GSBasket Kültür Blogu(İsim Belirlendi)

İlk yazıların genel olarak derleme olmamasını istiyoruz abi, daha sonra arada belirttiğin türden yazılar da kullanılabilir; ama çoğunlukla özgün yazılar kullanmak kaydı ile...

İkinci soruyu anlayamadım kusuruma bakma. :)

Barış Şişman' Alıntı:
Alperen yazılar özgün içerikler mi olacak yoksa mesela atıyorum bir sanatçının hayat hikayesini copy/paste mi yapacağız?

Ayrıca içeriklerde kalbimize yerleşmiş efsane film veya diziler hakkında da yazabilir miyiz?

Tabiki Barış kardeş yazabilirsin. Yaşam veya sinema bölümüne konulabilir.

Estağfurullah ne kusuru. Şunu demek istedim, eskiden çekilmiş bir film ya da dizi için yazılacak özgün, sadece o eseri düşünerek yazılmış yazılar da olacak mı?

Uğur GÜVEN' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":2rjz6jhj]Alperen yazılar özgün içerikler mi olacak yoksa mesela atıyorum bir sanatçının hayat hikayesini copy/paste mi yapacağız?

Ayrıca içeriklerde kalbimize yerleşmiş efsane film veya diziler hakkında da yazabilir miyiz?
Tabiki Barış kardeş yazabilirsin. Yaşam veya sinema bölümüne konulabilir.[/quote:2rjz6jhj]
Tamam, benim için özel olan bir iki film ve dizi var. Bunlarda aklımda bulunsun, içerik zenginleşir.

Onur Abi,

Valla cezayı öğretmenim verdi zaten giremiyorum, bir de sen verirsen günde 40 dk olan tüm keyfim elimden alınmış olacak. :)

Bayram Abi,

İyi olduğunu düşündüğün konuları bildirir misin bana öm ile abi?

Blogun gecikmesinin sebebi Alperen Kaplan adlı şahsı muhtemedir :)

Şaka bir yana dolu bir şekilde girmek istiyoruz. Bu yüzden biraz daha zamana ve desteğe ihtiyacımız var sanırım.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Blogun gecikmesinin sebebi Alperen Kaplan adlı şahsı muhtemedir :)

Şaka bir yana dolu bir şekilde girmek istiyoruz. Bu yüzden biraz daha zamana ve desteğe ihtiyacımız var sanırım.

Lak lak edeceğine çalışsan bunlar olmazdı. :)

Suçu bana atıyor bir de; görüşeceğiz seninle... :)

yer sari gok kirmizi..

lallalalaaala.. ohoooo,ohhoohhhoh,hohohohh,oohhohhh.. lalaallllalllalaalllalala..

mutlu oluyorum ulan, gurur duyuyorum daha da onemlisi..

belli bir saat kaldi ebedi dostumuzla oynayacagimiz maca, yani heyecan tavan yapmis durumda, samiyene 10 dakikalik mesafede..

ama iste mevzu bu degil, oyle ki maca bu kadar az kalmisken, aklima galatasaray gelmisken, ilk tercihi mac olmuyor cunku beyin jimnastigimin, diyorum ki gireyim gsbaskete, acayim mola bolumunu, bizim cocuklara bakayim, var mi bloglarinda bir gelisme diye..

galatasarayi yalnizken sevmek daha guzel sosyopatligini benimsemis bir bunyeye, hayir galatasarayi birlik beraberlik icinde sevmek daha guzel diyen bunye, meger ki hakli imis, ve haksiz cikmak bu ukala bunye icin ilk defa bu kadar guzelmis..

ugur yilmazi bir cafede tanidim ben, taksim civarlarinda, yasitlariyla oturmaktaydi bir kose masada, gittim yanlarina, ortam guzeldi, kalabalikti, anlamliydi, dostlar etraftaydi, ona ragmen kalkmak istemedim ben ugur un masasindan, aradan bir yili askin zaman gecti, uguru bir daha gormedim ben, ancak bir defa yer etmisti zihinde, elitizmi..

alperen kaplan ise, gsbasketin sahip oldugu en guzel bireysel odulun sahibi.. gsbasket dedim, cunku bir aileysek eger biz, her bir odul de, hem bireysel, hem orgutsel.. helal sana alperen..

dedik ki yola cikarken, bir kisiyi bile etkilese gecenin bir saatinde, dunyanin bir ucunda yazilan o yazilar, bir kisiyi bile tesvik etse uretmeye, bir kisi bile anlam katmak istese hayatina, galatasaray icin uretmek yolunda, gorev anlam kazanmis demektir, olumsuzluk galatasarayin yolunda bakidir..

iki tur taraftari var galatasarayin;
ikisini de biliyorsunuz siz, ama iste hani cizgifilmlerin sonunda hep iyi olan taraf var ya, bu da onun gibi, bir gun gelecek galatasaray tribunleri de, galatasaray taraftari da, tek tip olacak, ureten, galatasaraya hizmet askiyla yanip tutusan, ama herseyden once kaliteli, elit, avrupa acilan pencereye yakisan..

iste sizler, gelecege tasidigimiz bu umudun, vucud bulmus hali;
oyle guzelsiniz ki..

ohohhhoo, lalalalllala, lalalllal, ohohooohh..

bir blogumuz var artik bizim;
yuruyedurun..

Bilgisayardaki sorunlar -ki hala devam ediyor- ve dershane yüzünden 4 günden beri doğru düzgün site ile ilgilenmedim. Bu yüzden gecikmeler oluyor.

NOT: Savaş Abi övgülerin için teşekkürler. Galiba o buluşmadan önce bir kez daha karşılaşmıştık. Gurovic'in Graves'in falan imza töreniydi. Orada fazla sohbet edememiştik. Umarım tekrar böyle buluşmalarda aranıza katılabilirim. Bu sene zor görünse de...

en kısa zamanda sahaflarla ilgili bir yazı yazmayı planlıyorum.. deneme tarzında olacak ama..
kabul ederseniz...

Estağfurullah abla...

Blog da en kısa sürede açılacaktır sanırım, teknik bir iki problem kaldı ki Uğur abi yakın zamanda halledecek ve blog açılacak.

Blog ne zaman açıldı yahu?
Emeği geçenlerin ellerinize sağlık,çok güzel olmuş.Daha yazıların hepsini okuyamadım ama en kısa zamanda okuyacağım.