallamamızdan biraz da gerçekten problem teşkil eden meselelerden dolayı blogumuzun açılış tarihi gecikti.

Uğur Yılmaz kardeşim ile başladığımız bu işte bize desteklerini esirgemeyen forumumuzun tüm üyelerine, bilhassa Uğur Güven abime ve Kerem Porazan ağabeyimize sonsuz teşekkürler.

İnşallah çok daha güzel olacak.

ocak ayinda galatasaray dergisinde galatadanhayatabakisin icerisinde oge oldugu cumleler kurulacak, dolayisiyla ilk defa girenler olacak, deneyecekler, kalmak icin bahane arayacak olanlar;
hazirlanin..

Son hızla hazırlanıyor.Desteklerinden dolayı Kerem Porazan ve Savaş Karadağ abimize teşekkürlerimizi sunuyorum.En kısa zamanda Galatasaraya yakışır bir blog olacak.

Flood yapıyorum ama arkadaşlar biraz geciktik blog işinde gelecek ayki Galatasaray dergisindede çıkcakmış blogumuz.Onun için yazı göndermek isteyenler bana PM le ulaşsın.Kategorilerimiz aşağıdaki gibidir.

* Edebiyat
* Felsefe / Düşün Hayatı
* Gezi
* Müzik / Dans
* Sinema / Tiyatro
* Tarih
* Yaşam / Güncel
* Genel Kültür
* Spor

Eksik olan kategori varsa belirtiniz.

Edebiyat : Kelimelerin sihirli dünyası..

Felsefe / Düşün Hayatı : Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele..

Gezi : Veni - Vidi - Veci..

Müzik / Dans : Notalar ve bedenlerin eşsiz uyumu..

Sinema / Tiyatro : 7. sanat ve hayatın ta kendisi..

Tarih : Yazılmış - yazılmamış insanlık öyküsü..

Yaşam / Güncel : Hayata dair ne varsa..

Genel Kültür : Galata 'dan hayata bakış..

Spor : GALATASARAY ve diğerleri...

Ya kaç zamandır konuya yazacağım ama unutuyorum. Ben bir türlü blog'a yazı yazamıyorum, arada bir giriş yapıyorum ama yorum yap dediğimde bir türlü olmuyor, bilmem ne hesabı almam gerektiğini söylüyor ama bir türlü beceremedim..

Bunun kolayı yok mu? :)

Barış Şişman' Alıntı:
Ya kaç zamandır konuya yazacağım ama unutuyorum. Ben bir türlü blog'a yazı yazamıyorum, arada bir giriş yapıyorum ama yorum yap dediğimde bir türlü olmuyor, bilmem ne hesabı almam gerektiğini söylüyor ama bir türlü beceremedim..

Bunun kolayı yok mu? :)

Benim bildiğim yok abi. Ama bir google hesabının olması yeterli olur.